30 Oracions de miracle instantani per a la curació

0
3568

Marc 2: 5 Quan Jesús va veure la seva fe, va dir als malalts de la paràlisi: Fill, que els teus pecats seran perdonats. 2: 6 Però hi havia alguns dels escribes asseguts allà, i raonant en els seus cors, 2: 7 Per què aquest home parla així de blasfèmies? Qui pot perdonar els pecats però Déu només? 2: 8 I tot seguit, quan Jesús va percebre en el seu esperit que raonaven dins de si mateix, els va dir: Per què raoneu aquestes coses al vostre cor? 2: 9 Si és més fàcil dir als malalts de la paràlisi, que se us perdonin els vostres pecats; o per dir: Aixecar-se i prendre el llit i caminar? 2:10 Però perquè sàpigues que el Fill de l’home té poder a la terra per perdonar els pecats (diu als malalts de la paràlisi) 2:11 Jo et dic: Aixecar-se i prendre el llit i anar. el teu camí cap a casa teva. 2:12 De seguida, es va aixecar, va agafar el llit i va sortir davant de tots; en la mesura que tots es van quedar meravellosos i van glorificar Déu, dient: Mai ho vam veure.

Servim un Déu miraculós que funciona, amb el nostre Déu no n’hi ha situació impossible. Independentment de quin sigui el vostre repte, tot el que heu de fer és creure i veureu la seva actuació a la vostra vida. Avui mirarem les oracions miraculoses instantànies per a la curació. Jesucrist, el sanador, és aquí, i cura a l'instant per als que creuen. Vull que avui entengueu que no hi ha cap malaltia incurable amb Déu, el que els homes anomenen incurable o terminal no és res davant Jesús. Tothom a la Bíblia que va venir a Jesús amb la fe rebuda en total la curació i restauració. Crec que vosaltres també rebeu la vostra curació avui en nom de Jesús.

Jesús va pagar el preu per la vostra salut

Isaïes 53: 4 Segurament ha sofert les nostres penes, i ha penat les nostres penes; tot i això, l’hem estimat, assotjat a Déu i afectat. 53: 5 Però va resultar ferit per les nostres transgressions, va ser contundit per les nostres iniquitats: el càstig de la nostra pau va ser sobre ell; i amb les seves ratlles serem curats.

Jesús va prendre la nostra malalties, els dolors i les nostres penes, i els va clavar a la creu, va agafar les ratlles perquè tu i jo puguem guarir-nos. Jesucrist, el nostre Senyor, ha pagat el preu per la nostra salut i integritat, la nostra malaltia no és la nostra part. No estàs pensat que estiguis malalt com a cristià, la malaltia s’ha convertit en un desconegut a la teva vida. En qualsevol moment que tingueu símptomes de malalties al vostre cos, repeteu-lo en el nom de Jesús i reclameu la vostra curació. No us deixeu emocionar pels símptomes del cos, poseu-vos en la paraula de Déu sobre la vostra curació, que el diable ho sàpiga Jesús la va agafar, per tant, no la puc tenir. Declara la teva fe en la paraula de Déu i rep la teva curació en nom de Jesús. Aquesta oració miraculosa instantània per guarir us guiarà a mesura que repeteu malalties i malalties a la vostra vida.

Què passa amb les drogues?

Sempre dic a les persones a tot arreu que tinc privilegi de predicar sobre la curació que, Déu no està en contra de prendre drogues, tampoc no està contra els metges. La saviesa de la ciència mèdica també és de Déu. La decisió de prendre drogues o no és una qüestió de convicció personal. Jo aconsello a les persones malaltes que vegin un metge fins i tot després d'haver pregat amb ells. Molts d’ells van als metges per certificar-los curats i lliures de símptomes. Quan Jesús va guarir els deu leprosos, els va dir que anessin a mostrar-se al sacerdot. Per què Jesús els va enviar al sacerdot? Ho va fer perquè en aquells dies, el sacerdot és l'única persona autoritzada per la llei a declarar una persona leprosa neta i apta per barrejar-se amb la gent. El sacerdot és com els metges d'avui (vegeu Lluc 17: 11-19). De manera que, fins i tot si us han pregat i rebeu la vostra curació, encara podeu anar a veure el vostre metge per verificar les obres de curació de Crist. La curació sobrenatural no té por de la verificació mèdica. També si esteu fent medicació quan heu rebut la curació, encara és recomanable acabar la medicació.

La meva pregària per vosaltres és que aquestes oracions miraculoses instantanades per guarir us portaran als regnes de la salut divina en nom de Jesús. Mentre reseu aquestes oracions per fe avui, mai no tornareu a visitar l’Hospital per malalties en nom de Jesús. Prega-ho amb fe i rep els teus miracles.

Punts de pregària

1. Tot poder, que planeja matar, robar i destruir el meu cos, allibera'm per foc, en nom de Jesús.

2. Tot esperit de cansament, allibereu-me, en el nom de Jesús.

3. Tot esperit d’hipertensió, surt del meu cos amb totes les teves arrels, al nom de Jesús.

4. Totes les vincles d’esperits diabètics, trencats pel foc, en nom de Jesús.

5. Qualsevol poder dolent, que recorre el meu cos, solta el poder, en el nom de Jesús.

6. Tot poder dolent, enganxat al meu cervell, allibera'm, en nom de Jesús.

7. Tot esperit amb tentacles que es mouen pel meu cos, surt pel foc, al nom de Jesús.

8. Tot esperit de migranya i mal de cap, surt pel foc, al nom de Jesús.

9. Tot esperit fosc, que treballa contra el regne de Déu a la meva vida, surt pel foc, al nom de Jesús.

10. Tot poder, treballant els meus ulls i reduint la meva visió, ha de ser eliminat completament, en nom de Jesús.
11. Jo bebo la sang de Jesús. (Fes-ho empassar físicament per la fe. Feu-ho durant algun temps.)

12. Tots els mals alimentadors espirituals, que lluiten contra mi, beuen la teva sang i mengen la teva pròpia carn, en nom de Jesús.

13. Tots els estris de menjar demoníac, dissenyats contra mi, siguin destruïts al nom de Jesús.

14. Foc de l’Esperit Sant, circula per tot el meu cos.

15. Tots els verins físics, dins del meu sistema, seran neutralitzats, en nom de Jesús.

16. Totes les assignatures del mal, ideades contra mi per la boca de la boca, siguin anul·lades, en nom de Jesús.

17. Tots els problemes espirituals, units a qualsevol hora de la nit, seran cancel·lats, en nom de Jesús. (Seleccioneu el període des de la mitjanit fins a les 6:00 GMT)

18. Pa del cel, omple’m fins que no vull més.
19. Tots els equips de càtering dels hostes malvats, units a mi, són destruïts, en nom de Jesús.

20. El meu sistema digestiu, rebutja qualsevol ordre dolent, en nom de Jesús.

21. Jo mana tota plantació malvada a la meva vida, sortiu amb totes les vostres arrels, en nom de Jesús!

22. Vós, desconeguts desconeguts de malalties i malalties del meu cos, us dic que sortiu ara !!! en el nom de Jesús.

23. Tos i vomito qualsevol aliment que es mengi de la taula del diable causant malalties contínues al meu cos, en nom de Jesús.

24. Que tots els materials negatius que circulen pel meu torrent sanguini siguin evacuats, al nom de Jesús.

25. Em cobro amb la sang de Jesús i per aquesta sang, estic protegit de tota forma de malalties en el nom de Jesús.

26. Esperit de l’Esperit Sant, cremeu des de la part superior del meu cap fins a la planta dels meus peus, allibereu-me de tota forma de malalties en nom de Jesús.

27. Em vaig apartar de qualsevol malaltia estranya en el nom de Jesús.

28. Em vaig separar de tota malaltia genètica, en nom de Jesús.

29. M'he tret de totes les malalties recurrents, en el nom de Jesús.

30. Pare, us agraeixo per haver-me lliurat totalment de malalties i malalties en nom de Jesús.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí