Oracions d'alliberament de la servitud del pecat

3
19730

Salmos 66:18 Si considero la iniquitat en el meu cor, el Senyor no m'escoltarà: 66:19 Però veritablement Déu m'ha escoltat; Ell ha assistit a la veu de la meva pregària.

El major repte a què s’enfrontarà qualsevol creient és la temptació al pecat. Cap nen genuïn de Déu mai no serà còmode vivint al pecat. El pecat en aquest context és la transgressió de les lleis de Déu. Quan caminem en contra dels dictats de la paraula de Déu, ens dirigim en el sentit del pecat. A més, el pecat en aquests contextos parla de les nostres faltes, és a dir, del mal dia a dia. Finalment el pecat en aquest context parla d’alguns tossut addiccions pecaminoses que no deixaran anar els creients. Avui ens dedicarem a les oracions de salvament de la servitud del pecat. Això oracions de salvament us donarà la capacitat espiritual per vèncer les temptacions i la instància al pecat. Us engendrarà els fruits espirituals i farà que la vostra llum llueixi davant dels homes i les vostres bones obres les portaran a Jesucrist.

Per a tots els creients, Jesús ha pagat els vostres pecats, passat, present i futur. 1 Joan 2: 1-2. Ell ens ha donat el seu Esperit per permetre’ns viure com ell amb justícia. L’Esperit Sant en Nosaltres ens fa poder viure com Crist, Ell ens ajuda a donar fruits espirituals divins i ens fa més brillants i brillants. Hem d’entendre que, com a creients, el satà no només ens deixarà anar així. Hem de saber que el satà és constantment després de nosaltres per allunyar-nos de Déu pel pecat. Hem de vetllar per la nostra salvació, posant tota l’armadura de Déu. Hem de ser sensibles a les temptacions del diable. Com a creients, hem de permetre que l’Esperit de Déu ens condueixi tot el temps, normalment caiem en el pecat quan se’ns fa un neguit. Si bé Déu sempre ens perdonarà els nostres pecats, l’objectiu dels diables és fer-nos tornar a viure una vida pecaminosa, arrossegant-nos de nou al món. Aquesta oració d’alliberament de la servitud del pecat ens allibera de veritat de tot mal.

Per a qui són aquestes oracions? Aquestes oracions són per a aquells que creuen que estan lluitant amb el pecat, aquells que el diable ha atrapat en una forma d’addicció o en l’altra, pot ser fumar, luxúria, fornicació, adulteri, enveja, etc. Déu us alliberarà avui, com si feu aquestes oracions amb fe avui, quedareu totalment lliures de totes les trampes del pecat en el nom de Jesús. Déu t'estima incondicionalment i, de fet, et lliurarà avui en nom de Jesús.

Punts de pregària

1. Pare, gràcies per la vostra gràcia salvadora i salvació eterna que m'heu beneït amb el nom de Jesús.

2. Pare, us agraeixo que m’envieu l’Esperit Sant perquè m’ensenyi a viure bé en nom de Jesús.

3. A mesura que les parets del jericho van caient, deixem que tots els hàbits pecaminosos de la meva vida siguin destruïts en nom de Jesús.

4. Tot pecat que posi un signe d'interrogació en la meva salvació es destrueix ara en nom de Jesús

5. Vosaltres, poders de la foscor, perdreu el vostre poder de la meva vida en nom de Jesús

6. Oh Senyor, pel vostre Esperit, imprimeix-me que camino en obediència en el nom de Jesús

7. Oh Senyor, allibera'm de tota aparença del mal en nom de Jesús

8. Oh Pare, no em portis a la temptació en nom de Jesús

9. Oh Senyor em faculta per produir els fruits de l’Esperit en nom de Jesús

10. Dóna'm la gràcia de fugir de les luxúries juvenils en nom de Jesús.

11. Pare, per la vostra gràcia, cobreix les meves debilitats dels ulls dels homes fins que sóc lliurat completament en el nom de Jesús

12. Per la sang de Jesús, elimineu tots els mals dipòsits de pecat en la meva vida en nom de Jesús

13. Mando que totes les fletxes ocultes de la maldat de la meva vida surtin ara en nom de Jesús

14. Tot poder que embruta, encantament contra mi, es destrueix ara en nom de Jesús

15. Tota força demoníaca que em faci pecar, ara es neutralitza en nom de Jesús
16. Tot pla del dimoni per arruïnar el meu ministeri mitjançant el pecat ara es frustra en nom de Jesús.

17. Escavalco cada altar del pecat a la meva vida amb el nom de Jesús

18. Em vaig separar dels pecats dels meus pares ara en nom de Jesús.

19. El pare, amb la vostra poderosa mà, trenca tots els jous del pecat en la meva vida en nom de Jesús

20. L’Esperit de la mort no m’excedirà en nom de Jesús

21. Que tot jou de carn sigui destruït a la meva vida en nom de Jesús

22. Sang de Jesús, traieu qualsevol etiqueta no progressiva de tots els aspectes de la meva vida.

23. Senyor, crea en mi un cor net pel teu poder.

24. Senyor, deixeu que la unció de l’Esperit Sant trenqui tots els joucs de l’endarreriment de la meva vida

25. Senyor, renova un esperit correcte dins meu.

26. Senyor, ensenyeu-me a morir.

27. Eres raspall del Senyor, escorreu totes les brutícies del meu tub espiritual, en el nom de Jesús.

28. Senyor, encén la meva crida amb el teu foc.

29. Senyor, ungeix-me per pregar sense parar.

30. Senyor, estableix-me com a persona santa per a tu.

COMENTARIS 3

  1. Sí, de fet, les oracions. Realment experimentarem un gran avenç de tota servitud. Gran és el Senyor que va inspirar el seu germà Chinedum a iniciar aquest bloc. Estic beneït amb aquestes pregàries. Déu beneeix l'equip darrere d'aquesta organització

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.