Devoció del matí: T'ESTUDIARÀ

0
3220
Devoció matinal

Devoció al matí: MHlekazi LA DESGRADARÀ

Nombres 20: 7-12

A la devoció d’avui al matí, veurem el tema: VOSALTRI DESCONFÍRIA.
A qui se li dóna molt, s’espera molt Déu va ordenar Moisès amb gran poder i autoritat per conduir el seu poble a la terra promesa. Es va comunicar amb Déu, però li va negar l'entrada a Canaan a causa d'un acte de desobediència. Moisès va anar fins a Déu per demanar perdó del pecat i va demanar permís per entrar a la terra promesa. Déu va dir a Moisès: "No torneu a resar més per això". Una i altra vegada Moisès havia intercedit per Israel davant Déu, i Déu havia perdonat els seus pecats. Però, en aquest cas, a Moisès ni se li va permetre intercedir per si mateix. Déu va ser específic en la seva instrucció. "Parla amb la roca", però va colpejar la roca per la seva ràbia. Déu va dir que el que va fer Moisès va ser un acte d’incredulitat i de no demostrar la seva santedat davant el seu poble (Núm. 20:12). Si algú desobeeix les lleis de Déu i ha estat cedit a la seva semblança, sucumbeix a la temptació, es nega Déu en si mateix.

Hem après de la Bíblia quines conseqüències esperen els que la contravenen. Identifica qualsevol àrea de debilitat de la teva vida, aquelles coses que s’han convertit en deixar-te pecar i portar-les a Jesús avui. Ell us lliurarà. Si, però, decidiu afegir-vos-hi, no us farà vergonya

Preguem

1. Déu, purge el meu cor de qualsevol dipòsit de desobediència, en el nom de Jesús

2. Senyor, dóna'm gràcia per ser el teu fidel Stewart en nom de Jesús

3. L'unió de la desobediència durant la meva vida, asseca't ara en el nom de Jesús

4 Satanàs, no em farà servir contra Déu en nom de Jesús

5. Em nego a la voluntat de Déu en nom de Jesús

6. El meu Senyor i el meu Déu, ensenyeu-me a obeir-vos, en nom de Jesús

7. Poder viure per Déu fins al final, eclipsar la meva vida en nom de Jesús

8. Gràcies Jesús per oracions contestades

Lectura bíblica

Cefània 1-3

VERSA DE MEMORYRIA

Isaïes 1:19:

19 Si només m’obeeixes, tindràs molt per menjar.

 

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí