24 Oracions de Llibertat des de l'Esperit de la Perversió

2
23792

Marc 1:23 Hi havia a la sinagoga un home amb esperit impur; i va exclamar, 1:24 dient: Deixem-nos sols; què hem de fer amb tu, Jesús de Natzaret? veniu a destruir-nos? Et sé qui ets el Sant de Déu. 1:25 I Jesús el va referir, dient: «Calma’t la pau i surt d’ell. 1:26 I quan l'esperit impur l'havia estripat, i plorava amb veu alta, va sortir d'ell.

Avui ens dedicarem a les oracions de salvament per l'esperit de la perversió. L’esperit de perversió és un esperit impur, sinó l’esperit de luxúria que es manifesta en la vida de les persones. La perversió és l’ús no natural d’alguna cosa. Quan comenceu a operar alguna cosa de manera no natural o no l’utilitzeu de la manera en què es volia utilitzar, ho esteu pervertint. Avui ens centrarem en la perversió sexual. L’esperit de perversió, és un esperit rebel, va en contra de tot allò que Déu representa, la perversió sexual s’està convertint en l’ordre del dia en el nostre món actual, en tots els mitjans de comunicació, internet i mitjans de comunicació social. Pecs com l’incest, la bestialitat, el masoquisme, l’homosexualitat i el lesbanisme s’estan convertint ràpidament en una pràctica habitual i habitual al nostre món actual. Pau al Llibre dels Romans va veure aquesta generació i va escriure:

Romans 1: 21-28 Perquè, quan el coneixien a Déu, no el glorificaven com a Déu, ni eren agraïts; però es van tornar vanitosos en les seves imaginacions, i el seu tonto cor va enfosquir. 1:22 Es varen encertar a ser sàvies, es van convertir en ximpleries, 1:23 i van canviar la glòria del déu incorrectible en una imatge feta com a un home corrompible, als ocells, a les bèsties de quatre peus i a les coses enfiladisses. 1:24 Per això Déu també els va renunciar a la impuresa per la voluntat del seu propi cor, per deshonrar els seus propis cossos entre ells: 1:25 Qui va canviar la veritat de Déu en mentida, i va venerar i va servir a la criatura més que el Creador. , que és beneït per sempre. Amén. 1:26 Per aquesta raó, Déu els va renunciar a simples afectacions, perquè fins i tot les dones van canviar l’ús natural en allò contra la natura: 1:27 I també els homes, deixant l’ús natural de la dona, cremats en la seva desitjar l’un cap a l’altre; els homes amb homes que treballen allò que no és evident, i reben en si mateixos la recompensa del seu error que es va trobar. 1:28 I encara que no els agradava retenir a Déu en el seu coneixement, Déu els va cedir a una ment que es reprobés, per fer aquelles coses que no siguin convenients;

La perversió sexual no és la voluntat de Déu per a cap dels seus fills. Per a qualsevol persona que desitgi alliberar-se avui, aquestes oracions de llibertat des de l’esperit de perversió us lliuraran en nom de Jesús.

Com puc alliberar-me de l’esperit de la perversió?

1. Salvació: La salvació és el primer pas per alliberar-se de l’esperit de perversió. Romans 10:10 ens diu que la salvació prové primer del cor. quan dónes el cor a Jesús, vol dir que també has denunciat el pecat des del teu cor. La salvació posa a la vostra disposició la gràcia per vèncer el pecat en Crist Jesús. En el moment que tornes a néixer, es converteix en una nova criatura, la vella que desapareix i la esperit Sant agafa el nou, aquest nou et fa créixer en gràcia i camina en la rectitud.

2. La paraula: Com més de la paraula de déus estudiem, més nets tenim en el nostre esperit. Quan ets fill de Déu, se t’explica l’estudi de la paraula de Déu, no pots ser víctima de cap forma de perversió satànica. Deixem el paraula de Déu habita ric en tu, perquè només la paraula de Déu et pot alliberar de la destrucció. Salm 107: 20.

3. Oracions: Les oracions és la potència de Déu, on generem poder des de dins nostre. Quan preguem, rebem el poder de dir no al pecat i totes les formes d’injustícia. Si voleu vèncer la temptació de la perversió i la luxúria, us heu de dedicar completament a les oracions. Jesús va pregar perquè no caiguis en la temptació. A mesura que us dediqueu a aquestes oracions de salvament per l’esperit de la perversió, veig que la vostra llibertat es produirà avui en nom de Jesús.

Oracions de lliurament

1. Gràcies a Déu pel seu poder per lliurar-vos de qualsevol servitud.

2. Em desvinculo de tot esperit de perversió sexual en el nom de Jesús.

3. M’allibero de tota contaminació espiritual que emana dels meus passats pecats de fornicació i immoralitat sexual, en nom de Jesús.

4. M’allibero de tota contaminació ancestral, en nom de Jesús.

5. Em lliure de tota contaminació dels somnis, en nom de Jesús.

6. Manejo que tota plantació malvada de perversió sexual de la meva vida surti amb totes les seves arrels, en nom de Jesús.

7. Tot esperit de perversió sexual que treballa contra la meva vida, quedin paralitzats i surtin de la meva vida, en nom de Jesús.

8. Tot dimoni de perversió sexual assignat a la meva vida, haurà de ser lligat en el nom de Jesús.

9. Pare Senyor, permeti que el poder de la perversió sexual que oprimeix la meva vida rep el foc de Déu i es torri, en nom de Jesús.

10. Cada dimoni heretat de la perversió sexual a la meva vida, rep les fletxes del foc i roman permanentment lligat, en nom de Jesús.

11. Mano que cada poder de perversió sexual es faci contra ell mateix, en nom de Jesús.

12. Pare Senyor, que es derroqui, en el nom de Jesús, cada fortalesa demoníaca construïda a la meva vida per l'esperit de perversió sexual.

13. Que tot el poder de perversió sexual que ha consumit la meva vida sigui destrossat al nom de Jesús.

14. Que la meva ànima se salvi de les forces de la perversió sexual, en nom de Jesús.

15. Que el Senyor, Déu d'Elie, es plantegi amb una mà forta contra qualsevol esposa / marit i tots els poders de la perversió sexual, en nom de Jesús.

16. Trenc el control de qualsevol poder maligne sobre la meva vida, en nom de Jesús.

17. Nul·la tots els efectes de la picada de la perversió sexual sobre la meva vida, en nom de Jesús.

18. Tot estrany malvat i tots els dipòsits satànics de la meva vida, us mano que estigueu paralitzats i que sortiu de la meva vida, en nom de Jesús.

19. Esperit de l’Esperit Sant, purga la meva vida completament, en nom de Jesús.

20. Reivindico la meva liberació completa de l’esperit de fornicació i immoralitat sexual, en nom de Jesús.

21. Que els meus ulls siguin alliberats de la luxúria, en el nom de Jesús.

22. A partir d’avui, deixeu que els meus ulls siguin controlats per l’Esperit Sant, en nom de Jesús.

23. Foc de l'Esperit Sant, caigui sobre els meus ulls i cremarà en cendra tota força maligna i tot poder satànic que controli els meus ulls, en nom de Jesús.

24. Passo de la servitud a la llibertat en tots els àmbits de la meva vida, en el nom de Jesús.

 

COMENTARIS 2

  1. Bjonjour , un point qui m'interroge vraiment sur LE message de l'évangile que vous véhéiculé; vous dites au premier point que: : Le salut est la première étape pour être libéré de l'esprit de perversion. Més OU EST LA REPENTANCE ET L'ABANDON DE SES PÉCHÉS. ? Reconnaitre la nostra culpabilitat face a les lois espirituals de Dieu és la primera etapa, no pas de pardon et pas de grace....

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.