20 Punts de Pregària per a la Llibertat dels Esperits d'Aigua Marina

6
33203

Salm 8: 4-8:
4 Què és l'home, que teniu compte amb ell? i el fill de l’home, que el visiteu? 5 Perquè l'has fet una mica més baix que els àngels, i l'has coronat amb glòria i honor. 6 Tu heu tornat a dominar les obres de les vostres mans; Heu posat totes les coses sota els seus peus: 7 Totes les ovelles i els bous, sí, i les bèsties del camp; 8 Les aus de l'aire i els peixos del mar i tot el que passa pels camins dels mars.

Tot el poder pertany a Déu, avui mirarem 20 punts de pregària d’entrega dels esperits d’aigua marina. Els punts de pregària són lliurament de si mateix punts de pregària, només tu pots alliberar-te de les opressions del diable. Avui dia, molts cristians són víctimes d'esperits marins o d'aigua, però quan qualsevol creient opta per mantenir la seva terra en Crist, totes les opressions del diable es trenquen a trossos. Abans d’anar a la punts de pregària de lliurament, parlem una mica d’aquestes potències marines.

Què són els esperits marins o aquàtics? Es tracta de dimonis que operen a les aigües. Per això s’anomenen esperits d’aigua. No se’ls rebi, hi ha forces demoníacs a l’aire, a la terra i al mar o a les aigües, Efesians 2: 2, Apocalipsi 13: 1, Isaïes 27: 1. Aquests dimonis són esperits molt malvats, són els responsables de tota mena de calamitats en la vida de les seves víctimes. Els esperits d’aigua es manifesten de diferents formes, algunes de les quals parlarem en aquest article, algunes d’aquestes formes es destaquen a continuació:

Formes d’esperits marins

A) Incubus (marit espiritual):

Es tracta d’un esperit demoníac que es presenta en forma masculina per oprimir les seves víctimes. Aquest demoníac és comunament anomenat "Esperit marit". Les dones que pateixen les opressions d’aquest dimoni malèvol, tenen dificultats per casar-se, el dimoni els resisteix contínuament i allunya tots els possibles pretendents. A més, aquestes dones sempre es troben fent l'amor al somni i fins i tot tenint fills al somni. Aquesta pot ser una opressió molt terrible, però mai us preocupeu, el nom de Jesucrist està per sobre de tots els altres noms i tots els esperits marits de la vostra vida faran les maletes i passaran avui i per sempre en nom de Jesús.

B) Succubus (esposa espiritual):

Aquesta és la versió femenina de l’Incubus, i les víctimes d’aquest dimoni són homes, a molts homes els costa trobar casats i establir-se a la vida per culpa d’esperit esposa. Aquest dimoni malevolent és un esperit molt gelós, fins que frustra financerament l’home, mantenint-lo pobre, provocant també tota mena de confusió entre ell i qui vulgui casar-se. Aquest esperit també és responsable de que l’home tingui relacions sexuals i patern fills en somnis. Els homes sota aquesta opressió necessiten alliberament, i crec que a mesura que es posin en contacte aquest punt de pregària contra els esperits d'aigua marina, sereu lliurats en Jesús.

C). Prostitució:

Tot i que això no pot ser un esperit en si mateix, els esperits marins són responsables d’això. Els esperits d’aigua són els esperits que hi ha darrere de la luxúria i el sexe il·lícit. Com que les víctimes no es poden establir amb una parella particular, utilitzeu-les com a esclaves sexuals, destruint així vides, la vostra vida no serà destruïda en nom de Jesús.

D). Esperit de Divinació:

Els falsos profetes i les falses profecies són productes dels esperits marins. L'esperit de l'endevinació és un esperit d'aigua, poden veure el futur d'una persona i utilitzar-lo per manipular-ne un. Malauradament, molts pastors han cedit conscientment a aquesta potència els esperits aquàtics en la seva voluntat de popularitzar-se, però la paraula de Déu no es pot trencar; l’últim dia, tot fals profeta que no es penedeixi serà llançat al llac de foc, Apocalipsi 19:20, Apocalipsi 20:10.

E) Esperit de violència:

Cultisme, violació, gangsterisme, militància, terrorisme, robatori armat i totes les altres formes de violència són obres de les forces marines. De fet, molts dels grups de culte fan les seves iniciatives en zones fluvials. Aquests esperits són esperits violents i ho manifesten tot tipus de vicis socials.

Jo crec que ara ja teniu una bona idea de què són aquestes forces marines i què són capaces de fer, ara les posarem al seu lloc mitjançant aquests punts de pregària de lliurament. En primer lloc, vull que sàpigues que, si ets fill de Déu, tens poder sobre tots els diables, Lluc 10:19, Mateu 17:20, Marc 11: 20-24. Cap poder marí té l’autoritat d’oprimir-vos. Per tant, si sou víctima d’alguns poders, sabeu que ja no són víctima, poseu la vostra fe en la fe i feu fora tots els diables marins de la vostra vida. Jesús ens ha donat el poder de llençar diables, els esperits marins són diables; per tant, comenceu a eliminar-los de la vostra vida en nom de Jesús. Participa aquest punt de pregària de lliurament dels esperits d’aigua marina amb tot el cor i amb fe forta i veig que la teva història canvia en nom de Jesús.

Punts de pregària

1. Em situo a l'Autoritat del nom de Jesús, i declaro que qualsevol bruixeria practicada sota qualsevol aigua contra la meva vida, rep un judici de foc immediat en el nom de Jesús.

2. Que tot altar malvat sota qualsevol aigua sobre la qual es facin alguns mals contra mi, es derroqui i destrueixi en nom de Jesús.

3. Tot sacerdot ministrant en qualsevol altar dolent contra mi dins de qualsevol aigua, cau i morirà, en nom de Jesús.

4. Qualsevol poder de qualsevol riu o mar que controli de manera remota la meva vida, serà destruït pel foc, i jo mateix em lliuro ara !!! des del vostre poder, en el nom de Jesús.

5. Deixa que qualsevol mirall de mal ús que hagi estat emprat contra mi sota qualsevol aigua, caigui en peces irremediables al nom de Jesús.

6. Tota bruixeria marina que hagi introduït marit / dona o fill esperit en els meus somnis serà consumida per foc, en nom de Jesús.

7. Tot agent de bruixeria marina que posi com el meu marit, dona o fill en els meus somnis, serà consumit pel foc, en nom de Jesús.

8. Tots els agents de bruixeria marina vinculats físicament al meu matrimoni per frustrar-lo, caure i ser destruït ara, en nom de Jesús.

9. Tot agent de bruixeria marina assignat per atacar les meves finances a través del somni, sigui consumit per foc, en nom de Jesús.

10. Derroco totes les fortaleses d’encantament, encantament, picardia o endevinació dissenyades contra mi pels esperits marins, en nom de Jesús.

11. Deixa que el foc de Déu localitzi i destrueixi tots els esperits marins on hi hagi deliberacions i decisions contra mi, en nom de Jesús.

12. Qualsevol esperit d’aigua del meu poble o del lloc del meu naixement, que treballi contra mi i la meva família, sigui destruït per l’espasa de l’esperit, en nom de Jesús.

13. Que totes les maquinacions del mal dissenyades contra mi sota qualsevol riu o mar siguin destruïdes pel foc de Déu, en nom de Jesús.

14. Qualsevol poder dels esperits marins que mantingui servitud alguna de les meves benediccions, rep el foc de Déu i allibera-ho, en nom de Jesús.

15. Solc la meva ment i l'ànima de la servitud dels esperits marins, en el nom de Jesús.

16. Em lliuro de totes les cadenes d’estancament que em mantenen embolicats per esperits marins en nom de Jesús.

17. Cada fletxa disparat a la meva vida des de qualsevol aigua per poders de la foscor, surt de mi i torna al teu remitent, en nom de Jesús.

18. Qualsevol matèria dolenta transferida al meu cos per contacte amb qualsevol agent d'esperit marí, serà destruïda pel foc, al nom de Jesús.

19. Totes les contaminacions sexuals de marit / esposa d’esperit marí del meu cos, són abocades a la sang de Jesús.

20. Qualsevol nom dolent que se'm doni sota qualsevol aigua, el rebutjo i el cancel·la amb la sang de Jesús.

Pare, li agraeixo la meva total liberació en nom de Jesús.

COMENTARIS 6

  1. Que Jehovà Rapha destrueixi tot l’esperit marí de les nostres vides, boca i parts privades en nom de Jesús. Escolteu el nostre crit a favor de la salut, la longevitat, la saviesa i l'oportunitat de tenir èxit en diverses àrees de la nostra vida en nom de Jesús.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.