80 Oració de lliurament de la servitud familiar

10
38313

Èxode 7: 1-4:
1 I el Senyor va dir a Moisès: Mireu, us he fet un déu al faraó; i el vostre germà Aaron serà el vostre profeta. 2 Parlareu tot el que us mana; i el vostre germà Aaron li parlarà al faraó que enviï els fills d'Israel del seu país. 3 I enduriré el cor del faraó i multiplicaré els meus signes i les meves meravelles al país d’Egipte. 4 Però el faraó no us escoltarà, que jo posaré la mà sobre Egipte i portaré els meus exèrcits i el meu poble, els fills d'Israel, del país d'Egipte amb grans judicis.

Cada fill de Déu està constantment sota l’atac del diable i els seus agents. Com a creients, no ens podem permetre el desconeixement dels dispositius del diable contra les nostres vides. La vida és un terreny de batalla i només els febles espiritualment acaben com una cabra expiatòria. Avui participarem en 80 oracions de salvament de la servitud familiar. Aquesta oració de lliurament és una pregària per a la família. És a dir, estem pendents de la bretxa dels nostres éssers estimats mentre realitzem aquestes oracions de lliurament pel seu alliberament de la servitud. Estar esclavitzat és mantenir-se captiu per satànic forces. Avui hi ha moltes famílies sota la captivitat del diable. El diable els ha lligat amb tota mena de paranys dolents. Aquesta oració de salvament us permetrà desglossar totes les cadenes del mal que el diable ha utilitzat per lligar la vostra família en nom de Jesús.

Tipus de servituds

Els seus són diferents tipus de servituds, de fet, el temps i l'espai no ens permetran esmentar-los. La llista no té fi, però, anem a veure alguns dels tipus de vincles espirituals que el diable utilitza per a capturar a les famílies captives. A continuació es detallen els tipus de servituds:

A). La bondat de la pobresa: Aquest és un estat en el qual a la família ningú no té èxit, per molt que ho intenti, ningú no arriba al capdamunt de la família. Moltes famílies estan sota aquesta servitud de pobresa, el dimoni ha bloquejat els seus progressos, de manera que tots els que posin la mà no prosperin. Però avui, mentre realitzis aquestes oracions de lliurament de la servitud familiar, la teva família serà lliurada en nom de Jesús.

B). Bondage of Unfruitfulness: És quan una família ha estat afectada estabilitat. Aquesta no és la voluntat de Déu per a cap família. Avui hi ha moltes famílies que lluiten per tenir fills a causa de les males obres del diable a la seva vida. La clandestinitat no és de Déu i, mentre preguem aquesta oració per la família d'avui, la vostra família es lliurarà en nom de Jesús.

C). Bondage of Sin:Això és quan el pecat s’ha fet càrrec de la vostra família. Avui hi ha moltes famílies on no hi podeu trobar una ànima salvada. Tothom només està vivint una vida pecaminosa. El dimoni els ha bloquejat les orelles i el cor que no poden sentir l’evangeli que els pot salvar. Aquesta família es dirigeix ​​cap a la destrucció a no ser que es facin oracions de lliurament serioses en nom seu.

D). Esclavitud de l'estancament: És quan el progrés d’una família s’atura. Quan tot portes es tanca i ningú ja avança. Aquest és un altre signe que la família necessita greus oracions de lliurament.

E). Patronatge de la bondat del mal: An patró del mal és una reaparició del mal en una família de generació en generació. És a dir, que va patir el teu besavi, el teu besavi, el teu pare el va patir, i ara ja veus els mateixos signes a la teva vida. Cal rebutjar-lo en precs.

F). Bondage of Curses ancestrals: És quan els pecats dels vostres avantpassats comporten un maledicció sobre la vostra família Això pot ser molt frustrant perquè moltes famílies pateixen el que no saben. Per això, cal fer preguntes, esbrinar els seus antecedents i no per què passa pel que està passant. Només l'oració de lliurament fa malediccions a la família.

G). Bondage of Addiction: És quan una família té antecedents d’addicció, ja sigui addicció a alcohol, cigarrets, drogues o altres substàncies nocives. Gràcies a Déu per teràpies i centres de rehabilitació, però una oració de lliurament per a una família així destruirà aquesta addicció des de les arrels.

H). Fiança del fracàs: És quan la família acostuma a fracassar i a estar sempre enrere en tot. Aquesta no és la voluntat de Déu, Déu ens va prometre al Deuteronom 28:13, que només estarem a la part superior i mai a la part inferior.

Jo). Bondage of Desappointments: És quan una família pateix l’aflicció de les decepcions. Promeses trencades, amistats trencades i relacions trencades. Aquesta aflicció també és la causa del que popularment s'anomena "síndrome de gairebé èxit". Que és un fracàs gairebé a la vora de l’èxit. Heu d’orar vosaltres mateixos i tota la vostra família fora d’aquesta servitud

J). Esclavitud de l'esclavitud: És aquí quan el dimoni ha reduït a tots els vostres membres de la família a servents. Quan tu i la teva família són els menys visibles en totes les coses. Quan la gent et tracta com els draps de la societat. Heu d'aixecar-vos i rebutjar aquest estat. No estàs pensat per ser un esclau, sinó un rei. Déu us ha ordenat que regnés a la vida i no suplicis sobreviure. Heu d’estar dempeus a la bretxa i resar a vosaltres mateixos i a tota la vostra família fora d’aquest mal estat. Aquesta oració per la família us portarà la salvació duradora mentre us poseu en nom del Jesús.

Totes aquestes formes de servituds són utilitzades pel diable per mantenir lligades les famílies perpètuament. Però avui agafareu la vostra llibertat per força. Va a realitzar aquesta oració de liberació amb cada passió i santa ira que tingueu en vosaltres. És hora de dir-li al Devi " prou és prou”La vostra família ha de ser alliberada avui. Fins que no resistiu el dimoni, mai no fugirà de la vostra família. Aquesta oració d’alliberament farà que la vostra vida i tota la vostra família siguin massa calentes perquè el diable les manegi. Us recomano reunir tants membres de la vostra família que estigueu a la vostra disposició i tots vosaltres us heu de reunir i pregar aquestes oracions de lliurament. Recordeu que és una pregària per a la família. Quan us reuniu i pregueu aquesta oració d’alliberament d’acord, veig que Déu destrueix cada jou d’esclavitud de la vostra família en nom de Jesús. Pregueu aquesta pregària avui amb fe, i la vostra fe us farà lliures.

ORACIONS

1. El poder de Déu, penetra en el meu esperit, l’ànima i el cos, en el nom de Jesús.

2. Associació de dimonis, reunits contra el meu progrés, rostits pel tro trucat de Déu, en el nom de Jesús.

3. Sang de Jesús, redimeu-me, en nom de Jesús.

4. Tota decisió satànica, presa del meu progrés, serà anul·lada, en nom de Jesús.

5. Qualsevol dipòsit dolent en el meu esperit, ànima i cos, serà esborrat per la sang de Jesús, en el nom de Jesús.

6. Oh Senyor, Déu meu, promou-me en l’espiritual i en el físic, en el nom de Jesús.

7. Tot estrany del meu cos (ministeri, vida i crida), salta al nom de Jesús.

8. Qualsevol fletxa satànica, disparat contra mi, retrocedeix, localitza i destrueix el teu remitent, en el nom de Jesús.

9. Esperit Sant, sorgeix i destrueix l’habitatge i les obres dels malvats a la meva vida (llar, finances, ministeri), en nom de Jesús.

10. Tot esperit serpentí, escopint al meu avenç, rostit, en el nom de Jesús.

11. Tot enemic de la voluntat perfecta de Déu per a la meva vida, mor, en el nom de Jesús.

12. La unció de l’alegria i la pau, substitueix la pesadesa i la pena en la meva vida, en el nom de Jesús.

13. Senyor, que l’abundància substitueixi la manca i la insuficiència en la meva vida, en nom de Jesús.

14. Tots els faraons de la meva vida, destruiu-vos, en nom de Jesús.

15. La roba del faraó que hi ha a la meva vida, ha estat retirada pel foc, en nom de Jesús.

16. Tu, el poder de la impossibilitat en el meu destí, morir, en el nom de Jesús.

17. Tot amo de les tasques, assignat contra mi, és assassinat i mor, en nom de Jesús.

18. Em nego a continuar menjant les engrunes de la taula del mestre de tasques, en nom de Jesús.

19. Qualsevol home o dona que no em deixi prosperar, oh Senyor, escriu la seva necrològica en nom de Jesús.

20. Oh Senyor, dóna'm un home interior nou, si he estat alterat, en el nom de Jesús.

21. Oh Senyor, activa la teva alta crida sobre la meva vida, en el nom de Jesús.

22. Oh Senyor, ungeix-me per recuperar els anys perduts en tots els àmbits de la meva vida, en nom de Jesús.

23. Oh Senyor, si he quedat enrere en moltes àrees de la meva vida, apoderen-me de recuperar totes les oportunitats perdudes i els anys malgastats, en nom de Jesús.

24. Qualsevol poder, que digui que no avançaré, serà arrestat en nom de Jesús.

25. Qualsevol poder que vulgui mantenir-me en el desig enmig de l'abundància, morirà en el nom de Jesús.

26. Qualsevol poder que vulgui apartar-me de la presència del Senyor per destruir-me, morirà, en nom de Jesús.

27. Arribaré a la meva herència promesa, en nom de Jesús.

28. Qualsevol poder que vulgui complir el meu destí només parcialment, morir, en nom de Jesús.

29. Oh Senyor, ungeu-me el poder per destruir totes les aliances fundacionals, en nom de Jesús.

30. Oh Senyor, utilitzeu la meva substància per a la promoció de l'evangeli, en el nom de Jesús.

31. Oh Senyor, alça i beneeix la meva herència, en nom de Jesús.

32. Totes les meves virtuts robades, tornaran a mi, en nom de Jesús.

33. Senyor, permeti que el meu alliberament reviixi, en el nom de Jesús.

34. Oh Senyor, revela totes les formes ignorants en mi pel vostre Esperit Sant, en el nom de Jesús.

35. Avui, home meu esperit, no em commoureu en nom de Jesús.

36. El poder en la sang de Jesús, redimeix el meu destí, en el nom de Jesús.

37. Tota arma satànica formada contra el meu destí, contra incendis, en nom de Jesús.

38. Fletxes de salvament, localitza el meu destí en el nom de Jesús

39. Cada telera espiritual del meu destí, crema, en el nom de Jesús.

40. Cada serp al meu fonament, engolint el meu destí, mor, en nom de Jesús.

41. Cada espelma vermella, que s’encén contra el meu destí, incendia, en el nom de Jesús.

42. Cançó: «Déu de la llibertat, envia foc. . ". (canteu uns 15 minuts picant de mans).

43. Cada tapa que l’enemic ha posat el meu destí, salta cap amunt, morirà, en nom de Jesús.

44. Moriu cada serp a la meva sang, al nom de Jesús.

45. Tota serp, emmagatzemant el meu destí, mor en el nom de Jesús.

46. ​​Tot poder de la foscor, seguint-me, mor en el nom de Jesús.

47. Fer mal tallar el mal de la maldat, el pecat o la iniquitat, bloquejar la meva comunicació amb el cel i amb Déu, en nom de Jesús.

48. Tot poder, esperit o personalitat, escoltant les meves oracions per denunciar-les al món demoníac, Pare, escampeu-les, en el nom de Jesús.

49. Tota autoritat de les tenebres en què es basa la riquesa i les benediccions, es desmorona de cop i volta en un dia, al nom de Jesús.

50. Pare, exposa i destrueix els treballadors de la iniquitat en nom de Jesús.

51. Pare, que es faci palès el misteri i el secret de la meva realització, en nom de Jesús.

52. Senyor, que el cel s’obri, que parli la unció, que les meves benediccions ocultes siguin revelades i alliberades, en nom de Jesús.

53. Oh Senyor, perdoneu-me, on he jutjat els altres per ignorància i orgull, en nom de Jesús.

54. Oh Senyor, elimina la pena del judici a la meva vida i crida al nom de Jesús.

55. Oh, cel, lluita per mi avui, en nom de Jesús.

56. Oh Senyor, augmenta'm perquè es glorifiqui el teu nom en el nom de Jesús.

57. Qualsevol poder, que desvii la voluntat de Déu de la meva vida, fa tomb i mor, en nom de Jesús.

58. Oh Senyor, aixeca't i deixa que tots els verins de la meva vida siguin detinguts, en nom de Jesús.

59. Declaro l'obituari de tots els poders de l'oposició, atacant la meva glòria i cridant, en nom de Jesús.

60. Esperit Sant, activeu la voluntat de Déu en la meva vida i crideu, en nom de Jesús.

61. Decret la voluntat dels meus enemics contra mi per contrarestar-se, en nom de Jesús.

62. Tot pla de l’enemic contra mi s’ha de revertir en nom de Jesús.

63. Mando la confiança dels meus enemics en trossos, en nom de Jesús.

64. Tota manipulació espiritual, contra la meva glòria i crida, fracassa en nom de Jesús.

65. Oh Senyor, destrueix la personalitat de tots aquells que viuen per destruir la meva personalitat, en nom de Jesús.

66. Oh Senyor, reivindica la meva posició en aquesta ciutat (empresa, país, nació, etc.), en nom de Jesús.

67. Oh Senyor, revela’m com m’has cridat a ser a la vida (en aquesta ciutat, país, companyia), en nom de Jesús.

68. Tots els déus estranys, assignats a atacar el meu destí, personalitat, glòria o crida, ataquen el vostre remitent, en nom de Jesús.

69. Arca de Déu, persegueix tots els dracs assignats contra mi, en nom de Jesús.

70. Vosaltres, hostes del cel, persegueu els que s’enfaden contra mi, en nom de Jesús.

71. Arca de Déu, entra avui a casa meva per localitzar i combatre el poder de l’oposició contra mi, en nom de Jesús.

72. Arca de Déu, allà on he estat acceptat en el passat i ara em rebutgen, aixeca't i lluita per mi, en nom de Jesús.

73. Lleó de Judà, devora tota oposició, enfadada contra mi ara, en nom de Jesús.

74. Allà on em rebutgin, que el meu esperit home sigui acceptat ara, en nom de Jesús.

75. Em resisteixo i rebutjo la venda de la meva glòria i cridant un parell de sabates o per la plata, al nom de Jesús.

76. El vi de la condemna, begut contra mi, es converteix en verí per als meus enemics, en nom de Jesús.

77. Oh Senyor, que el poderós dels meus enemics fugi de mi nu, en nom de Jesús.

78. Tot poder de foscor, que ha arrestat el meu ministeri i cridat, allibera'm ara, en nom de Jesús.

79. Estic sortint en captivitat en nom del Senyor Jesús.

80. Esperit Sant, sorgiu i promocioneu-me, en nom de Jesús.

Gràcies pare per contestar les meves oracions.

COMENTARIS 10

  1. Déu us beneirà el pastor Chinedu, Déu us fa servir per beneir les famílies. Vaig topar amb les 80 oracions d’entrega, després de resar-lo, em vaig sentir tan alleujada. Si us plau, m’agradaria parlar-ne d’un en un, envieu un número per posar-vos en contacte amb vosaltres. La nostra tempesta s'ha acabat amb el nom de Jesús. que Déu et beneeixi

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.