20 Oracions de lliurament als pastors

1
4946

2 Tessalònics 3: 1-5:
1 Finalment, germans, pregueu per nosaltres, perquè la paraula del Senyor tingui recorregut lliure i es glorifiqui, tal com és amb vosaltres: 2 I que ens lliuren d’homes poc raonables i perversos, perquè tots els homes no tenen fe. . 3 Però el Senyor és fidel, que us alliberarà i us guardarà del mal. 4 I tenim confiança en el Senyor que us toca, que tots dos feu i fareu les coses que us manem. 5 I el Senyor dirigeix ​​els vostres cors cap a l’amor de Déu i cap al pacient que espera a Crist.

La vocació d’un pastor és una vocació elevada i cal la gràcia de Déu per complir la vostra vocació de pastor. Cada pastor té la responsabilitat de Déu de cuidar les ovelles (el poble de Déu) per alimentar-les amb la paraula i resar per elles sempre. Però, per què tots estem familiaritzats amb el fet que els pastors preguen sempre per les ovelles de Déu sota allà, no ens adonem que els pastors també necessiten oracions. De fet, els pastors necessiten més oracions que els membres. Això es deu al fet que, quan el pastor és atacat, les ovelles fugen, Zacaries 13: 7. Avui he recopilat 30 oracions de lliurament per als pastors, cada pastor necessita tenir membres que sempre estiguin a la bretxa i treballin en les oracions per lliurament d'aquí pastors.

Però, per què hem de pregar pels nostres pastors?
En primer lloc, hem d’entendre que els diables numera un objectiu és aconseguir que els nostres pastors caiguin en el pecat, sap que si pot aconseguir el cap, el cos seguirà, perquè el cervell que controla el cos és al cap. Per això, en resar les oracions de lliurament pels pastors, hem de pregar perquè els nostres pastors no caiguin en temptacions d’error o pecat. Hem de pregar perquè Déu continuï amb els seus gràcia.

En segon lloc, hem de pregar contínuament per l’esclat de la revelació a través dels nostres pastors. Que Déu continuï dotant-los del coneixement fresc de la seva paraula perquè continuïn animant els sants i construint-los cap a la perfecció de Crist.

En tercer lloc, hem de pregar per la gosadia i la pronunciació per parlar sense parar la paraula de Déu enmig de l'oposició, que la paraula de Déu a través d'ells tingui un recorregut lliure i sigui obstaculitzada per les forces de la foscor.

En quart lloc, hem de pregar que Déu honri i confirmi allà les paraules amb signes i meravelles, salvació massiva d’ànimes i guarides i lliures de diversió. Això inevitablement conduirà a l'establiment de multituds en la fe.

Per últim, però no per això menys important, hem de continuar resant per allà les famílies, les seves dones i els seus fills, la gràcia de Déu que les mantingui, que Déu les proporciona en tots els àmbits i també hauríem d’esforçar-nos per beneir-les materialment, encara que preguem ells
Quan preguem pels nostres pastors així, veiem que la mà de Déu sobre les seves vides continuarà augmentant. Jo crec que mentre us dediqueu a aquestes oracions de desvetllament per als pastors, veig Déu fent grans coses a través dels cinc ministeris del darrer dia en el nom de Jesús.

PUNTS DE PREU

1. Pare, us agraeixo la vostra mà poderosa en la vida dels nostres pastors en nom de Jesús

2. Ja que molts són cridats, però pocs són escollits, agraïu el Senyor que hagi escollit el nostre pastor en nom de Jesús

3. Pare, faculta als nostres pastors que portin les ànimes al penediment contínuament davant el Senyor.

4. Pare, declaro que els nostres pastors no seran una fletxa fallida a les mans del meu Creador, en nom de Jesús.

5. Tot poder fundacional, que treballi contra el nostre pastor i la seva crida, serà destruït, en nom de Jesús.

6. Cada jou, treballant contra el creixement espiritual dels nostres pastors, es trenca en el nom de Jesús.

7. Pel poder de Déu, l’enemic no farà dels nostres pastors un mal exemple, en el nom de Jesús.

8. Tot hàbit destructiu, dissenyat per desaprofitar la crida dels nostres pastors, ha de morir en nom de Jesús.

9. Poder d’acabar bé, vine amb els nostres pastors, en el nom de Jesús.

10. Totes les àrees d’entregació incompleta de la vida dels nostres pastors, reben la salvació completa pel foc, en nom de Jesús.

11. Tota cataracta espiritual, allunyada de la visió dels nostres pastors, en el nom de Jesús.

12. Tot esperit de dormir, destruït a la vida dels nostres pastors !!! En el nom de Jesús.

13. Pare, cobro a la sang de Jesús tots els nostres pastors i ministres.

14. Totes les fletxes antiministeri, disparades en direcció als nostres pastors, es van disparar en nom de Jesús.

15. Foc de l’Esperit Sant, destruiu totes les obres de les tenebres de la vida dels nostres pastors en nom de Jesús.

16. Totes les portes, obertes a l'enemic de la crida dels nostres pastors, siguin tancades, en nom de Jesús.

17. El meu Pare i el meu Déu, deixeu que les aigües de la vida flueixin per cada zona morta de la vida espiritual dels nostres pastors en nom de Jesús.

18. Tota arma, dissenyada contra els nostres pastors, serà destruïda, en nom de Jesús.

19. Qualsevol serp i escorpí fonamentals, programats a la vida i als ministeris dels nostres pastors, seran destruïts en nom de Jesús.

20. Déu de tota gràcia, traieu els nostres pastors amb una gràcia fresca per aquesta obra tan gran en el nom de Jesús.

Gràcies per respondre les nostres oracions en nom de Jesús.

anuncis

1 COMENTARI

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí