20 Oració de la Llibertat a la Fundació contra el Mal

3
10609

Matthew 15: 13:
13 Però ell respongué i digué: Tota planta que el meu pare celestial no ha plantat, serà arrelada.

A la vida, el tipus de reptes que us surten depèn del vostre fundació. Quin és un fonament en aquest context? Una base pot definir-se simplement com les vostres arrels biològiques, les arrels ancestrals o el llinatge. Cada ésser humà de la vida té un fonament, però cada fonament difereix. Tenim uns bons fonaments, mals fonaments, malament tornat bons fonaments o bé tornat malament fonaments. Avui participarem en una oració d’alliberament contra els mals fonaments, però abans d’entrar en això, fem una ullada a aquests fonaments.

Bona Fundació: Es tracta d’un fonament o antecedents d’una persona buida de plantacions i dipòsits malvats. Es diu que una persona té un bon fonament si els seus avantpassats sempre han servit a Déu, i sempre han transferit aquesta virtut d'una generació a una altra. En el llibre de Jeremies 35: 5-19, es pot trobar un bon exemple de bona base, veiem els Rekabites que han seguit les bones tradicions dels ancestres amb fidelitat i Déu es va complaure amb ells i va demanar als fills d'Ireal que aprenguessin d'ells. . Al vers 19, Déu va pronunciar sobre ells una benedicció generacional, ja que si fos la seva fidelitat. Aquest és un bon fonament.

Fundació dolenta: Un mal fonament és un rerefons que han estat marcades amb plantacions dolentes i tot tipus de dipòsits demoníacs. Es diu que una persona té un mal fonament quan la seva línia ancestral s’omple d’idolatria i tota mena d’activitats demoníacs. Una persona que haurà de ser lliurada d'aquestes forces un cop hagi nascut de nou. Un exemple de mal fonament a la Bíblia és el mal fonament Jeroboam el Primer Rei d'Ireal després que el rei Rehoboam perdés les 11 tribus posades a Ell quan es va convertir en rei. Va fer tot el mal davant dels ulls de Déu i de tots els reis d’Israel que el seguiren, després d’il·legítim després que Israel fos destruït completament pels assiris. Vegeu 2 Reis 13: 2, 2 Reis 22:52, 2 Reis 15:28.

Bad Foundation va ser bona. Es diu que succeeix quan un individu es lliura d'una base dolenta. Això pot passar per oracions o per una trobada divina amb Déu. Exemples de la Bíblia són Jabez, 1 Cròniques 4: 9-10, Déu canviant el nom d’Abraam a Abraham, Gènesi 17: 5, Déu canviant el nom de Jacob a Israel, Gènesi 32:28. Tot això va tenir terribles fonaments fins que Déu va canviar els destins.

Bona Fundació es va convertir malament: És quan un individu permet al diable plantar dipòsits dolents en la seva vida i destí. Aquests dipòsits malvats poden esdevenir un problema generacional. Molts individus van començar bé a la vida, però van experimentar una maledicció o una mala plantació, ja sigui per allò que van fer o per un malvat. Un bon exemple d'això a la Bíblia és Gehazi, el servent d'Eliseu, 2 Reis 5:27, Gehazi va sofrir una maledicció generacional sobre la seva vida arran de la seva cobdícia. El pecat és la forma més ràpida d’arruïnar un bon fonament, a Ezequiel 18:24 la Bíblia va dir que si un home just (fonament bon) es va allunyant de la seva rectitud, a pecar (fonament dolent) la seva justícia no els pot salvar.

Ara teniu una comprensió per sobre de la mitjana sobre els diversos fonaments; anem a resar aquesta oració d’alliberament contra els mals fonaments. Quan feu aquestes oracions amb fe, mai patireu pels pecats del vostre pare per sempre en nom de Jesús. Déu que t’ha lliurat foscor a través de Crist us lliurarà de totes les formes de fonaments del mal en nom de Jesús.

PUNTS DE PREU

1. Tot el que el dimoni hagi programat a la meva vida per destruir-me, Oh Senyor, traieu-lo pel foc, al nom de Jesús.

2. Oh Senyor, Déu meu, elimineu el que el diable hagi sembrat a la meva vida, en nom de Jesús.

3. Tot allò bo que el diable ha destruït a la meva vida, Oh Senyor, Déu meu, restaura’m avui, en nom de Jesús.

4. La meva antena espiritual, estigui connectada amb el regne de Déu, en el nom de Jesús.

5. Tota contaminació de la meva vida espiritual, sigui purgada amb foc sant, en el nom de Jesús.

6. Esperit Sant, visiteu la cambra fosca de la meva vida i destí i exposeu tot el material no desitjat, en nom de Jesús.

7. Tot esperit malvat en la meva fundació, allibera'm pel foc i moriu, en el nom de Jesús.

8. Que cada projecte de l’enemic a curt i llarg termini de la meva vida sigui avortat, en nom de Jesús.

9. Tots els òrgans del meu cos, us ho carregueu, no s’utilitzen per destruir-me, en nom de Jesús.

10. Vosaltres, òrgans del meu cos, feu foc, en nom de Jesús.

11. Esperit d’excel·lència, pren el control de la meva vida, en nom de Jesús.

12. Senyor, permeti que el regal de la revelació promogui el meu ministeri, en nom de Jesús.

13. Esperit Sant, posa les teves mans sobre mi, en el nom de Jesús.

14. Senyor, permeti que el poder de la resurrecció activen la santedat i la puresa en mi, en el nom de Jesús.

15. Oh Senyor, es destrueixi cada matrimoni realitzat per a mi en el somni, en nom de Jesús.

16. Mor el mal matrimoni, que és destruir la meva santedat i puresa, morir al nom de Jesús.

17. El matrimoni dolent, que és destruir el meu ministeri i cridar, morir, al nom de Jesús.

18. Tot poder, que ha convertit la meva vida al revés, rostit pel foc, en el nom de Jesús.

19. Oh Senyor, Déu meu, reordena el meu destí segons el teu pla, en el nom de Jesús.

20. Oh Senyor, Déu meu, aixafi tot poder que digui que no compliré el meu destí, en nom de Jesús.
Pare, us agraeixo que heu contestat les meves oracions en nom de Jesús.

anuncis

COMENTARIS 3

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí