21 dies Punts de pregària i dejuni per l’Església 2020

0
21382

Matthew 16: 18:

18 I també et dic: que ets Pere, i sobre aquesta roca construiré la meva església; i les portes de l’infern no hi predominaran.

El creixement de l’església és una guerra espiritual. Com a creients, hem d’entendre que pregar i dejuni per al creixement i establiment de l’església és el mateix que pregar per nosaltres mateixos. L’església no és un edifici ni un saló, l’església no és una cúpula, l’església ets tu i jo. Som el cos de Crist, som l’església, l’església és un cos viu, que són les persones a les quals Crist té comprat amb la seva sang. Per això, quan reseu i dejuni per l’església, esteu resant i dejunant per la gent. Avui farem un punt de pregària i 21 dies de pregària per a l’església 2020. L’església experimentarà el domini aquest any, l’església ha de sorgir i treballar en les oracions.

No hi ha cap substitut per a les oracions a la Bíblia i oració i dejuni és una arma superior de la guerra espiritual que supera les portes de l’infern. Us animo a participar en aquests punts de pregària i de pregària durant 21 dies per a l’església. Mentre pregeu i feu fe ràpidament, veig destruïts en el nom de Jesús tots els obstacles que es mantenen en el vostre camí. Una església pregant és una església guanyadora, una església pregant és una església en creixement, per tant, animo a tots els creients, especialment als pastors, a sorgir i pregar pel creixement de les seves esglésies, preguin per la creació dels membres, pregueu que tots els vostres membres inclosos els nous Els conversos i els primers temporitzadors haurien de tenir trobades divines que condueixin al seu establiment espiritual.

Preguem que Déu els concedeixi respostes instantànies a totes les oracions i desitjos divins. Rebutgeu el diable i pregueu que la paraula de Déu prevalgui sobre el pecat i Satanàs a la vostra església. Tota església que fa pregàries mai no pot baixar, ja que us dediqueu als 21 dies de pregària i de dejuni de dejuni per a l’església, la vostra església no baixarà mai en nom de Jesús. Pregueu-lo amb fe avui i gaudiu del creixement inigualable de l'església i testimonis en nom de Jesús.

Punts de pregària

Setmana 1

Dia 1:

1: Pare, en nom de Jesús, gràcies per confirmar la vostra agenda profètica del 2018 a les nostres esglésies a tot el món - 1 Reis 8:15

2: Pare, per la revelació de la teva paraula, afanya la compliment de la paraula profètica del 2019 a la meva vida en nom de Jesús - Jeremiah.1: 12

3: El pare, en el nom de Jesús, allibera de la nostra altar noves dimensions de la revelació aquest any, fent que moltes multituds flueixin a les nostres esglésies a tot el món, donant com a resultat el nostre domini establert com a església - Efesians 3: 1-5 / Is. 2: 1-3

4: El pare, en nom de Jesús, permeti que aquesta església experimenti aquest any un ordre de creixement que domina el territori, conservant-la com una ciutat en creixement sense muralles, Zacarías. 2: 4-5

5: El pare, en nom de Jesús, concedeix a tots els membres d'aquesta Església la gràcia per l'obediència inigualable, donant lloc a la manifestació completa del veredicte de Domini de l'any en la vida de tots els membres d'aquesta església - Deuteronomi. 28: 1

6: El pare, en nom de Jesús, permeti que cada afirmació de l’infern contra la revifalla continuada d’aquesta església sigui visitada amb venjança divina, donant lloc a l’arribada contínua de multituds rècord en aquesta església aquest any - Isaías49: 25-26

7: Pare, decretem que l’apòstol sobre el vostre servent, l’apòstol sobre aquesta Església es manté sempre fresc i deixem que continuï experimentant una ungència creixent - Ezk. 47: 1-5

Dia 2:

1: Pare, en nom de Jesús, gràcies per respostes a totes les nostres oracions d’ahir, tant com a Església com a individus - Salmos 118: 23

2: El pare, en nom de Jesús, obre els ulls de tots els membres d'aquesta església a la realitat de les disposicions profètiques que tenim enguany: Efesians. 1:18

3: El pare, al nom de Jesús, deixi testimonis que formiguin les orelles a totes les nostres esglésies de tot el món, cosa que es tradueixi en aquest any a la participació dels territoris que dominaran les multituds i que conformaran les multituds. 5: 12-15

4: Pare, per la sang de Jesús, obriu el segell de la vostra paraula als nostres pastors, culminant en una revelació insòlita que tindrà com a resultat la invasió d’amplificacions multitudinàries a totes les nostres esglésies a tot el món. Revelació. 5: 4-5

5: El pare, en nom de Jesús, segueix enviant-nos la pluja de la teva bona paraula que generarà aquest ordre de domini de testimonis entre la teva gent - Heb. 6: 5

6: El pare, en nom de Jesús, advoca per la causa d’aquesta església i lluita contra elles que lluiten contra el seu creixement continuat i es tradueix en l’afluència de multitud de rècords i que respectaran aquest any. Salms 35: 1

7: El pare, en nom de Jesús, deixi que aquesta església experimenti un ordre de creixement que domina el territori aquest any, i la mantindrà com una ciutat en creixement sense muralles, Zech. 2: 4-5

Dia 3:

1: Pare, en nom de Jesús, gràcies per respostes a totes les nostres oracions d’ahir, tant com a Església com a individus - Salmos 118: 1

2: El pare, en nom de Jesús, bateja a tots els membres d’aquesta església amb l’Esperit d’obediència, per mantenir les exigències profètiques de l’any, experimentant així la realitat de l’època del Domini - Ezequiel 36:27

3: El pare, en nom de Jesús, deixi que aquesta Església continuï experimentant un creixement sobrenatural després de l’ordre dels Fets dels Apòstols, conservant d’aquesta manera l’església com a ciutat sense muralles durant tot aquest any i més enllà - Fets 13:44

4: Pare, reforça el teu servent, l’apòstol sobre aquesta Església, per perseguir implacablement l’agenda profètica del Domini amb resultats destacats - Salmos 89: 20-21

5: El pare, en nom de Jesús, llança el teu amor a l’estranger al meu cor, tant cap a tu com per l’interès del teu regne, de manera que la meva vida continuarà sorprenent en aquest any entre els homes: 1 Corintis. 2: 9

6: El pare, en nom de Jesús, decretem el judici contra els déus de la terra i totes les manipulacions satàniques dirigides a frenar el creixement d'aquesta església, provocant la invasió de multituds que es van acollir aquest any - Èxode 12:12.

7: El pare, en nom de Jesús, deixi que aquest any hi hagi una multiplicació sobrenatural d’esglésies, a mesura que establiu el domini d’aquesta església a tot el món - Jeremies. 30:19

Dia 4: 

1: Pare, en nom de Jesús, gràcies per respostes a totes les nostres oracions d’ahir, tant com a Església com a individus - Salmos. 118: 23

2: Pare, continueu revelant els secrets divins a tots els membres d'aquesta església, fent que ens puguem recórrer de forma pròspera durant tot aquest any: Gènesi 41: 38-41

3: El pare, en nom de Jesús, invocem la venjança de l'Esperit Sant sobre totes les resistències del diable contra la salvació de les ànimes dels perduts a tot el nostre camp de collita, amb la qual cosa es produeix la invasió de multituds durant tot aquest any. 94: 1.

4 El pare, en nom de Jesús, va establir un segell de protecció sobre tots els nostres membres i les seves famílies contra totes les formes d’atac durant tot aquest any i més enllà dels Salms. 125: 3-5.
5: El pare, en nom de Jesús, deixi que l’Esperit Sant escombri pel nostre camp de collita amb fortes onades de conviccions, atraient així multitud de rècords a aquesta església aquest any: Joan. 16: 7-8.

6: El pare, en nom de Jesús i pel misteri de la sang de Pasqua, deixi que cada captiu ordenat per a la vida eterna aquest any sigui alliberat i establert en aquesta església - Actes 13:48

7: El pare, en nom de Jesús, satisfà sobrenaturalment les necessitats de tots els que venen als nostres serveis aquest any, fent-los viure en aquesta Església per a la vida - Salmos. 23: 6

Dia 5 

1: Pare, en nom de Jesús, gràcies per respondre les meves oracions des que va començar aquesta pregària i dejuni de 21 dies - Jn. 11:41

2: El pare, en nom de Jesús, satisfà la necessitat de tots els membres d'aquesta església aquest any, atraient els altres a Crist - Zch. 8:23

3: Pare, en nom de Jesús, que aquesta església es multipliqui mínim dues vegades aquest any per a la teva glòria en el nom de Jesús: Èxode. 1: 7

4: El pare, en nom de Jesús, obre el destí gloriós de cadascun dels nostres nous convertits de l'any, portant així molts altres a aquesta Església - Zacarías. 8:23

5: Pare, en nom de Jesús, allibereu els vostres àngels segadors perquè facin càrrec del nostre camp de collita, apareixent a tots els no salvats en visions i revelacions, redactant-los en aquesta Església durant tot aquest any - Fets 10: 3 / 34- 35

6: Pare, en nom de Jesús, lliura tots els membres d'aquesta església que puguin ser oprimits pel diable i estableixi la seva llibertat de manera sobrenatural - Fets 10:38

7: Pare, en el nom de Jesús i per la Sang de l’Anyell, expulsem tota la bèstia malvada que busca manipular als nostres nous convertits i nous membres d’estar establerts a aquesta Església durant tot aquest any - Ezequiel. 34:25

Dia 6:

1: El pare, en nom de Jesús, converteix tots els nostres nous convertits en signes i meravelles mitjançant la teva paraula, establint-los en aquesta Església per a la vida - Èxode. 4:17

2: El pare, en nom de Jesús, anima el zel de casa teva al cor de tots els membres durant tot aquest any: els Salmos. 69: 9

3: El Pare, en el nom de Jesús, per l'Esperit Sant, redirigeix ​​els passos de tots els membres embolicats de nou a aquesta Església aquest any i concedeix a cadascun d'ells un paquet de benvinguda: Isaïes. 51:11

4: Pare, en nom de Jesús, colpeja els malvats i allibera tots els membres desafiats d’aquesta església, els nous conversos i els nous membres de la seva maldat, establint-los així en aquesta Església - Salms 7: 9

5: El pare, en el nom de Jesús, deixi manifestacions d’ordre apostòlic de signes, meravelles i fets poderosos en els nostres serveis durant tot aquest any, amb la qual cosa s’arriba a l’entrada massiva d’ànimes a aquesta Església - Fets 5: 12/14

6: El pare, en nom de Jesús, silencia tots els consellers del mal, manipulant els nostres nous convertits d'establir-se en aquesta Església i deixeu veure l'efecte durant tot l'any: l'Èxode. 11: 1

7: El pare, en nom de Jesús, consumeix tots els nostres nous convertits i nous membres amb el zel del Senyor, de manera que poden estimar compartir l'Evangeli amb els altres, aconseguint ser beneits a canvi - Joan 4:36

Dia 7: 

1: El pare, en nom de Jesús, dóna a tots els nostres nous convertits i nous membres d'aquesta Església un testimoni de "un cop vaig ser cec, ara puc veure '', de manera que es poden establir en la fe i en aquesta Església - Joan. 9:25

2: El pare, en nom de Jesús, fa que cada membre gaudeixi d'un favor sobrenatural aquest any, cosa que suposa avenços inimaginables: els salms. 75: 6

3: Pare, en nom de Jesús, permeti que la vostra paraula tingui un recorregut lliure i sigui glorificada en la vida de tots els nostres nous conversos i nous membres, atraient així moltes coses més a aquesta Església aquest any - 2Tesalònics. 3: 1

4: Pare, en nom de Jesús, destruïm tots els plans i propòsits de l’infern contra l’Agenda de creixement de l’Església de l’any i deixem que l’efecte es manifesti a tots els nostres serveis durant tot l’any - Isaïes. 14:24

5: Pare, en nom de Jesús, que l’Esperit Sant segueixi “xiulant” pel nostre camp de collita obligant a reunir multituds permanents en aquesta Església el proper diumenge: Isaïes. 5:26

6: Pare, en nom de Jesús i pel misteri de la sang de Pasqua, que tots els captius ordenats per a la vida eterna a tot el nostre camp de collita aquest any siguin alliberats, salvats i establerts en aquesta Església - Fets 13:48

7: El pare, en nom de Jesús, obre el destí gloriós de cadascun dels nostres nous convertits de l'any, portant així molts altres a aquesta Església - Zacarías. 8:23

SETMANA 2

Dia 8:

1: Pare, en nom de Jesús, gràcies per reunir ahir grans multituds al nostre servei (s) i per haver concedit a cada adorat trobades diverses per la vostra paraula: Isaïes. 9: 8

2: El pare, en nom de Jesús, continua enviant-nos la pluja de la teva paraula de gràcia durant tot aquest any que generarà l’accés a l’herència de tots els membres - Fets 20:32

3: Pare, per la sang de Jesús, destruïm totes les interferències del diable contra el creixement continu d'aquesta església, durant aquest any i més enllà en el nom de Jesús - Revelació. 12:11

4: Pare, per la sang de Jesús, obriu el segell de la vostra paraula als nostres pastors, culminant amb una revelació inusual que donarà lloc a la multiplicació de deixebles a totes les nostres esglésies de tot el món: Fets. 6: 7

5: El pare, en el nom de Jesús, plou sobre tots els agents del diable contra les esglésies i contra els nostres membres, els caragols, el foc i la pedra àlgida, silenciant-los per sempre - Salmos 11: 6

6: El pare, en nom de Jesús, permeti que el vostre amo àngel segador, llenci la seva falç aguda al nostre camp de collita, per collir completament tota ànima ordenada per a la salvació durant tot aquest any - Revelació. 14: 14/16

7: El pare, en nom de Jesús, endur els nostres líders a tots els nivells d'aquesta Església amb saviesa des de dalt per aconseguir efectivitat en l'exercici de les seves responsabilitats, donant lloc al creixent Domini d'aquesta església - Isaïes. 33: 6

Dia 9: 

1: Pare, en nom de Jesús, gràcies per respostes a totes les nostres oracions d’ahir, tant com a Església com a individus - Salmos 118: 23

2: El pare, en nom de Jesús, ungi a tots els membres d'aquesta església per a la dimensió sobrenatural dels avenços aquest any, que es convertirà cadascun en una meravella viva - Isaïes 45: 1-3

3: El pare, en nom de Jesús, continua enviant-nos el foc de la teva paraula per cremar tots els plegadors de la vida de tots els membres d’aquest any - Jeremies 23:29

4: Pare, feu que la vostra cobertura de protecció sigui forta al voltant del vostre servent, l’apòstol sobre aquesta Església i la seva família i que cada fletxa dirigida a ells torni de nou al remitent -Palmals 89: 20-22.

5: El pare, en nom de Jesús, decretem judici sobre totes les bèsties dolentes del país que busquen escampar el ramat de Crist en aquesta església aquest any - Ezequiel 34:25

6: El pare, en nom de Jesús, fa que els vostres actes en aquesta església es notin a l'estranger com el dia de la Pentecosta, redactant així multitud a aquesta Església a través d'aquesta temporada profètica - Actes 2: 6/41

7: El pare, en nom de Jesús, deixi que tots els qui acudeixen als nostres serveis durant tot aquest any tinguin trobades definitives amb la vostra paraula, cosa que els fa viure en aquesta Església per a tota la vida: Joan. 6:68

Dia 10: 

1: Pare, en nom de Jesús, gràcies per respostes a totes les nostres oracions d’ahir, tant com a comissió com a persones físiques - Isaïes 58: 9

2: Pare, en nom de Jesús, dóna poder a tots els membres a caminar a la llum de la teva paraula, manant així abundància sobrenatural aquest any - 2 Cor. 9: 7-8

3: El pare, en nom de Jesús, decretem l’alliberament de la paraula fresca i que transforma la vida en tots els nostres serveis, que reunirà i retindrà multitud a aquesta església durant tot aquest any - Sal. 23: 2

4: El pare, en nom de Jesús, renova la gràcia profètica sobre el teu servent, l’apòstol sobre aquesta Església, durant tot aquest any en confirmar cada paraula de la seva boca: Isaïes. 44:26

5: Pare, en nom de Jesús, decretem la destrucció de tots els encanteris, malediccions i encantaments contra el destí gloriós de tots els membres d'aquesta església, inclosos tots els nostres nous convertits aquest any - Colossians 2: 14-15

6: Pare, en nom de Jesús, defensa totes les nostres assemblees de tot el món i no deixis que ocorri cap acte maligne a tot l’any: Zacaries. 2: 8

7: El pare, en nom de Jesús, deixi aquest any un creixement sobrenatural i una replicació de beques cel·lulars en aquesta església, amb la qual cosa dominarà la terra que tenim davant: l'Èxode. 1: 7

Dia 11: 

1: Pare, en nom de Jesús, gràcies per respostes a totes les nostres oracions d’ahir, tant com a Churvh com a individus - Jeremies 33: 3

2: Pare, en nom de Jesús, que tots els membres experimentin una dimensió més elevada del creixement espiritual aquest any, cosa que produirà avenços sobrenaturals en totes les àrees de la vida - Gàlates 4: 1

3: El pare, en el nom de Jesús, deixi un augment continu de la paraula des del nostre altar durant tot aquest any, donant lloc al creixement i la multiplicació sobrenaturals d'aquesta església - Actes 6: 7
4: El pare, en nom de Jesús, segueix donant a conèixer el patró per al manteniment d'aquest renaixement permanent al vostre servent, l'apòstol sobre aquesta Església, ja que dirigeix ​​el ramat aquest any, hebreus. 8: 5

5: El pare, en nom de Jesús, atorga saviesa sobrenatural als nostres pastors i líders a tots els nivells, donant lloc al creixement continu i a l'establiment d'aquesta església - Proverbis 24: 3-5

6: Pare, en nom de Jesús, i per l’Esperit Sant, silencia totes les veus que volen manipular la gent perquè no vinguin a Crist i a aquesta església, donant lloc a la multiplicació sobrenatural d’aquesta església aquest any - Tito 1: 10-11

7: El pare, en nom de Jesús, permeti que aquesta església experimenti aquest any un ordre de creixement que domina el territori, conservant-la com una ciutat en creixement sense muralles, Zacarías. 2: 4-5

Dia 12:

1: Pare, en nom de Jesús, gràcies per les respostes a totes les meves oracions des que va començar aquesta setmana - Isaïes. 58: 9

2: El pare, en nom de Jesús, converteix aquesta cèl·lula en un centre de solucions on es satisfà de manera sobrenatural la necessitat de tots els membres: Zefània. 3:17

3: El pare, en nom de Jesús, deixi que la nostra ànima guanyadora de l'ànima en les nostres beques cel·lulars tingui un impacte aquest any, donant lloc a un creixement continu i a la replicació de la cèl·lula - Joan 6:44.

4: El pare, en nom de Jesús, sorprèn-nos de nou en els nostres serveis de l’església amb una massiva afluència d’ànimes, el tipus que no havíem vist mai, conservant d’aquesta manera l’església com una ciutat en constant creixement sense muralles - Zacarías. 2: 4

5: Pare, en nom de Jesús, decretem les condicions meteorològiques perfectes abans, durant i després dels nostres serveis demà diumenge, cosa que resulta en una reunió sense precedents de multituds - Job 22:28

6: El pare, en nom de Jesús, decretem el moviment lliure d’enganys per a tots els fidels que entren dins i fora de l’església demà diumenge - Salmos. 105: 13-15

7: Pare, en nom de Jesús, decretem les condicions meteorològiques perfectes abans, durant i després dels nostres serveis demà diumenge, cosa que resulta en una reunió sense precedents de multituds - Job 22:28

8: El pare, en nom de Jesús, allibereu els vostres àngels segadors per esperar a tots els nostres nous convertits i a tots els membres desafiats, mobilitzant-los perquè apareguin a aquesta Església demà diumenge, per a la seva restauració i els seus avenços - Mateu. 26:53

Dia 13:

1: El pare, en nom de Jesús, gràcies per reunir grans i seguents multituds als serveis d'ahir i haver establert el testimoni de tots els veneradors mitjançant la paraula profètica - Salmos. 118: 23

2: El pare, en nom de Jesús, decretem el judici sobre totes les bèsties dolentes del país que busquen escampar el ramat de Crist en aquesta Església aquest any, Ezequiel. 34:25

3: Pare, deixeu que el cel sobre tot el que servirà en aquesta església aquest any s’obri a una revelació insòlita, impartint així gràcia a tots els membres en el nom de Jesús - Fets 19:20

4: El pare, en nom de Jesús, em permeti el canvi continu de nivells mitjançant la revelació de la vostra paraula a - Proverbis 4: 18

5: Pare, envieu-nos la vostra paraula que transforma la vida cada dia en aquesta església, que us obrirà nous capítols a la vida de tots els participants - 2Coríntics 3:18

6: Pare, en nom de Jesús, allibera tots els membres d'aquesta Església de totes les opressions del diable i estableix la seva llibertat ara mateix - Fets 10:38

7: El pare, en nom de Jesús, encén amb nosaltres un foc fresc a l’altar de pregària de tots els membres d’aquesta església, aconseguint així una major fervorietat aquest any - Levetivus.6: 12-13

SETMANA 3

Dia 15:

1: Pare, en nom de Jesús, gràcies per reunir ahir a grans multituds al nostre servei (s) i per concedir a cada adorat trobades diverses per la vostra paraula - Isaïes 9: 8

2: Pare, en nom de Jesús, i amb el poder de la vostra paraula, curen a tots els membres que són víctimes de qualsevol condició que dificulta la concepció i deixeu-los néixer aquest any els seus fills miraculosos - Gènesi. 21: 1-3

3: El pare, en nom de Jesús, desplega la paraula adequada al vostre poble en tots els serveis durant tot aquest any, amb la qual cosa es donaran testimonis de canvi per a tots els veneradors - Job 6:25

4: Pare, en nom de Jesús, deixeu que els vostres àngels segadors apareguin a tots els no salvats al nostre camp de collita en visions i somnis de la nit, apuntant-los a aquesta església per a la seva salvació - Fets 10: 3 / 34-35

5: Pare, en nom de Jesús, deixi que tot el que es burli del gloriós destí de tots els membres d'aquesta església - 2Kings 2: 23-24

6: El pare, en nom de Jesús, concedeixi als nostres pastors la pronunciació divina, donant lloc al creixement sobrenatural de l'església durant tot aquest any - Actes 6: 7

7: El pare, en nom de Jesús, deixi aquest any un creixement sobrenatural i una replicació de cèl·lules en aquesta església, amb la qual cosa dominarà la terra que hi havia davant nostre - Èxode. 1: 7

Dia 16: 

1: Pare, en nom de Jesús, gràcies per respostes a totes les nostres oracions d’ahir, tant com a Comissió com a persones físiques - Psa. 118: 23

2: El pare, per l’Esperit Sant, trenca tots els encanteris de desajustament familiar en la vida del teu poble, donant lloc a la restauració i al manteniment de l’harmonia a cada llar - Núm.23: 23

3: Pare, en nom de Jesús i per l’Esperit Sant, permeti que la teva paraula tingui un recorregut gratuït i sigui glorificada entre nosaltres amb signes i meravelles durant tot aquest any - 2Tesalònics 3: 1

4: Pare, allibera de nou sobre el lideratge d’aquesta Església l’Esperit de saviesa i revelació que coincideixi amb les exigències de l’any: els Efesians. 1: 17-18

5: Pare, en nom de Jesús, deixeu que l’Esperit Sant “xiuli” pel nostre camp de collita, obligant així la reunió de multituds permanents en aquesta església durant tot aquest any: Isaïes. 5:26

6: El pare, en nom de Jesús, decretem la destrucció de tots els agents del diable i de les seves cohorts contra l’entrega completa de l’Agenda de Creixement de l’Església de Dominion per a l’any, amb la qual cosa s’arriba a una invasió de multituds sense precedents en tots els nostres serveis aquest any. - Feina. 22:27

7: El pare, en nom de Jesús, permeti que tots els qui acudeixen als nostres serveis durant tot aquest any tinguin trobades definitives amb la vostra paraula, provocant així que romanguin en aquesta Església per a tota la vida: Joan. 6:68

Dia 17:

1: Pare, en nom de Jesús, gràcies per respostes a totes les nostres oracions d’ahir, tant com a Església com a individus - Salmos 118: 1

2: Pare, fes que tothom que vulgui casar-se entre nosaltres a la família dels guanyadors estigui connectat sobrenaturalment amb els seus destins matrimonials aquest any: el Gènesi. 24: 13-21

3: Pare, apoderen tots els nous convertits i nous membres pel Sant Esperit, de manera que puguin viure una vida cristiana triomfant - Zacarías. 4: 6

4: El pare, en nom de Jesús, acaba amb els nostres líders a tots els nivells en aquesta Comissió, amb saviesa des de dalt, per obtenir efectivitat en l'exercici de les seves responsabilitats, donant lloc al creixent Domini d'aquesta església - Isaïes. 33: 6

5: El pare, en nom de Jesús, decretem un gran avenç empresarial i professional per a tots els membres durant tot aquest any - Isaïes 60: 1-3

6 Pare, en nom de Jesús, que el foc de l’Esperit Sant consumeixi tots els agents del diable que busquen frustrar el lliurament complet de l’Agenda de Creixement de l’Església del Domini d’aquest any - Hebreus 12:29

7: Pare, per mitjà de l’Esperit Sant, visqueu l’esperit del vostre servent, l’apòstol sobre aquesta Església, per millorar la sensibilitat a totes les directrius de l’Esperit Sant. 50: 4

Dia 18: 

1: El pare, en nom de Jesús, gràcies per les respostes a totes les nostres oracions durant els 21 dies de pregària i dejuni continuen - Isaïes. 58: 9

2: Pare, gràcies per restaurar la salut total a tothom en aquesta església en resposta a la nostra pregària d’enguany - Isaïes 58: 8

3: Pare, en nom de Jesús, gràcies per obrir el destí gloriós de tots els membres d'aquesta església, encara que els 21 dies de pregària i dejuni continuen - Isa. 58: 6/8

4: Pare, gràcies per concedir al teu Servent, l’apòstol d’aquesta Església, un pronunciament sobrenatural durant tot aquest any en resposta a la nostra pregària, mentre continua revelant el misteri del regne: Ef. 6:19

5: Pare, gràcies per diverses visites que ens van agrair, tant com a església com a individus, a través d'aquesta temporada de pregària i dejuni continuat: Gènesi. 21: 1

6: Pare, gràcies per empoderar-nos per anar de la força a la força des que van començar els 21 dies de pregària i dejuni - Salmos. 84: 7

7: El pare, en nom de Jesús, deixi que hi hagi una multiplicació sobrenatural d’esglésies en aquesta església aquest any, a mesura que establiu el domini d’aquesta església a tot el planeta - Jeremies. 30:19

Dia 19:
1: Pare, en nom de Jesús, gràcies per les respostes a totes les nostres oracions, ja que aquest any van començar les oracions i el dejuni de 21 dies - Isa. 58: 9

2: El pare, en nom de Jesús, gràcies per fer que cada membre d'aquesta cèl·lula sigui una meravella viva, amb la qual cosa va enviar a Crist i a aquesta cel·la - Zacarías. 8:23

3: El pare, en nom de Jesús, gràcies per les trobades que transformen la vida concedides a tots els membres en el decurs d'aquesta oració de 21 dies i el dejuni, establint així la ràpida entrega del nostre paquet Dominio: Isaïes. 43: 18-19

4: El pare, al Jesús, obre nous capítols a tots els membres d’aquesta església en tots els àmbits de la vida el 2019 - 2 Corintis. 3:18

5: El pare, en nom de Jesús, concedeix la força divina al teu servent durant tot el 2019 - Efesians. 3:16

6: El pare, a través del 2019, llança aquesta Església a regnes més importants d’impacte global - Gènesi. 22: 16-18

7: El pare, en nom de Jesús i per l’Esperit Sant, apodera tots els nostres nous convertits i nous membres per a l’obediència total a les instruccions escripturals, donant lloc a un ordre de la nova alba d’enguany - Deuteronomi. 28: 1-3

Dia 20:

1: El pare, en nom de Jesús, decretem la destrucció de tots els encanteris, les malediccions i els encantaments contra el destí gloriós de tots els membres d'aquesta església d'aquest any - Colossians 2: 14-15

2: Pare, mostra’t fort i poderós a la vida de tots els participants el 2019, a totes les nostres esglésies del món. - Zeph. 3:17

3: Pare, feu que un exèrcit de canviants mundials surti d'aquesta Església a través de diverses trobades el 2019 - Obadiah 1:21

4: El pare, en nom de Jesús, concedeix a cada adorador una trobada amb el vostre poder al servei de la mitjana de la setmana, donant lloc a testimonis sobrenaturals, redactant així molts altres a Crist i aquesta Església - Zacarías. 8:23

5: El pare, en nom de Jesús, decretem la llibertat de tots els nostres nous convertits de totes les formes d’encanteris, encantaments i malediccions generacionals, de manera que puguin romandre en vida en aquesta Església: els nombres. 23:23

6: El pare, en el nom de Jesús, fa que els vostres actes en aquesta Església es facin notar a l'estranger com el dia de la Pentecosta, redactant així moltes multituds en aquesta Església durant tot aquest any - Actes 2: 6/41

7: Pare, allibereu una nova gràcia a tots els membres que ens facin poder caminar en domini a través de diverses trobades amb la vostra paraula el 2019 - Ezequiel. 2: 2

Dia 21

1: El Pare, per l’Esperit Sant, redirigeix ​​els passos de tots els membres embolicats cap a aquesta església demà diumenge i, al seu retorn, concediu-los un paquet de benvinguda de testimonis envejables - Isaïes 51:11

2: Pare, en nom de Jesús, allibereu els vostres àngels segadors per fer-se càrrec del nostre camp de collita, apareixent a tots els no salvats en visions i revelacions, redactant-los en aquesta Església demà diumenge - Fets 10: 3 / 34-35

3: Pare, decretem les condicions meteorològiques perfectes, abans, durant i després dels nostres serveis demà diumenge, amb la finalitat de reunir rècord de multituds: filipistes. 2:11

4: Pare, decretem el moviment lliure d’enganys per a tots els fidels que entren dins i fora de l’església demà diumenge - Salmos 105: 13-15

5: El pare, en nom de Jesús, reuneix demà diumenge multituds sense precedents i acatant els nostres serveis i concedeix a cada adorat una trobada de tota la vida amb la vostra paraula per a les seves voltes desitjades - Isaïa 9: 8

6: Pare, confirmi aquest any de nou concedint a tothom accés a la seva esperada herència: Josuè. 18: 3

7: Pare, que cada 2019 s’obrin totes les formes de “fosses” que ostenten la seva gent com a ostatge - Ezequiel 37:12

 

 

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.