30 Oració d'alliberament de l'esperit familiar

1
6312

Deuteronomi 18: 10-12:
10 No es trobarà entre vosaltres cap que faci que el seu fill o la seva filla passin pel foc, ni que faci servir la divinitat, ni l'observador dels temps, ni un encantador, ni una bruixa, 11 o un encantador o un conseller. amb esperits familiars, o un bruixot, o un nigromant. 12 Perquè tot allò que fa aquestes coses és una abominació per al Senyor, i a causa d'aquestes abominacions el Senyor, el vostre Déu, els expulsarà de davant vostre.

Esperits familiars són espies demoníacs enviats pel diable a la vida i a les famílies de les persones, amb l’únic objectiu de sabotejar els seus plans i esforços per tenir èxit en la vida. Els esperits familiars també s’anomenen esperits de vigilància, perquè es fa el seguiment del vostre progrés, sempre estan a la vostra vida per arruïnar qualsevol cosa bona que us surti. Aquests esperits estan al darrere del problema de la síndrome de l'èxit proper. Avui anem a fer lluita guerra espiritual, estarem involucrant 30 oracions de salvament dels esperits familiars. Això oració de lliurament és el més per a cada cristià, el diable assigna un esperit familiar a tots els humans de la terra, així ho sap tot sobre les persones. Per tant, no podeu excusar-vos d’aquesta pregària, si no atureu el vostre propi dimoni de vigilància, us aturaran. Però, quan feu aquesta oració d’alliberament avui, cada dimoni que vigili el vostre progrés quedarà cec en nom de Jesús.

Els esperits familiars són l’esperit que hi ha darrere de la divinació, els esperits que funcionen a la vida de falsos profetes, vam veure l’obra d’un esperit familiar en la vida de la jove que va ser lliurada per Apòstol Pau als Fets 16: 16-18. Molts de creients han caigut víctimes dels poders dels esperits familiars a través de falsos profetes. Aquests falsos profetes els diuen profecies precises, fent-los creure que és l’Esperit Sant. Aquest conjunt de creients que no han estat enganyats comencen a cedir a les exigències d’aquests falsos profetes només per esbrinar que allà la vida ha passat de dolent en pitjor. Fill de Déu, heu de sorgir i lliurar-vos avui mateix, si esteu cansat de veure la vostra vida manipulada per esperits familiars, heu de prendre seriosament aquestes oracions.

Molta gent passeja per la vida amb roba demoníaca, aquesta cobertura demoníaca impedeix que siguin localitzats per allà ajudants del destí. Moltes dones avui no poden casar-se a causa d’una malvada cobertura que els posen els esperits familiars, molts joves no poden aconseguir feina ni tenir èxit en els negocis a causa de la malvada cobertura dels esperits familiars, que avui en dia segueixen portant mala sort a les seves vides. el Senyor et lliurarà. Quan feu aquestes oracions d’alliberament d’esperits familiars, veig que la vostra liberació total s’estableix en el nom de Jesús. Pregueu aquesta oració de liberació amb fe i observeu com es produeix la vostra alliberació en nom de Jesús.

ORACIONS

1. Poder de Déu, destrueix tots els fonaments dels esperits familiars de la meva família, en nom de Jesús. La vostra fundació d’esperits familiars a la casa del meu pare / casa de la mare, moriu, en nom de Jesús.

2. Tot lligam d'ànima amb esperits familiars, trencat, en nom de Jesús.

3. Cada seient dels esperits familiars, rep el tro de Déu, en el nom de Jesús.

4. Senyor, que l’habitatge dels esperits coneguts es desolï, en nom de Jesús.

5. Tot el tron ​​d’esperits familiars, desmuntat pel foc, en nom de Jesús.

6. Tota la fortalesa d’esperits familiars, sigui abatuda pel foc, en nom de Jesús.

7. Tot endeví dels esperits familiars, es faci impotent, en nom de Jesús.

8. Tota xarxa d’esperits familiars, desmantellada, en nom de Jesús.

9. Tot sistema de comunicació dels esperits familiars, sigui destruït pel foc, en nom de Jesús.

10. Es trenca qualsevol sistema de transport d'esperits familiars en nom de Jesús.

11. Senyor, que les armes dels esperits familiars es giren contra elles, en nom de Jesús.

12. Retiro les meves benediccions de qualsevol banc o sala forta d’esperits familiars, en nom de Jesús.

13. O altar d’esperits familiars, trenca, en el nom de Jesús.

14. Tots els cadenats de l’esperit conegut, contra mi, trencats pel foc, en nom de Jesús.

15. Tota trampa d’esperits familiars, rostida pel foc de Déu, al nom de Jesús.

16. Totes les paraules i projeccions de l'esperit familiar, fetes contra mi, seran derrocades en nom de Jesús.

17. Inverteixo totes les sepultures d’esperits familiars, creades contra mi, en nom de Jesús.

18. Allibero la meva ànima de qualsevol desconcert de l’esperit familiar, en el nom de Jesús.

19. Reverteixi l'efecte de cada invitació al meu esperit, per esperits familiars, en el nom de Jesús.

20. Totes les marques d’identificació de l’esperit familiar, s’esborren amb la sang de Jesús.

21. Frustre l'intercanvi de les meves virtuts de tots els esperits familiars en nom de Jesús.

22. Sang de Jesús, destrueix la manipulació de tots els esperits familiars, creada contra mi, en nom de Jesús.

23. Tot encanteri i encant, programats contra mi per esperits familiars, siguin destruïts, en nom de Jesús.

24. Tot pacte amb esperits familiars, es fon, per la sang de Jesús.

25. Retiro tots els òrgans del cos de qualsevol altar d’esperits familiars, al nom de Jesús.

26. Qualsevol cosa plantada a la meva vida, per esperits familiars, surt ara i mor, en nom de Jesús.

27. Sang de Jesús, anul·la tota iniciació dels esperits familiars contra el meu destí, en nom de Jesús.

28. Tot matrimoni espiritual amb esperits familiars, sigui destruït, en nom de Jesús.

29. Inverteixi cada patró dolent d'esperits familiars pel meu destí, en nom de Jesús.

30. Tota gàbia d’esperits familiars, que emmagatzema la vida, serà destruïda al nom de Jesús.

Pare, li agraeixo la meva total liberació en nom de Jesús.

anuncis

1 COMENTARI

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí