30 Oracions d’aniversari poderoses d’acció de gràcies

1
36917
Aniversari de rayers

Salms 139: 13: Perquè has posseït les meves regnes, m’has cobert a l’úter de la meva mare. 139: 14: Us lloaré; perquè tinc por i meravellosament feta; meravelloses són les vostres obres; i que la meva ànima sap bé.

Hurra !!! és el teu dia de naixement avui. cada temporada d’aniversaris sempre és una temporada apassionant, sempre és una temporada per celebrar el regal de la vida. Com a cristians, és també el moment de donar gràcies a Déu per la seva fidelitat en mantenir-vos vius. Avui estem gong per mirar 30 poderoses oracions d’aniversari d’acció de gràcies. Déu és el nostre creador, el que dóna la vida, les celebracions d’aniversari no són completes fins que no hem donat gràcies a Déu. A la bíblia que parla al Salm 92: 1-2, diu: "És bo donar gràcies al Senyor". Això acció de gràcies Les oracions d’aniversari us guiaran mentre agraïu Déu per tota la seva bondat i pietat de la vostra vida. Al entrar en aquesta nova era, veig que la gràcia dels déus augmenta en la vostra vida en nom de Jesús.

Per què les pregàries d'aniversari d'acció de gràcies?

Per a molta gent, els aniversaris consisteixen en menjar, ballar i fer goig, mentre que tots són fantàstics, hi ha més aniversaris que això. Hem d’entendre que la vida que estàvem donant és un regal de Déu, i no el nostre dret ni els nostres esforços. Quan ens n’adonem, participar en oracions d’aniversari d’acció de gràcies no serà difícil de fer.
Algú es pot preguntar: "Per què fins i tot he de donar gràcies a Déu, encara no he avançat gaire?" Alguns dels vostres col·legues han mort, d’altres als hospitals, d’altres viuen en les pitjors condicions de les que esteu vivint. Ets millor que ells, no perquè siguis més just o més sant que ells, és simplement per la gràcia de Déu que estàs on estàs avui. Quan ho entengueu, sempre participareu en oracions d’aniversari d’acció de gràcies cada vegada que celebreu el vostre aniversari. Us animo avui, creeu temps per donar les gràcies a Déu quan celebreu el vostre aniversari, lliureu la vostra vida de nou a Déu quan comenceu un nou any. Veig que entres amb èxit a la següent fase de la teva vida en nom de Jesús.

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

GRÀCIES PREGÀRIES DE NATELL

1). Pare, us agraeixo que avui heu afegit un nou any a la meva edat
2). De veritat que ets un gran Déu, gràcies pare per la teva infinita misericòrdia i gràcia per mi
3). Gràcies Senyor pel vostre favor immens que us heu dutxat al llarg de la meva vida.
4). Oh Déu, Tu ets el meu Pare i el meu Rei, et serviré per sempre en nom de Jesús
5). Gràcies pare per perdonar-me tots els meus pecats en nom de jesus
6). Gràcies pare per curar-me de totes les malalties i malalties en nom de Jesús
7). Gràcies pare per rescatar la meva vida de la destrucció en nom de Jesús
8). Gràcies pare per frustrar tots els plans dels enemics de la meva vida a nom de jesus
9). Pare, gràcies per fer-me celebrar la salut i la totalitat del meu aniversari en el nom de Jesús.
10). Pare, gràcies per les vostres disposicions diàries a mi en els últims anys en nom de jesus.
11). Pare, us agraeixo que aquesta nova era i any seran grans per a mi i la meva llar en nom de Jesús
12). Pare, us ho agraeixo per tota la meva nova era i fora, faré riure i celebrar en nom de Jesús
13). Pare, us ho agraeixo per tota la meva nova era i més enllà, ningú no em dirà “pena” en nom de Jesús.
14). Pare, us ho agraeixo per tota la meva nova era i més enllà, per a mi serà Jesús en el nom de Jesús
15). Pare, us ho agraeixo per tota la meva nova era i més enllà, cap mal em caure en nom de Jesús.
16). Pare, us ho agraeixo i la meva llar es conservarà durant tot l'any i més enllà en nom de Jesús.
17). Pare, li agraeixo aquest any el meu aniversari i la meva nova època serà el meu favor en el nom de Jesús.
18). Pare, us agraeixo que aquest meu aniversari i la nova època seran un any de celebracions en nom de Jesús.
19). Pare, us agraeixo que les malalties i les malalties estiguin lluny d’aquest any i més enllà en nom de Jesús.
20). Pare, us ho agraeixo per la falta i el desig que estigui lluny d’aquest any i de casa meva en nom de Jesús
21). Pare, us agraeixo que els vostres àngels conservin contínuament les nostres famílies aquest any i més enllà en nom de Jesús.
22). Pare, us agraeixo aquesta nova època i aquest any serà el meu fructífer, fructificaré en tots els àmbits de la meva vida en nom de Jesús
23). Pare, et dono les gràcies perquè en la meva nova època i any dominaré les meves circumstàncies en nom de Jesús
24). Pare, us agraeixo que en aquest any i edat, us serviré més que abans en nom de Jesús
25). Pare, us ho agraeixo per portar la companyia correcta aquest any en nom de Jesús
26). Pare, us agraeixo que m’heu dotat de l’esperit de saviesa en nom de Jesús
27). Pare, gràcies, per haver-me aixecat del no-res i per fer-me situar al tron ​​reial aquest nou any en nom de Jesús.
28). Pare, li agraeixo que em faci una enveja als meus companys en nom de Jesús
29). Pare, us agraeixo la vostra presència divina sempre amb mi durant aquest any i més enllà en el nom de Jesús
30). Pare, et dono les gràcies per acceptar la meva acció de gràcies en nom de Jesús.


 

 

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

1 COMENTARI

  1. Seigneur merci infiniment pour tous ces hommes et femmes qui te connaissent et te rendent grace, je te bénis pour leurs vies oh Dieu,
    Je te rends grace also pour mon anniversaire que je célèbre demain,
    Aucun mot ne pourras exprimé ma reconnaissance devant toi mon Dieu, je te dis juste merci, merci, merci et merci pour tout.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.