20 Raons per les quals les oracions no es responen

18
41519
20 motius pels quals les oracions no es responen

Matthew 21: 22:
I tot el que demaneu en oració, creureu, rebreu.

Oració es pot definir com donar a conèixer la vostra sol·licitud a Déu i creure que Ell us escoltarà i us concedirà la vostra sol·licitud. L’oració també es pot definir com a comunicació a Déu sobre els problemes de la vostra vida. Com a creient, el lloc de l’oració no es pot subratllar mai. Jesús parlant a Lluc 18: 1, ens va animar a pregar sempre i no a defallir. Tot i això, les oracions poden ser molt frustrants quan no rebem respostes a les nostres oracions. Ningú vol pregar a un Déu que no respongui a les seves oracions. Avui veurem 20 raons per les quals no es responen les oracions. Això ens ajudarà a entendre no només com resar, sinó com rebre respostes a les nostres oracions. L’oració es converteix en un treball dels ximples quan no sabem rebre respostes. Ecclésiastes 10:15.

El desafiament amb molts cristians no és l’oració, resem molt, però el nostre repte principal és com rebre respostes a les nostres oracions. Moltes vegades ens sentim desanimats i ens pensem com a ximples per pregar perquè no rebem respostes a les nostres oracions. La veritat és aquesta: el nostre Déu és un Déu amorós, que sempre escoltarà els seus fills i els concedirà els seus desitjos del cor. El nostre Déu no és una oració que guarda Déu, sinó una oració que respon a Déu. Tot el que hem de fer és comprendre l’art de la pregària. Es necessita comprensió per aconseguir un destacat a la vida. Quan no tingueu comprensió sobre l’oració, continuareu pregant com els fariseus de la Bíblia que mai no reben respostes a les seves oracions. Mentre explorem aquestes 20 raons per les quals no es responen les oracions, començareu a veure els passos que heu de fer per respondre les vostres oracions. La meva oració per vosaltres avui és aquesta, mentre estudieu aquest article avui, les vostres oracions començaran a rebre respostes ràpides en el nom de Jesús. Per obtenir més informació sobre com pregar, feu clic a Aquí. Ara anem al negoci actual.

Raó 1: SIN:

Salm 66:18: Si considero les iniquitats en el meu cor, el Senyor no em farà sentir

El pecat és una de les raons principals per les quals no es respon a les oracions. Ara vull que entenguem aquest concepte. La Bíblia va dir si considero la iniquitat en el meu cor, no en la meva vida. Què vol dir això? La Bíblia va deixar clar que tots han pecat i han perdut la glòria dels déus, Romans 3:23. Pel que fa al pecat, tots som culpables, però gràcies a Déu pel sacrifici perfecte de Crist que ens ha salvat incondicionalment del pecat i que ens ha fet justos davant Déu. Per mitjà de Crist, ens salvem del pecat i som acceptables per Déu mitjançant la seva sang. Per tant, l'home ja no té cap problema de pecat. Però això només pot funcionar per a aquells que creuen en el sacrifici perfecte de Jesús. Si no accepteu Jesús com el vostre Senyor i salvador, encara esteu en els vostres pecats i la iniquitat encara roman al vostre cor. Quan reseu, no podeu rebre respostes a les vostres oracions. Cap pecador pot arribar a Déu amb èxit en les oracions, i un pecador és algú que rebutja Crist com el seu Senyor i salvador. La solució a aquestes raons és Salvació.

Raó 2: Falta de fe:

Marc 11:23 Perquè, realment, us dic que qualsevol que digui a aquesta muntanya: Se us ha alliberat i sereu enviats al mar; i no dubtarà en el seu cor, però creurà que tot allò que ha dit; tindrà tot el que digui.

La fe és una dependència absoluta de Déu. Sense fe, és impossible que Déu respongui a les seves oracions, hebreus 11: 6. Déu no és un mag, sinó que és un Déu de la fe, opera en els regnes de la fe, perquè Déu es mostri en la vostra vida, heu de creure en Ell. Molts cristians resen a Déu sense fe, només resen i marxen, oblidant-se fins i tot del que resaven. La fe és la clau de les oracions contestades. Heu de creure que esteu resant a un Déu viu i que heu d’esperar respostes d’ell. L’expectativa és una prova de fe. Quan pregueu amb fe, sempre tindreu expectació de respondre les vostres oracions.

Motiu 3: ORAR AMISS:

James 4: 3 Vosaltres demaneu i no rebeu, perquè demaneu bé, perquè pugueu consumir-ho amb les vostres desitjos.

Pregar malament és resar fora de la voluntat de Déu per la vostra vida. No és tot el que vols, és bo per a tu. Quan resem fora del pla de Déu per les nostres vides, sovint colpejarem les roques. Per exemple, que el vostre amic estudiï per ser metge no vol dir que també us dediqueu a l’estudi de la medicina. Quan descobrim el pla de Déu per a la nostra vida, ens ajuda a canalitzar les nostres oracions en conseqüència. Molts creients avui resen sobre les coses només perquè veuen que altres fan el mateix. El vostre amic s’acaba de casar amb un home d’Amèrica i ara demaneu a Déu que us doni un marit d’Amèrica. Aquestes oracions sovint no tenen resposta, no perquè Déu sigui ferm, sinó perquè reseu fora del pla de Déu ??? per la teva vida, reses malament. Jesucrist, el nostre Senyor, també va pregar fora del pla de Déu per a la seva vida, quan va demanar a Déu que li prengués aquesta copa, però de seguida va tornar a dir: "No es faci la meva voluntat, sinó la teva voluntat" Mateu 26:39. La solució a aquest motiu és buscar les escriptures i descobrir el pla i el propòsit de Déu per a la vostra vida i pregar d'acord amb això. Demaneu a Déu que compleixi els seus plans i propòsits per a la vostra vida i veureu respostes ràpides a la vostra oració.

RAÓ 4: FEAR

2 Timoteu 1: 7 perquè Déu no ens ha donat l'esperit de por; però de poder, d’amor i d’una ment sana.

La por és el revers de la fe, mentre que la fe és creure en Déu, la por és creure en el diable o en les seves circumstàncies. La por també és fe, però fe en la direcció equivocada. Creieu en el que temeu. Quan pregueu amb por al cor, Déu no us pot respondre, perquè Déu només es manifesta en un entorn ple de fe. Fill de Déu, no deixis que la por paralitzi la fe de Déu per dins. Per dura que sigui la vostra situació, la podeu superar per fe. Marc 9:23 ens diu que "Si pots creure, totes les coses són possibles per a qui creu". resar sense fe és resar amb por i l’única manera de superar-los por és creure més la paraula de Déu. Heu d'aprendre a confiar en Déu més en les oracions i haureu de vèncer.

RAÓ 5: PARAULES

Isaïes 43:26 Recordeu-me: pleguem: declareu, perquè sereu justificats.

La paraula de Déu és l'única cosa que roman per sempre, Mateu 24:35. Orar sense que la paraula de Déu doni suport a les seves oracions, és protestar sense saber-ho. És la paraula de Déu que dóna potència a les vostres oracions. De la mateixa manera que al tribunal de dret, no es pot impugnar el cas sense citar apartats rellevants al llibre de lleis, de la mateixa manera, no es pot veure un avanç en la seva oració sense citar escriptures rellevants de la Bíblia. Per exemple, si creieu Déu en el fruit de l’úter, mentre esteu resant, recordeu a Déu la seva paraula al Gènesi 21: 1, Èxode 23: 25-26. El desafies amb la seva paraula i veuràs el Déu de les oracions contestades en acció. Per això l’oració no és efectiva sense un coneixement adequat de la paraula de Déu. Per ser eficaç en les oracions, heu de dedicar temps amb la paraula per tal de descobrir raons fortes per les quals les vostres oracions han de respondre.

RAÓ 6: ORGULAMENT

Salms 138: 6 Tot i que el Senyor és alt, però respecta els menuts, però l'orgull que coneix de lluny.

L’orgull és una cosa molt perillosa. L’orgull significa simplement una sobreestimació del jo. Aquesta és la raó per la qual el diable avui és el diable. L’esperit d’orgull és un esperit anti-Crist. Cap home orgullós pot rebre respostes a les seves oracions. Això és perquè, Déu és el que resisteix l’orgull, 1 Pere 5: 5-6. Un bon exemple és el del fariseu i el publicista o recaptador d’impostos, a Lluc 18: 9-14. Veiem que les oracions del fariseu no es van respondre perquè estava ple d’orgull, però Déu va respondre i va salvar el publican. Heu de rebutjar l’orgull de la vostra vida si voleu que Déu respongui a les vostres oracions. Heu de demanar a Déu que us trenqui i que us ensenyi a ser humil, de manera que es responguin les vostres oracions.

RAÓ 7: IMPACÈNCIA

Hebreus 6:12 Perquè no sigueu xavals, sinó seguidors d'ells que per fe i paciència hereten les promeses.

La paciència és el fruit de l’esperit, necessitem aquesta virtut per veure respostes a les nostres oracions. Sempre hi ha un període d’espera entre quan reses i quan reps les teves respostes. Igual que tots els agricultors han d’esperar la collita després de sembrar-hi llavors, també s’ha d’aprendre a esperar que es respongui la seva pregària. Habacuc 2: 2-3, ens diu que la visió de Déu per a nosaltres ha de complir-se, però l’hem d’esperar. Hem d’entendre que Déu respon les nostres oracions en processos, hem d’aprendre a caminar pel nostre propi procés. Algunes de les coses per les quals pregueu, Déu ja ha preparat les vostres respostes, el procés ha començat, però el motiu pel qual no veiem respostes és que sovint renunciem abans que acabi el nostre procés. Prayers és com fer una comanda en una botiga de comerç electrònic com Amazon, la vostra comanda s'ha de processar i enviar a la vostra ubicació i aquest procés pot trigar entre 24 i 3 mesos. Això és el mateix amb les oracions, hem d’aprendre a esperar les nostres respostes. Com esperes? Esperem amb fe i amb grans expectatives.

RAÓ 8: RELIGIÓ

Mateu 6: 5 I quan pregueu, no sereu com els hipòcrites; perquè els encanta resar dempeus a les sinagogues i a les cantonades dels carrers, perquè siguin vistos pels homes. De veritat, us dic: Ells tenen la seva recompensa.

Les oracions religioses són oracions que es resen només per a un espectacle. Als dies de Jesús, els fariseus, on es trobaven persones molt religioses, pensaven que eren a prop de Déu, però mai no sabien que estaven molt lluny de Déu. L’amor de resar a les cantonades del carrer i de peu a les sinagogues. Els encanta quan la gent els veu i els aplaudeix. Però això és tot el que obté Déu, els aplaudiments dels homes. L’oració no és un exercici religiós, és la comunicació crua amb Déu per la fe i l’espera de respostes instantànies. Les oracions religioses no es poden barrejar amb la fe a causa del seu canal i els seus motius carnosos. La solució a això és estar sempre en l’esperit i buscar Déu en esperit i en veritat.

RAÓ 9: FAMILIARITAT

2 Corintis 5:16 Per tant, per ara, no sabem que ningú després de la carn: sí, tot i que hem conegut a Crist després de la carn, però ara per ara ja no el coneixem.

La familiaritat comporta menyspreu. Conèixer l’oració significa veure l’oració com un compromís rutinari. Per exemple, molts creients fan devocions familiars cada matí, durant les devocions, la majoria de les oracions que es resen es fan amb mentalitat de familiaritat. No ens ve del cor, només pregem perquè som cristians, no perquè tinguem gana espiritual de renaixement. No heu d’aprofitar cap oportunitat per resar lleugerament, perquè cada oportunitat de pregar és una oportunitat per crear un canvi al vostre món. No us familiaritzeu amb les oracions.

RAÓ 10: REPETICIÓ DE LA VAINA

Mateu 6: 7 Però quan pregueu, no utilitzeu repeticions en va, com ho fan els pagans, perquè pensen que seran escoltats per parlar-ne.

La repetició vençosa va fent cercles en oració. Significa no ser específic o anar directament a sobre. Vèncer repetició significa dir moltes coses i, tot i així, no significar res en els seus precs. Els fariseus en aquells dies, perquè volien que la gent els vegués espiritual, pregaven llargues hores sense parlar-ne. Hem d’aprendre a ser específics en les nostres oracions. Després d’agrair Déu, hem d’aprendre a anar directament al punt i dir-li a Déu què necessitem.

RAÓ 11: CONFESSIÓ NEGATIVA

Mateu 17:20 I Jesús els digué: Per la vostra incredulitat; perquè, realment, us dic: Si teniu la fe com a gra de mostassa, direu a aquesta muntanya: Allibereu-vos aquí; i eliminarà; i res no serà impossible.

En aquest regne, només tindràs el que dius, Marc 11:23. Moltes vegades quan preguem, arruïnem les nostres oracions amb confessions negatives. El que dius és el que veuràs. No podeu esperar que Déu respongui a les vostres oracions innovadores quan parleu sempre de la derrota. No es pot parlar de fracàs tot el temps i esperar que Déu respongui a les vostres oracions d’èxit. Les confessions negatives són verinoses per a les seves oracions. La vostra confessió s’ha d’ajustar a les seves oracions perquè Déu us respongui. És important que ho sàpigues, la teva vida es mourà sempre cap a la boca. Si parleu de fracàs, veieu fracàs, si parleu d’èxit, veieu èxit. Això es deu al fet que la vida i la mort són al poder de la llengua Proverbis 18:21.

RAÓ 12: IRRESPONSABILITAT:

James 2:18 Sí, un home pot dir: Tu tens fe, i jo tinc obres: mostra'm la teva fe sense les teves obres, i et mostraré la meva fe amb les meves obres.

La irresponsabilitat en les oracions és deixar a Déu tot el relatiu a la vostra vida. Qualsevol fe que faci que Déu sigui absolutament responsable de tot el que tingueu a la vostra vida és una fe irresponsable. Perquè es responguin a les vostres oracions, heu de fer accions de fe, Jesús sempre deia a les persones a qui servia: "La vostra fe us ha fet sants", per què és això? Perquè tenim un paper a jugar en les nostres oracions. Per exemple, si creieu Déu per un miracle Job i heu pregat per això, heu de sortir al carrer i presentar les vostres sol·licituds de feina. Mai no obtindreu feina assegut a casa tot el dia veient pel·lícules. Si pregueu per l’èxit acadèmic, també us heu de dedicar a l’estudi eficaç dels vostres llibres, perquè l’esperit sant només us recordarà del que heu llegit. Això és responsabilitat, però quan reseu i aneu a dormir, les vostres frustracions augmentaran. Per tant, pregueu i feu passos.

MOTIVA 13: LAZINITAT

2 Tessalònics 3:10 Perquè fins i tot quan estàvem amb vosaltres, això us hem manat, que si no funcionaria, tampoc no hauria de menjar.

No hi ha futur per a una persona mandrosa al regne, per molt que sigui de pregària. Molts cristians mandrosos arreu pensant que les oracions els ajudaran. Veieu alguns creients que passen totes les setmanes a les oracions pregant, en lloc de sortir a buscar oportunitats de treball. La veritat és això, l’oració no és un substitut del treball. L’oració pot millorar la vostra efectivitat, l’oració pot donar-vos accés a la part superior, però el treball dur i el compromís us mantindreu. Molts cristians preguen per accedir a la Universitat i quan finalment arriben, es fan massa mandrosos per estudiar. La mandra és un càncer espiritual i cal resistir-lo en la vostra vida actual.

RAÓ 14: ESFORÇ

Efesians 4:32 I sigueu amables els uns amb els altres, amb cor tendre, perdonant-vos els uns als altres, tal com Déu us ha perdonat per amor de Crist.

La ira, l’amargor, la malícia, el perdó són tots els productes de la lluita i tots aquests són verins espirituals per a la vostra oració. Quan el cor s’amarga cap a algú, quan el cor està ple d’odi i imperdonabilitat, no podeu fluir a l’altar de l’oració. Entenc que algunes persones us han ofès, alguns fins i tot us han traït però penso en com ofenem a Déu diàriament com a cristians, però, per amor a Crist, ell ens perdona. Demana al Senyor que cicatritzi el teu cor i que esborri el dolor per seguir endavant amb la teva vida. Quan el cor estigui lliure de la vaga, seran respostes les seves oracions.

RAÓ 15: CONVENIMENT D'ESPÍRITS

Daniel 10:12 Aleshores em va dir: "No tingueu por, Daniel: perquè des del primer dia que vau establir el vostre cor per comprendre, i per emparar-vos davant el vostre Déu, les vostres paraules seren escoltades, i jo vinc per les vostres paraules. 10:13 Però el príncep del regne de Pèrsia em va resistir un vint dies; però, Michael, un dels principals prínceps, va venir a ajudar-me. i em vaig quedar allà amb els reis de Pèrsia.

Els esperits obstaculitzants són esperits territorials que controlen un territori determinat. Aquests esperits poden intentar resistir les nostres oracions, per això hem de ser persistents en les oracions. Mentre no renunciem al nostre altar d’oració, segur que superarem aquestes forces. Daniel va estar pregant per la seva nació i el dimoni de Pèrsia es va oposar a les seves oracions durant 21 dies, però Daniel no es va rendir mai, va continuar pregant fins que Déu va enviar un àngel arc Miquel per sotmetre l'enemic. La persistència en les oracions sempre conduirà a respostes a les oracions.

RAÓ 16: PROBLEMES FUNDACIONALS

Salmos 11: 3 Si es destrueixen els fonaments, què poden fer els justos?

Els problemes fundacionals són problemes molt greus. El vostre fonament és les vostres arrels i, fins que no s’hi tracti, podeu continuar lluitant a la vida. Molts creients van néixer en famílies sota una estranya opressió demoníaca. Fins i tot després que tornin a néixer, tot i que l’esperit es salva, però a través de la carn encara queden atrapats en aquesta gàbia demoníaca. Prenguem per exemple, hi ha algunes famílies que pateixen un matrimoni tardà, és una família que és un patró dolent, fins i tot després de néixer de nou, has de separar-te violentament de la força per gaudir de la victòria a la vida. Fer front als problemes fundacionals és atacar els vostres problemes des de la font. Jabez sabia que els seus problemes començaven amb el nom del seu naixement, el mateix amb Jacob. No importa el que preguis, fins que tractis amb la teva fundació, pots seguir lluitant.
Com afronteu el vostre fonament, senzill, mitjançant l’oració i el dejuni. Per obtenir més informació sobre això, llegiu aquest article sobre tractar sobre el mal fonament.

RAÓ 17: AUTOSESSIÓ

Mateu 15: 8 Aquest poble m'acosta amb la boca i m'honora amb els llavis; però el seu cor està lluny de mi.

L’egoisme és resar amb un motiu equivocat. Déu busca el cor de l’home i sap per què fem el que fem. Quan reses amb un motiu equivocat, no rebràs respostes a les teves oracions. Per exemple, pregar contra algú només perquè no estigui d'acord amb vosaltres és una pregària equivocada, a la qual no es respondrà. Hem d’orar per les raons adequades per obtenir respostes.

RAÓ 18: CARES DE LA VIDA

Mateu 13:22 El que també ha rebut llavor entre les espines és el que escolta la paraula; i la cura d’aquest món i l’engany de les riqueses ofeguen la paraula i es converteixen en infructuoses.

Quan permeteu que la cura d’aquest món et pesi, no podreu rebre respostes a les vostres oracions. Jesús ens diu a Mateu 6:33 que hem de buscar només el seu regne i la seva rectitud i totes les altres coses se’ns afegiran. La preocupació no pot resoldre els seus problemes, però les oracions poden. Hem d’aprendre a llançar totes les nostres càrregues al Senyor i ell ens cuidarà. Mentre mantenim la nostra pau, Déu continuarà lluitant per nosaltres. Demana a Déu la gràcia per confiar només en Ell i en Ell.

RAÓ 19: INGRATITUD

Filipenses 4: 6 No tingueu cura de res; però, en qualsevol cosa mitjançant la pregària i la sol·licitud amb gràcies, les vostres peticions es donen a conèixer a Déu.

La gratitud és un catalitzador de les oracions contestades, quan li agraïm el que ha fet, veiem més la seva bondat a les nostres vides. De fet, cada oració comença i acaba amb gràcies. Tot el que no estigueu agraït, probablement perdreu. La ingràcia sempre comportarà oracions sense resposta. L’acció de gràcies és l’única solució ingratitud.

RAÓ 20: AUTOFORMITAT.

Deuteronom 28:13 I el Senyor us farà el cap, i no la cua; i tu només estareu a sobre, i no estareu a sota; Si escolteu els manaments del Senyor, el vostre Déu, que us mana avui, que tingueu en compte i que els feu complir:

Déu ha ordenat a tots els creients que només siguin el cap i no la cua. Estem ordenats a ser envejats i no tenir pietat. Una mentalitat de llàstima no pot conduir a oracions contestades. Déu no pot moure’s per les vostres llàgrimes, sinó que només és mogut per la vostra fe. Sempre que us veieu com una persona amb pietat, no podreu tenir prou fe per rebre respostes a les vostres oracions. Però t’has d’alçar de la pols i dir-li al dimoni que n’hi ha prou. Heu d’afrontar les vostres circumstàncies en oracions i veure que el Senyor us respongui ràpidament en nom de Jesús.

Conclusió.

Crec que esteu beneït per aquest article, aquestes són algunes de les raons habituals per les quals moltes de les nostres oracions no es responen. Però quan comencem a entendre com superar totes aquestes raons, veiem que la nostra vida de pregària millora la forma de la glòria a la glòria. Puc dir-vos amb autoritat que quan prego, Déu escolta i Ell em respon. He pregat al meu pas per infinitat de situacions de la vida. Tu també pots tenir el mateix testimoni. Prego que aquestes 20 raons per les quals no es responen les oracions posaran fi als vostres fracassos en les oracions en nom de Jesús. Ser beneït.

COMENTARIS 18

 1. Gràcies senyor per aquest ensenyament. Vaig descobrir aquesta pàgina fa 3 dies i he estat beneïda. Estic en un programa de dejuni, aquesta pàgina us ajuda a descobrir moltes coses i els punts de pregària que he estat utilitzant. Gràcies de nou.

 2. Oh el meu!!! Quin fantàstic exposició de la Paraula. Que a vegades hem fallat en les nostres oracions simplement perquè fem el que no cal respondre, però a partir d’avui tindré en compte els 20 punts. Amén, sóc beneït

 3. No és cert que Déu respongui l’oració només als creients. Alguns creuen perquè la seva pregària es respon malgrat els dubtes sobre Déu o la seva existència. Algunes persones estan molt desesperades i demanen ajuda. Déu no ignora la veritable angoixa, en cas contrari la seva bondat seria limitada. No és.
  Per a alguns, la fe arriba després d'un llarg viatge d'agnostisme.

  • Déu t'ha quedat viu. God telt zelfs jouw tranen en bewaard ze. Zelfs al kun je alleen met je ogen knipperen om onze Vader te prijzen….. is God jou zéér dankbaar. Want je geeft Hem alles wat je bezit én kunt. En dat heeft méér waarde voor Hem dan iemand die 2 handen omhoog kan houden… maar er maar 1 omhoog houd (bijvoorbeeld) Vertrouw op Hem alleen. En Hij zal jou nooit voorbij lopen.

 4. FA 41 ANYS PREGANT PER UNA ESPOSA, 2 CRISTIANES EM VAN MALEDIR,……HE INTENT DE PREGAR PER LES MALEDICCIONS, RES FUNCIONA, M'HE SALVAT QUAN TENIA 25,…..ARA EN TINC 57… RES M'HA FUNCIONAT. JO,….VAIG INTENTAR LES MATEIXES ORACIONS I DECLARACIONS QUE AQUEST PASTOR VA FET,….NO M'HA RESULTAT,….NO FE, NO DEJUNI, NO ASSISTIR A L'ESGLÉSIA, NO DELME, RES DURANT 41 ANYS……… RES FUNCIONA,… ….SEGUR QUE ENTREN PER QUÈ LA GENTE DEIXA L'ESGLÉSIA,.EM Sembla, NO PODEU FER PROU PER FER FELICES DE DÉU,.. SEMPRE HI HA ALGUNA COSA QUE NO ESTÀS FENT, NO TENIU PROU FE, RES FA DÉU FELIÇ,…..HO DIGUÉ A ELL I A TU, EL LECTOR EL DIA DEL JUICI.. ÉS LA VERITAT!…..EM Sembla,….NOMÉS UN PECAT, DESCONEGUT O DESCONEGUT ESCLAVARA LES VOSTRES ORACIONS... UN PECAT ET PORTARÀ Directament a l'infern, i NO OBTENIR RESPOSTA A LA TEVA ORACIÓ... DESPRÉS D'ANYS D'ESTUDI, INVENT, PREGANT, DEJUN, DELME, RES EM FUNCIONA...

  • Sento el dolor en el que dius. Quaranta-un anys és molt de temps per donar a conèixer una petició a Déu i allò que demanes no ha passat. Et fa qüestionar la mateixa fe que és el fonament del nostre propòsit com a poble cristià. No intentaré equiparar les meves pròpies lluites que són semblants a les vostres. Tots som únics i em nego a, fins i tot en aparença, descomptar o disminuir el vostre dolor posant el meu al costat. Només diré el que sé que és així... primer, els cristians, els veritables seguidors de Crist NO maleeixen ningú. És contrari a ser creient. No tenim un cel ni un infern on posar ningú i tots hem quedat lluny de la glòria de Déu. No sé qui són aquestes dones, però sé que l'acte desinteressat de Crist a la creu t'ha redimit de tanta maldat, mentida i engany. En lloc d'intentar resar per allunyar les malediccions (que no us poden tocar de totes maneres com a fill de Déu), pregueu per aquestes dones perquè coneguin el seu veritable propòsit en el Senyor. Finalment, les coses que feu en nom de Jesús, resar, dejunar, delmes, assistir a l'església, etc. NO necessàriament donen lloc a oracions contestades. Són actes de submissió a Ell i els fem perquè l'estimem i Ell és digne. Preguem perquè necessitem parlar amb ell, comunicar-li amb ell, dir-li els nostres pensaments. El pecat no aixafa la pregària; n'amplifica la necessitat. Si ets creient, si has confessat amb la teva boca i creus en el teu cor que Crist és el Senyor, no aniràs a l'infern. Cal confiar en això. Res ens separa d'ell. Un cop som seus, estem lligats a ell, li pertanyem, un fill seu. Aquell pecat que vas mencionar, bé, Ell sabia que el cometres abans de la fundació del món, i com que sabia que seria el seu fill, t'ho va perdonar. Jo només demanaria això; pregueu perquè, sense importar la seva voluntat per a vosaltres, creixi la vostra fe en Ell per fer aquestes coses. Demaneu-li que us reveli el seu propòsit abans de demanar qualsevol altra cosa. Busqueu primer el seu Regne. Aleshores, torna a buscar-ho. I continua buscant-ho, truca a la porta i demana-li que reveli el seu propòsit per a tu. Ara, aquí està el repte, el que us dic... no puc garantir que donarà lloc a allò que heu demanat. Ja veus, no es tracta de nosaltres. Es tracta d'Ell. Però sàpigues una vegada que et compromets només amb la seva voluntat a la teva vida; la pau de Déu que supera tota comprensió serà vostra. No és un geni en una ampolla, que concedeix els desitjos que demanes. Estem en relació amb Ell, i com passa amb totes les relacions, perquè tingui èxit primer hem de conèixer el nostre propòsit en ella. No us deixeu atrapar en la mentida que heu de fer alguna cosa com a creient perquè Déu us escolti. Ell t'escolta. Sempre t'ha escoltat. I mireu això, abans de néixer, us va escoltar! Ell és DÉU! Crist ja ho va fer tot al Calvari, així que no hi ha "Alguna cosa que no estàs fent" que sigui un problema. Per descomptat... demaneu una esposa, però tal com Crist va pregar al jardí quan va demanar a Déu que li prenés la copa, recordeu-vos d'afegir que no es faci la meva voluntat, sinó la vostra. Queda't en l'oració. No et rendeixis. Demana-li pau i posa la seva voluntat per sobre de la teva.

 5. Sóc l'evangelista Mark marxant a Sud-àfrica. És un honor ser beneït quan us guien en determinades oracions com aquesta, puc testimoniar que la meva vida ha millorat amb els vostres ensenyaments impressionants...

 6. Jesús està realment viu, vaig sentir que l'esperit sant em tocava molt quan estava perdut en el pecat i vaig demanar-li perdó, em va semblar com 5 gal. d'aigua tèbia vessant sobre mi, i va convertir les meves llàgrimes en alegria instantània i riure, literalment estava saltant per l'habitació amb una alegria que mai he conegut, ha fet tant per mi, guitarrista d'una banda de rock country durant 50 anys, i Ara escric moltes cançons de gospel sobre el meu gust, mai vaig tenir el do d'escriure cançons fins que el vaig conèixer, convertint les meves cicatrius en estrelles

 7. M'encanta presumir de Jesús, m'ha curat físicament 3 vegades, dues vegades amb una paraula de coneixement, una vegada amb electricitat, disparant-me en una reunió de tenda antiga, els nostres polítics de DC necessiten Jesús tant

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.