20 Obertura de punts de pregària per al servei de l’església

1
5030

Salmos 75: 1 A vosaltres, Déu, donem gràcies, a vosaltres donem gràcies, perquè el vostre nom és a prop de les vostres meravelles.

La forma en què obriu un servei determina la quantitat de manifestació de la presència de Déu que veieu en aquest servei. Avui he recopilat alguns punts de pregària per al servei de l’església. Els punts de pregària d’obertura us prepararan per a la mudança de Déu en aquest servei. També prepararà el Membres de l'església i els treballadors de l'Església a rebre de Déu. Una església és un lloc espiritual, per la qual cosa s’han de fer preparacions espirituals per maximitzar les benediccions de Déu en aquest servei. Cada vegada que inicieu el servei amb punts de pregària oberts de manera objectiva i poderosa, esteu obligats a veure testimonis en la vida dels membres. La meva pregària per tu és aquesta, la teva església els serveis no faltaran mai més el foc en nom de Jesús.

5 avantatges d’obrir punts de pregària per als serveis de l’església

1) Acció de Gràcies: Sempre és savi i bo apreciar Déu per l'èxit del servei anterior. Quan aprenem a apreciar Déu per l’anterior, Ell s’ocupa de la resta. Per tant, hem de començar acció de gràcies Oracions, hem d’agrair-li l’èxit dels serveis de l’església anteriors, la seva presència manifesta i els nombrosos testimonis que vam veure als serveis anteriors.

2). La seva presència: La presència de Déu en tots els serveis de l’església és tot el que necessitem per veure miracles i signes i meravelles. Demanem la seva presència manifesta al servei de l’Església. Això és molt vital, perquè en la presència de Déu, hi ha llibertat, les muntanyes són mogudes per la seva presència. Quan un servei està saturat de la presència de Déu, cap diable pot manipular aquest servei en nom de Jesús.

3) La paraula: Hem de pregar la paraula puntual al Servei. El paraula de Déu En tots els serveis, Déu és l'instrument de canvi i de transformació de cada servei. La paraula de Déu ha de ser fresca, potent i oportuna. La paraula de Déu ha de portar el poder de Déu per curar, lliurar i restaurar el poble. És per això que hem de pregar la paraula nova abans que comenci el servei, hem de demanar a Déu que posi la seva paraula fresca a la boca del seu servent mentre ministra al poble.

4) Per a multituds: Hem de pregar perquè les multituds acudeixin al servei de les nostres esglésies tal i com va passar en Fets 13:44, quan gairebé tota la ciutat es va reunir per escoltar la paraula de Déu. Quan s'ha de demanar a Déu que agiti tota la ciutat, comunitat i poble per venir a escoltar la veu del Senyor a l'església.

5). Trobades personals: Sense trobades divines, cap servei val la pena venir. Arribar a l'església sense trobada és com anar a un hospital sense rebre la curació. Per tant, hem de pregar perquè la gent tingui trobades pròpies, perquè els malalts siguin curats, que es salvi la pèrdua, que es descoratgi. Hem de pregar perquè Déu visiti tots els que es mostren al servei.

Quan participem en aquests punts de pregària d'obertura per al servei de l'església, estem obligats a veure la poderosa mà de Déu aparèixer en els nostres serveis.

Punts de pregària

1. Pare, gràcies, per reunir ahir multitud al nostre servei i per haver concedit a cada adorat un encontre amb el destí a través de la vostra paraula de paraula. 118: 23

2. Pare, gràcies per establir tots els nostres nous convertits en la fe i en aquesta església des que va començar l'any - Jn. 10:28

3. Pare, gràcies per destruir tots els punts forts de l'infern contra el creixement continu d'aquesta església - Mat. 16:18

4. Pare, gràcies per silenciar totes les veus que busquen manipular la gent que vingui a aquesta Església, que ha resultat en la invasió de multituds - Tit. 1: 10-11

5. Pare, decretem el judici sobre totes les manipulacions satàniques dirigides a frenar el creixement d'aquesta Església, donant lloc a la reunió de multituds que acudeix aquest diumenge que ve - Exo 12:12.

6. Pare, obre el cor de tots els contactes del camp de la collita aquesta setmana cap a l'evangeli i portarà molts a Crist i a aquesta església - Actes 16:14
7. Pare, deixi que la veu de l’Esperit Sant silenti la veu de qualsevol desconegut que intenta manipular els nostres nous convertits i nous membres d’establir-se en aquesta Església - Jn 10: 5

8. Pare, feu que es torni a fer els actes 13:44 en aquesta església aquest diumenge que ve - Fets 13:44

9. Pare, que es destrueixi tota resistència a l’entrega completa de l’agenda de creixement de l’església profètica, donant lloc a l’obtenció de multituds rècord aquest proper diumenge - Mat. 16:18

10. Pare, aplegueu multitud al servei de la Mitja setmana aquest vespre i doneu a cada adorat una trobada de gir amb la vostra paraula: Psa. 65: 4

11. Pare, doneu a tots els nostres nous convertits un testimoni de "un cop vaig ser cec, ara puc veure '', de manera que es poden establir en la fe i en aquesta Església per a la vida - Jn. 9:25

12. Pare, deixeu que el zel del Senyor consumeixi a tots els membres, per perseguir els perduts amb passió aquesta setmana, resultant en la invasió de multituds al regne i a aquesta Església aquest diumenge - Jn. 2:17

13. Pare, deixeu que els vostres àngels segadors vagin a través del nostre camp de collita aquesta setmana, destruint tots els fortaleses satànics que resisteixen a la gent perquè es salvi - Apocalipsis 12: 7-8.

14. Pare, obre els ulls de tots els contactes que es van fer al camp de la collita aquesta setmana per veure aquesta església com la seva ciutat de refugi ordenada per Déu i per això segueix aquí per a la vida - 2 Sam. 7:10

15. Pare, deixeu que l’Esperit Sant respiri sobre els nostres volants i trams, convertint-los en imants espirituals; redactant així les multituds coincidents a aquesta Església aquest proper diumenge - Zech. 4: 6

16. Pare, convertiu tots els nostres nous convertits i nous membres en deixebles actius de Crist, portant així molts a Crist i aquesta Església aquest diumenge que ve - Jn. 4: 29/39

17. Pare, redirigeix ​​els passos de tots els guanyadors que es van enfrontar a aquesta església aquest diumenge i, al seu retorn, concedeix-los un paquet de benvinguda de testimonis envejables - És. 51:11

18. Pare, deixeu que la vostra mà poderosa segueix sent sobre totes les nostres esglésies recentment plantades per a un creixement i ampliació sostenibles. 2:47

19. Pare, que l’Esperit Sant caigui com un “vent poderós i corrent”, que aplegui multituds sense precedents en aquesta Església aquest proper diumenge - Núm. 11:31

20. Pare, feu que els vostres actes en aquesta Església es notin a l'estranger com el dia de la Pentecosta, redactant així multituds sense precedents en aquesta Església aquest diumenge que ve - Actes 2: 6/41

anuncis

1 COMENTARI

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí