Punts de pregària general per al vostre marit

12
31838
Punts de pregària per al vostre marit

Proverbis 14: 1:
Tota dona sàvia construeix la seva casa, però la ximpleria la traça amb les mans.

Matrimoni és una institució creada per Déu. El matrimoni també ordena que Déu estigui entre un home i una dona. Per sostenir un matrimoni, hem de buscar en primer lloc les maneres de Aquell que el va instituir. Avui hi ha molts matrimonis que lluiten perquè se n'ha eliminat el Godfactor. Divorci la taxa actual al món és tan alta perquè les parelles han abandonat els piadosos principis del matrimoni. Avui anem a mirar els punts de pregària general del vostre marit. Aquests punts de pregària se centraran en el marit que és el cap de casa en cada matrimoni. En aquest article, cada dona entendrà com gestionar els problemes que tingui a veure amb el vostre marit en el vostre matrimoni. Aquesta oració és general per als marits, perquè inclou: oració pel meu marit a la feina, oració per la ment del meu marit, oració per als negocis del meu marit, oració per la protecció del meu marit, oració de guerra per al meu marit, oració per al meu marit trampós i també pregària perquè el meu marit deixi l’adulteri. Vaig prendre un temps per fer una llista de totes les oracions anteriors per tal que pugueu comprendre que qualsevol problema que tingueu en compte al vostre matrimoni avui se li lliurarà en nom de Jesús.

Oració és la solució clau per a cada matrimoni. Com a dona, la manera més eficaç d’aconseguir que el vostre marit torni a casa i us estimi és mitjançant la força de les oracions. 1 Corintis 11: 3 ens diu que el cap de l'home és Déu. Quan el vostre marit no actua bé en un matrimoni o el diable està atacant la seva vida o negoci, haureu de guanyar-vos per portar l'assumpte al cap en oracions. Actualment, la majoria de les dones prefereixen enfrontar-se als marits, atacar-lo que pregar per ell. Com a dona cristiana, heu d’estar sempre de genolls pregant pel vostre marit, heu de pregar pel vostre marit a la feina, heu de pregar pels negocis del vostre marit, heu de pregar per la salvació del vostre marit, heu de pregar pel vostre marit trampós, independentment del desafiament que s’enfronti, sempre heu d’informar el tema a Déu en les oracions.

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

Cada vegada que, com a dona, pregueu pel vostre marit, traieu Déu al vostre matrimoni i quan Déu està al vostre matrimoni, el dimoni no pot superar-lo. No importa l’atac del diable al vostre matrimoni, mentre participeu en la guerra de l’oració, pregant aquesta oració general per al vostre marit, veig que Déu lliura el vostre marit d’aquesta esclavitud en nom de Jesús. Totes les dones estranyes de la vida del vostre marit seran destruïdes en nom de Jesús. Així serà en el nom de Jesús. Ara anem directament als punts d’oració generals del vostre marit.


Oracions de la meva mare al treball

1). Pare, us agraeixo que m’hagueu donat un marit molt maco en nom de Jesús.

2). Pare, demano la vostra pietat desbordant al meu estimat marit en nom de Jesús.

3). Cobro el meu marit amb la sang de Jesús, en nom de Jesús

4). Pare, prego per la meva saviesa sobrenatural al meu marit al seu lloc de treball en nom de Jesús.

5). Pare, concediu el meu marit favor sobrenatural al seu lloc de treball en nom de Jesús.

6). Pare, prego que torni a convertir la captivitat de la meva família, canviant econòmicament el nivell del meu marit en nom de Jesús.

7). Allibero el foc de Déu per destruir qualsevol obstacle que estigui en el camí del progrés del meu marit en el nom de Jesús.

8). Tota força de foscor que lluita contra les seves finances es destrueix en nom de Jesús.

9). Declaro que el meu marit experimentarà una promoció sobrenatural al seu lloc de treball en nom de Jesús.

10). Gràcies Jesús per respondre la meva pregària al nom de Jesús amén.

ORACIÓ PER LES MEVES MARES MIND (ÀNIM).

1). Pare, us agraeixo que m’hagueu donat un marit molt maco en nom de Jesús.

2). Pare, demano la vostra pietat desbordant al meu estimat marit en nom de Jesús.

3). Cobro el meu marit amb la sang de Jesús, en nom de Jesús

4). Pare, arresta el meu marit per Jesús, fins i tot quan vas arrestar Saül en camí de Jerusalem.

5). Trenco cada cop de pecat en la seva vida ara mateix en el nom de Jesús

7). Tota associació malvada que el dimoni ha fet camí, jo la desconnecto pel foc ara en nom de Jesús.

8). Pare, en el nom que està per sobre de tots els noms, declaro les meves orelles espirituals obertes ara per rebre l'evangeli de Jesucrist avui.

9). Pare, ordeneu els passos del meu marit cap al camí correcte per a la seva salvació en nom de Jesús.

10). Gràcies pare per haver salvat el meu marit en nom de Jesús.

ORACIÓ PER AL NEGOCI DEL MEU MARIT

1). Pare, us agraeixo que m’hagueu donat un marit molt maco en nom de Jesús.

2). Pare, demano la vostra pietat desbordant al meu estimat marit en nom de Jesús.

3). Cobro el meu marit amb la sang de Jesús, en nom de Jesús

4). Pare, beneeix les obres de les mans del meu marit en nom de Jesús

5). Pare, augmenta el negoci del meu marit després de l’ordre d’Isaac en nom de Jesucrist.

6). Pare, doneu la gràcia al meu marit per ser un titular titular a la casa del Senyor en nom de Jesús.

7). Decret una expansió sobrenatural del negoci del meu marit en nom de Jesús.

8). Destrueix totes les activitats de desaprofitament de la vida del meu marit en nom de Jesús

9). Declaro que el meu marit serà prestador de les nacions en nom de Jesús.

10). Gràcies Jesús per beneir el negoci dels meus marits en nom de Jesús

ORACIÓ PER LA PROTECCIÓ DEL SEU MARI

1). Pare, us agraeixo que m’hagueu donat un marit molt maco en nom de Jesús.

2). Pare, demano la vostra pietat desbordant al meu estimat marit en nom de Jesús.

3). Cobro el meu marit amb la sang de Jesús, en nom de Jesús

4). Declaro que el meu marit va ser beneït en nom de Jesús

5). Protec el meu marit de les fletxes que vola de dia i de nit en nom de Jesús

6). Declaro el meu marit protegit dels homes malvats i raonables en nom de Jesús.

7). Protegeixo el meu marit dels agressors del marit en nom de Jesús.

8). Cap dona dolenta veurà el meu marit en nom de Jesús

9). Cap agent demoníac del regne marí no veurà el meu marit en nom de Jesús.

10). Pare, gràcies, per protegir el meu marit en nom de Jesús.

ORACIÓ DE GUERTS DE MAR

1). Pare, us agraeixo que m’hagueu donat un marit molt maco en nom de Jesús.

2). Pare, demano la vostra pietat desbordant al meu estimat marit en nom de Jesús.

3). Cobro el meu marit amb la sang de Jesús, en nom de Jesús

4). Rodeo el meu marit pel foc en nom de Jesús

5). Cadascú que busqui la vida del meu marit serà destruït en nom de Jesús

6). Decret avui que cap arma de moda contra el meu marit prosperarà en nom de Jesús.

7). Tot agent malvat del món marí que intenta seduir el meu marit, allibero el foc de Déu sobre vosaltres en nom de Jesús.

8). Escampo per foc tota colla malvada contra el meu marit en nom de Jesús.

9). Jo, dic, són ceguesa total en tots els esperits de vigilància, vigilant el progrés del meu marit a nom de jesus

10). Tots els enemics del progrés del meu marit seran per vergonya permanent en nom de Jesús
Gràcies Jesús

ORACIÓ PER LA MEVA MARE DE CHEAT

1). Pare, us agraeixo que m’hagueu donat un marit molt maco en nom de Jesús.

2). Pare, demano la vostra pietat desbordant al meu estimat marit en nom de Jesús.

3). Cobro el meu marit amb la sang de Jesús, en nom de Jesús

4). Vaig desenterrar el meu marit i qualsevol dona estranya en nom de Jesús

5). Allibero l’àngel del senyor per perseguir i atacar a qualsevol dona estranya que profeï el meu llit matrimonial en nom de Jesús.

6). Rebutjo l’esperit de divorci en el meu matrimoni en nom de Jesús.

7). Pare, feu que el meu marit m'estimi de nou en nom de Jesús.

8). Pare, demano saviesa divina per gestionar els afers del meu matrimoni en nom de Jesús

9). Pare, qualsevol dona que no permetria descansar al meu marit, potser mai no veuran repòs en nom de Jesús.

10). Qualsevol dona que faci que el meu marit abandoni casa seva, es troba sota el judici de Déu ara mateix en nom de Jesús.

11). Pare, allibereu el meu marit de l’adulteri en nom de Jesús.

12). Pare, allibereu el meu marit de la formació en nom de Jesús

13). Pare, lliura al meu marit de l’esperit de la llista en nom de Jesús.

14). Pare, lliura al meu marit de pel·lícules per a adults en nom de Jesús

15). Pare, porta l’amor a la meva família en nom de Jesús.

16). Arrestar el meu marit i alliberar-lo per a sempre en nom de jesus

17). Pare, protegeix al meu marit de malalties de transmissió sexual en nom de Jesús.

18). Mano que les activitats de les bugies finalitzin en la vida del meu marit en nom de Jesús.

19). Pare, omple el cor del meu marit amb el teu amor pel nom de Jesús.

20). Gràcies Jesús per contestar les meves oracions

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

COMENTARIS 12

  1. Pare Déu que estàs al cel en nom de Jesús Vaig declarar i vaig declarar que el meu matrimoni es restaura per sempre aquí a la terra amb el nom de Jesús Amén. Nom Amen. Pare Déu que estàs al cel al nom de Jesús El meu marit pel foc de Déu Anthony Weaver és alliberat de tota dona estranya i home estrany, corbates d’ànima impietes, luxúria, adulteri, immoralitat sexual i trampes web de la seva mare i dels seus germans en el poder De Jesús, al nom de Jesús Amén. Pare Déu Art al cel Nom de Jesús El meu marit és salvat i porta la creu de Jesús de la sang al cor. La seva ment, les seves orelles i el seu passeig per aquí per sempre a la terra en nom de Jesús Totpoderós Amén. Agraeixo al Pare Déu que estàs al cel que aquesta oració havia arribat ràpidament al regne espiritual natural que hi ha a la Terra. Ja està feta. Esta fet. Gràcies a Déu que estàs al cel per respondre a les meves oracions 🙌🏼🙌🏼🙌🏼

  2. Pastor, necessito que pregueu pel meu marit que té aquest pollet de costat, es diu lovelie que fa mal en el meu matrimoni, el meu marit m'abusa verbalment i quan en parlo amb ell diu que no recorda haver dit aquestes coses alguna vegada em diu coses i després demana perdó que necessiti lliurament si us plau, pastor, necessito ajuda

  3. M'encanta Déu, fins ara és el meu ebenezer. Prego perquè em lliuri d’estranyes dones en nom de Jesús amén. Prego en nom de Jesús perquè es pugui lliurar de l'alcohol i de la piscina jugant en nom de Jesús. Deixeu que se centri en la seva família en el nom de Jesús amén amén i amén.

  4. Benvolgut pastor Chinedum 7 24 21, el meu marit TK NECESSITA COMPETIR els lliuradors de l’ADULTERI aquest mateix dia, el Senyor l’allibera de S. & E i de qualsevol altra DONA STRANGE ARA en nom de Jesús amén. DLKDo

  5. Plz pray mera saadi suda rista nere pti se pita premesver yishu masih ne thik kiya mere oti ko dusta istry se chuta muje wapis kiya mere pti ke dil me mere liye pyar bhra mera pti wapis lout aaya mere pass dhanwad nasih aapdi stu hove

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.