30 Punts de pregària per localitzar els meus ajudants de destí

20
54722

Isaïes 60: 10-11:
10 I els fills de desconeguts construiran les vostres parets, i els seus reis us serviran: perquè en la meva ira us he tret, però a favor meu he tingut pietat de vosaltres. 11 Per tant, les vostres portes estaran obertes contínuament; No seran tancats dia ni nit; perquè els homes us portin les forces dels gentils, i que els seus reis puguin venir.

Ajudants de destí són homes i dones a qui Déu ha posicionat per ajudar-vos a la vida. La seva pujada o caiguda a la vida depèn de les persones que entren a la vostra vida. Ningú té èxit a la vida sense ajuda, fins i tot Jesús ens va enviar un ajudant que és l’esperit sant, el esperit Sant és el nostre principal ajudant del destí, a més, Déu també ha assignat a altres persones que es presentin als nostres camins per ajudar-nos a la realització del nostre destí. He recopilat 30 punts d’oració per localitzar els meus ajudants de destí, aquests punts d’oració permetran a l’Esperit Sant guiar-vos mentre us connecteu amb els assistents del vostre destí ordenats per Déu.

Aquests punts d’oració són molt importants perquè, de la mateixa manera que hi ha ajudants del destí, també hi ha destructors de destí, quan no pregueu perquè els ajudants del destí us localitzin, el dimoni us enviarà destructors de destí i això pot conduir a truncant del vostre destí. Però la meva oració per vosaltres és aquesta quan feu aquests punts d’oració per localitzar els meus ajudants del destí, els vostres ajudants del destí us trobaran en nom de Jesús. Amén.

PUNTS DE PREU

1. Esperit Sant, feu l’obra de salvament a la meva vida d’avui, en nom de Jesús.

2. Tot destí destructor, assignat contra mi, desapareix en nom de Jesús.

3. Sang de Jesús, elimina tota maledicció de la meva vida, en el nom de Jesús.

4. Esperit Sant, connecteu-me amb els meus ajudants del destí en el nom de Jesús.

5. El foc de Déu, esclata en la meva vida, en el nom de Jesús.

6. Tot velo satànic que em cobreixi dels meus ajudants del destí, sigui cremat pel foc en el nom de Jesús.

7. Caure sobre mi ara el nom de Jesús.

8. La gràcia per la connexió divina em localitza ara !!! en el nom de Jesús.

9. Totes les autoritats demoníacs que combaten el meu destí es destrueixen ara !!!, en nom de Jesús.

10. Senyor, deixeu obrir el cel sobre mi ara, en nom de Jesús.

11. Tot poder, treballant contra la meva prosperitat, cau i morirà, en nom de Jesús.

12. Tot poder, que vulgui negar-me del meu destí, rostit, en el nom de Jesús.

13. Està escrit sobre mi, que dividiré el botí de la terra amb els grans i els poderosos i serà així, en nom de Jesús.

14. Us profetico que adoptaré la meva posició entre els governants d'aquest món, menys el nom de Jesús.

15. Esperit Sant, sou el meu principal ajudant del destí, connecteu-me amb els meus altres ajudants del destí, en nom de Jesús.

16. Tot poder, que no em permetria assolir el meu potencial, rostit, en el nom de Jesús.

17. Poder de la redempció, em localitzeu en el nom de Jesús.

18. Oh Senyor, Déu meu, connecteu-me amb la meva glòria, en el nom de Jesús.

19. Esperit Sant, deteniu qualsevol poder que vulgui negar-me de la meva glòria, en nom de Jesús.

20. Oh, cel, lluita per mi contra els poders asseguts a la meva glòria, en el nom de Jesús.

21. Qualsevol agent satànic, que utilitzi la banya malvada per atormentar la meva vida, sigui turmentat, en nom de Jesús.

22. Senyor, que es talli la trompa del malvat, en nom de Jesús.

23. Tota banya satànica, parlant contra la meva grandesa, sigui silenciada, en nom de Jesús.

24. Tots els dimonis, encarregats de la banya satànica, seran arrestats, en nom de Jesús.

25. Tot embargament espiritual, situat al meu destí, serà consumit per foc, en nom de Jesús.

26. Totes les males conspiracions, contra la meva vida, rostides al foc en nom de Jesús.

27. Tot poder, que diu que no el faré a la vida, escampat pel foc, en el nom de Jesús.

28. Tota conspiració satànica, contra la meva glòria, s’escampa fins a la desolació, en el nom de Jesús.

29. Tot poder, augmentant-se contra mi, serà abatut pel foc, en nom de Jesús.

30. Tots els que s’apleguen contra la meva glòria, siguin avergonyits, en nom de Jesús.

Gràcies pare per contestar les meves oracions en nom de Jesús.

COMENTARIS 20

  1. Hola, pare pastor, bon dia senyor, moltes gràcies, m'havien vist molts punts de pregària a través de vosaltres, que el Senyor us augmenti cada cop més en nom de Jesús. M'encantarà unir-me al vostre grup de WhatsApp, senyor 08162398770

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.