Oracions per al poder i la unció

0
26511

Fets 1: 8 Però rebreu el poder, després que l'Esperit Sant hagi estat sobre vosaltres; i jo sereu testimonis tant a Jerusalem, com a tota la Judea i a Samària i fins a la part més alta de la terra.

La diferència entre el cristianisme i una altra religió és poder. La diferència entre la paraula de Déu i la parla motivacional és el poder. El nostre Déu és un Déu viu i Jesucrist és viu, quan va sorgir dels morts, ens va enviar l’Esperit Sant. El esperit Sant és el custodi del poder i la unció. L’Esperit Sant no és poder, és la font del poder, no és la unció, sinó que porta la unció. L’Esperit de Déu és la font de tots els poders. Jesucrist va fer moltes obres poderoses en el seu ministeri terrenal perquè va ser apoderat per l’Esperit Sant, Fets 10:38. La bona notícia és aquesta, si tornes a néixer, que el mateix Esperit Sant es troba en tu, això significa que la font de poder es troba en el teu interior. Avui ens dedicarem a les oracions pel poder i la unció. Però abans d’entrar en les oracions adequades, vegem què és el poder i la unció.

Què és el poder i la unió?

El poder és la capacitat de Déu en el treball en un home i a través d’un home. L’unió és la resistència d'aquest poder. Quan siguis endurit amb el poder de Déu, vol dir que ara portes el poder de Déu dins del teu esperit. Tots els fills de Déu, nascuts de nou, han estat afectats amb poder. Cada nen de Déu és ungit amb el poder de Déu. Com a cristià, teniu el poder de Déu al vostre interior i el podeu manifestar per fora. Tanmateix, tenir el poder de Déu dins de tu i manifestar el mateix poder fora de tu no és el mateix. Cal entendre l’espiritual saber què cal fer per manifestar el poder de Déu dins de tu. Avui dia, molts cristians són víctimes perquè no saben què fer per manifestar el poder. La pregunta ara és: com puc manifestar el poder de Déu al meu interior?


Nou llibre del pastor Ikechukwu. 
Disponible ara a Amazon

Com manifestar el poder de Déu en tu.

La manera més eficaç de manifestar el poder com a creient és a través Oració i dejuni. Això sense perjudici de l'estudi de la paraula de Déu. La paraula de Déu us manté informats espiritualment en tot moment, però les oracions i els dejunos us mantenen alerta i sensible espiritualment, també activa el poder de Déu en vosaltres per fer que les coses passin a la vostra vida. No hi ha cap drecera al poder, aquells creients que veuran el poder a les seves vides són aquells creients que seran lliurats a dejuni i oracions contínues.

És important tenir en compte que, les oracions i els dejuns no et donen poder, has rebut el poder quan creies, però les oracions i el dejuni permeten activar el poder de Déu ja existent dins teu. També l'oració i el dejuni no han de ser considerats com un preu que paguem pel poder, no, el poder ens ha estat donat per la gràcia a través de la nostra fe en Crist Jesús, més aviat l'oració i els dejuns creem un entorn que permeti connectar-nos al poder de Déu en. el nostre interior. És com tenir un generador ple de combustible a casa, és a dir, és una potència, però fins que no engegueu el generador, no hi haurà llum ni energia a la vostra vida. Quan preguem i fem de pressa, fem aquest generador i estem alimentant tots els àmbits de la nostra vida. L’oració i el dejuni fan que el nostre esperit es mostri sempre sensible a recollir senyals espirituals del cel. Jesús, quan es preparava per al seu ministeri terrenal, dejunà durant 40 dies, Mateu 4: 2. Per fer-nos saber quina importància és el dejuni i la pregària. Encara que no puguem domar 40 dies com Jesucrist, hem de viure una vida dejuni i una vida pregària per poder estar a foc de Jesús.

Si volem veure que les coses canvien a la nostra vida, si volem veure que les nostres muntanyes es mouen al nostre ordre, si volem manar constantment signes i meravelles, hem de donar-nos oracions i dejunis regulars, aquesta és una manera important de estar al comandament constant del poder i la unció. Aquestes oracions pel poder i la unció us guiaran mentre emprendre el vostre viatge cap a la manifestació del poder i la unció. A mesura que els impliqueu avui en fe, la vostra vida no continuarà sent la mateixa en nom de Jesús.

Punts de pregària

1. Pare, us agraeixo la meva salvació avui en el nom de Jesús

2. Pare, us agraeixo el regal de l’Esperit Sant en nom de Jesucrist

3. Ara em perdo de qualsevol presa del diable en la meva vida amb el nom de Jesucrist

4. Esperit de l’Esperit Sant, destrueixi tota roba de retret a la meva vida en nom de Jesucrist

5. Oh Senyor, que tot enemic tossut que lluita contra la meva crida sigui destruït ara en nom de Jesús

6. Pare, deixeu que el vostre foc en mi comenci a cremar sense parar en el nom de Jesús

7. El pare em bateu de nou amb foc inigualable en el nom de Jesús

8. El pare em capacita per l’Esperit Sant per ser agent de signes i meravelles en el nom de Jesús.
9. Pare, amb la vostra mà poderosa sobre la meva vida, fa que em facin grans miracles que tanquin la boca dels meus burlers en nom de Jesús

10. Pare, feu-me una destral de batalla entre les vostres mans en nom de Jesús.

11. De la mateixa manera que la tomba no podria contenir Jesús, cap sepultura no em pot contenir en el nom de Jesús

12. Rebo foc per apagar totes les oposicions satàniques en nom de Jesús

13. Oh Senyor, feu-me foc que destrueixi la mort en nom de Jesús

14. Pare, ungi la meva llengua amb el carbó de foc, en nom de Jesús

15. Oh Senyor, que la luxúria de la carn a la meva vida es destrueixi ara en nom de Jesucrist

16. Oh Senyor, purgeu la meva vida pel vostre foc ara en el nom de Jesús

17. Pare, poseu-vos les mans sobre mi i aplaneu tot esperit de rebel·lió a la meva vida en el nom de Jesús

18. Esperi l’Esperit Sant, cremeu tot el que no és Sant a la meva vida en nom de Jesucrist.

19. Oh Senyor, deixeu que el vostre foc generi poder a la meva vida en el nom de Jesús

20. Tot pla de fracàs dissenyat contra el meu destí, moriu ara en nom de Jesucrist

21. Tot pla de bruixeria contra la meva crida es destrueix ara en nom de Jesucrist

22. Cada fletxa de pobresa, torna al remitent en nom de Jesucrist

23. Cada serp i escorpí que treballa contra el meu destí, ara et trepitjo en nom de Jesucrist.

24. Vaig expulsar l'Esperit de caragol de les meves finances en el nom de Jesús

25. Nul·lo tota paraula malvada pronunciada contra les meves finances en nom de Jesucrist.

26. Desafio i destrueixo tota oposició satànica que es troba davant meu en el nom de Jesús

27. Tota potència que em bloqueja la voluntat de Déu, caure i morir en el nom de Jesucrist

28. Tiro tots els esforços tossuts protegint els meus enemics en nom de Jesucrist.

29. Arresto tot esperit de confusió i falla pel foc en nom de Jesucrist

30. Declaro que a partir d’avui manifestaré el poder de Déu, en el meu esperit home, en el nom de Jesucrist.

Gràcies Jesús.

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.