Salm 121 Oració per a la protecció i ajuda divina

3
5916

Salms 121: 1 Alçaré els ulls cap als turons, d'on ve la meva ajuda. 121: 2 La meva ajuda prové del Senyor, que va fer el cel i la terra. 121: 3 Ell no patirà que es mogui el peu: el que et manté no caurà. 121: 4 Heus aquí, qui manté Israel, no s'adormirà ni dormirà. 121: 5 El Senyor és el vostre guardador: el Senyor és la vostra ombra a la vostra mà dreta. 121: 6 El sol no us tombarà de dia ni la lluna de nit. 121: 7 El Senyor us guardarà de tot el mal; preservarà la vostra ànima. 121: 8 El Senyor preservarà la vostra sortida i la seva entrada des d'ara endavant, i fins i tot per sempre.

Avui ens dedicarem a la pregària del Salm 121 per a la protecció i ajuda divina. El salm 121 és un dels salms amb més poder quan es tracta de la pregària protecció i diví ajuda. Quan et trobes a la cruïlla de la vida, has de recordar que la teva ajuda prové del Senyor, has d’entendre, que cap home et pot donar una solució permanent als teus problemes, només Déu et pot ajudar. Aquesta pregària del salm 121 és una oració de dependència absoluta de Déu. Quan els reptes de la vida es plantegen davant vosaltres, quan els enemics intenten enderrocar-vos, heu de fer aquestes oracions per a protecció i ajuda divina.
Per què hem de pregar per protecció i ajuda divina? Mateu 7: 8, ens diu que els que demanen reben. Perquè vegeu la protecció i l'ajuda divina en la vostra vida, heu de demanar a Déu en les pregàries. Cal anar de genolls i demanar protecció i ajuda. Cada fill de Déu està sota l’atac del regne de la foscor. El dimoni no vol que cap creient tingui èxit a la vida, si ho permeteu el dimoni, ell us atacarà a totes les obres de les vostres mans, tal i com ho feia. Però quan esteu al foc mitjançant les oracions, la vostra vida serà massa calenta perquè el diable s’acosti. Com a cristià, si heu de triomfar, heu d’estar espiritualment ofensiu. Heu de ser un cristià radical que sàpiga resistir-se al diable mitjançant les oracions. També heu de pregar per Déu que us ajudi en el vostre viatge cap al destí.

Com ajuda Déu? Utilitza vasos humans, es diu a aquests humans ajudants del destí. Són dones i homes que Déu us envia, perquè us ajudin i us ajudin a mesura que compliu els vostres destinació. Heu de demanar a Déu que us connecti amb ells per al vostre canvi de nivell. Aquest salm 121 pregària per protecció i ajuda divina, us situarà en un regne on els poders demoníacs no us poden apropar, però també faran que els ajudants del vostre destí us localitzin i us beneïssin. ricament. L’espiritual controla el físic, quan realitzeu aquestes oracions en secret, veuràs a la vista la manifestació evident. Oren amb oració aquestes oracions amb fe i recuperis el teu esperit miracle.

PSALM 121 PUNTOS DE PREGÀRIA

1. Pare, us agraeixo que heu estat el meu ajudant sempre present en temps de necessitat en nom de Jesús
2. Pare, t’agraeixo que mai no dormis ni dormis per temes de la meva vida
3. Pare, perquè sou el meu escut, no tindré por de l’enemic en nom de Jesús
4. Declaro que estic fortament protegit per la mà de Déu en nom de Jesús
5. Avui declaro que estic protegit de tots els atacs dolents del dia en nom de Jesús
6. Declaro que estic protegit per tots els atacs dolents de la Nit en nom de Jesús
7. Pare, declaro que la meva ànima es conserva en vosaltres, per tant els meus enemics no em poden afectar en nom de Jesús.
8. Allibero els àngels del Senyor per connectar-me amb els meus ajudants del destí en nom de Jesús
9. No vaig a quedar enganxat a la vida en nom de Jesús
10. Mai em faltarà ajuda en la vida en nom de Jesús
11. Tot poder, treballant contra la meva prosperitat, cau i morirà, en nom de Jesús.
12. Tot poder, que vulgui negar-me del meu destí, rostit, en el nom de Jesús.
13. Està escrit sobre mi, que dividiré el botí de la terra amb els grans i els poderosos i serà així, en nom de Jesús.
14. Us profetico que adoptaré la meva posició entre els governants d'aquest món, menys el nom de Jesús.
15. Esperit Sant, sou el meu principal ajudant del destí, connecteu-me amb els meus altres ajudants del destí, en nom de Jesús.
16. Tot poder, que no em permetria assolir el meu potencial, rostit, en el nom de Jesús.
17. Poder de la redempció, em localitzeu en el nom de Jesús.
18. Oh Senyor, Déu meu, connecteu-me amb la meva glòria, en el nom de Jesús.
19. Esperit Sant, deteniu qualsevol poder que vulgui negar-me de la meva glòria, en nom de Jesús.
20. Oh cel, lluita per mi contra els poders asseguts a la meva glòria, en nom de Jesús.21). Oh Senyor, des d’avui, declaro que la vostra misericòrdia per mi dominarà tots els judicis dolents en nom de Jesús.
22). Oh Senyor, el vostre nom és una torre forta i els justos hi troben ajuda, declaro que a partir d’avui no em faltarà mai ajuda en el nom de Jesús.23). Oh Senyor, ajuda'm a mantenir-me fort enmig d'aquests assaigs i temptacions en el nom de Jesús.
24). Oh, senyor, us vull demanar ajuda avui, sé que mai se'm farà vergonya en nom de Jesús.
25). Com que he rebut ajuda des de dalt, els que em condemnen es quedaran aturats i veuran com el meu Déu guarnirà la meva vida en nom de Jesús.
26). Oh Senyor, és evident que no hi ha ningú que us ajudi. Per tant, estic les mans cap a vosaltres per obtenir ajuda (esmenteu la zona que necessiteu ajuda) a dalt del nom de Jesús.
27). Oh Senyor, mentre heu enviat l'àngel Miquel perquè ajudés a Daniel en temps de necessitat, envieu els vostres àngels perquè m'enviessin en nom de Jesús.
28). Oh Senyor, tinc tranquil·litat, perquè sou el meu ajudant en el nom de Jesús.29). Pare, declaro que l’home no es jactarà com a font d’ajuda a la meva vida, tu ets el meu únic ajudant en el nom de Jesús.
30). Oh Senyor, ajudeu-me a viure una vida piadosa mentre us serveixo.
Gràcies Jesús.

anuncis

COMENTARIS 3

  1. Un culte que no em pot dominar espiritualment està torturant la meva família per arribar a mi. Si us plau, ajudeu-los a resar-los fora de la persecució física demoníaca.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí