15 Oració potent contra Beelzebub

0
5736

Matthew 12: 24-29:
24 Però quan els fariseus el van sentir, van dir: Aquest company no expulsa els dimonis, sinó per Beelzebub el príncep dels diables. 25 I Jesús va conèixer els seus pensaments i els va dir: Tot regne dividit contra si mateix és portat a la desolació; i tota ciutat o casa dividida contra si mateixa no hi haurà: 26 I si Satanàs expulsa Satanàs, es dividirà contra ell; Com aguantarà llavors el seu regne? 27 I si jo per Beelzebub expulso diables, per qui els expulsen els vostres fills? i seran els seus jutges. 28 Però si expulso diables per l'Esperit de Déu, llavors el regne de Déu us vindrà. 29 O bé, com es pot entrar a la casa d’un home fort i espatllar els seus béns, tret que primer s’uneixi a l’home fort? i després espatllarà casa seva.

D'acord amb Wikipedia, Beelzebub és un nom derivat d'un déu filisteu que antigament era venerat a Ekron i que més tard va ser adoptat per algunes religions abrahamiques com a dimoni important. El nom Beelzebub també s’associa amb el nom de Baal, un déu cananès. Segons la bíblia, veiem que Beelzebub s’associa amb el diable, de fet els fariseus l’anomenaven príncep dels diables. Dins demonologia, Beelzebub és conegut com un dels set esperits de l’infern, també s'anomena dimoni de les mosques o el senyor de les mosques. L’esperit Beelzebub és un esperit brut, és un esperit que contamina els destins de les seves víctimes. El dimoni Beelzebub és un esperit brut, que aporta brutalitat a la vida de les seves víctimes. Quan una persona està sota la influència d’aquest esperit, la vida de les persones s’omple de tota mena de brutalitat i brutícia. Avui he compilat 15 oracions potents contra Beelzebub. En participar en aquesta oració, tota brutícia de la vostra vida serà rentada per sempre en nom de Jesús.

Déu a través de Crist ens ha donat autoritat sobre els diables i això inclou Beelzebub, heu de pujar en la fe per fer aquest treball guerra espiritual contra aquest esperit brut. El món actual està farcit de tot tipus de perversions i brutícia de l’ànima i el cos, però per superar aquestes forces, s’ha de comprometre amb oracions intenses. Aquesta oració contra Beelzebub us permetrà superar la brutícia d’aquest món, us engendrà per posar el diable on pertanyi, sota els vostres peus i us alliberarà en el nom de Jesús.

PUNTS DE PREU

1. Rebo poder per lluitar contra tots els poders de l'aire, en nom de Jesús

2. Voleu esperit maligne, rep foc i moriu, en nom de Jesús.

3. Tot poder, que vola en l’aire contra mi, cau i mor, en nom de Jesús.

4. Oh Senyor, allibera’m avui del mal poder de l’aire, en nom de Jesús.

5. Cada instrument de la nit que vola contra mi en el somni, mor, en nom de Jesús.

6. Vents, refusa't de cooperar amb el meu enemic, en nom de Jesús.

7. Cada tempesta, que s’enfosa contra mi a la nit, calla, en nom de Jesús

8. Totes les fletxes, llançades contra mi per bruixeria, contra el foc, en nom de Jesús.

9. Tots els instruments de bruixeria que treballin contra la meva vida, seran consumits pel foc en nom de Jesús.

10. Les fletxes de la nit, no sóc la vostra víctima, torneu al vostre remitent, al nom de Jesús.

11. Qualsevol remolí, evocat contra mi, envolta al vostre remitent per destruir-lo, en el nom de Jesús.

12. Qualsevol poder, que parli a l'aire contra la meva vida, serà silenciat i destruït per sempre en nom de Jesús

13. Pare Senyor, protegeix la meva vida amb el teu foc, en el nom de Jesús.

14. Sóc massa calor per tots els poders de la foscor, en nom de Jesús

15. Sang de Jesús, sigui la meva protecció, en el nom de Jesús.

Gràcies Senyor per contestar les meves oracions en nom de jesus

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí