30 Prayer Warfare Prayer contra Destiny Killers

3
22610

Salm 62: 2
2 Ell només és la meva roca i la meva salvació; ell és la meva defensa; No em emocionarà gaire.

Cada fill de Déu té un destí gloriós. Cap fill de Déu no es va crear un mediocre a la vida. Ets fill del destí, el teu futur és brillant, perquè Déu Ell mateix ho ha fet. Hem d’entendre que el diable és l’arc enemic de la humanitat i farà tot el possible per destruir el vostre destí. Un destí es pot definir com el vostre Déu ordenat destinació a la vida. En Jeremies 29:11 Déu ens va prometre un final gloriós i esperat. El teu destí gloriós no es materialitzarà només plegant les mans i sense fer res, has de posseir el teu somni físicament perseguint-lo i espiritualment implicant-te punts de pregària en guerra. He recopilat 30 punts de pregària de guerra contra els assassins del destí, aquests assassins destinats són agents espirituals i humans de la foscor enviats pel diable per evitar que realitzeu els vostres somnis. Cal resistir-los a les oracions.

La vida és una guerra, heu de combatre la lluita de fe per tenir èxit a la vida. Res no pot aturar un cristià orador. Cap diable no es pot plantar amb èxit. Cal aixecar-se i lluitar pel teu destí gloriós. El vostre destí no està en mans de l’home, ni tan sols en mans de Déu, sinó a la vostra mà. Fins que no feu mesures, no passa res. Per tu per vèncer els assassins del destí, us heu d’alçar físicament i anar a buscar els vostres somnis, no us deixeu moure pels vostres burlons, no deixeu que els Tobies i els sanballats d’aquest món us desanimin, com Nehemiah a la Bíblia no renunciï mai als vostres somnis. Participa també en aquests punts de pregària contra els assassins del destí per silenciar-los espiritualment i físicament. No us deixeu superar pel mal, més aviat venceu el mal pel bé i, quan us dediqueu a aquestes oracions de guerra, feu Déu el bé. Veig a Déu humiliar tots els assassins del destí en les vostres maneres en nom de Jesús.

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

30 Prayer Warfare Prayer contra Destiny Killers

1. Oh Déu, sorgeixi i escampi tots els meus enemics en nom de Jesús


2. Pare, decret la humiliació total a tots els assassins del destí en el meu camí en nom de Jesús

3. En cap nom de Jesús no prosperarà cap arma de desànim que em posi de moda.

4. Condemno totes les llengües que parlen contra el meu destí en nom de Jesús

5. Que tots aquells que busquen la meva vergonya siguin condemnats a vergonya pública perpètua en nom de Jesús

6. Que tots els que s’alegrin de la meva caiguda siguin batejats amb pena en el nom de Jesús

7. Que tots els que estiguin després de la meva vida caiguin pel meu bé en nom de Jesús

8. Deixa que la teva poderosa mà trenqui les dorsals dels enemics del meu destí en nom de Jesús

9. Que tots aquells que m’atacen siguin atacats per àngels de guerra en nom de Jesús

10. Que tot home que es posi com Déu a la meva vida sigui destronat en nom de Jesús.

11. Decret que arribaré al capdamunt de la vida en nom de Jesús

12. Decret que cap terra no serà massa difícil per conquerir el nom de Jesús

13. Decret que els meus enemics em serviran en aquesta vida en nom de Jesús

14. Decret que cap arma formada contra mi i el meu destí prosperaran en nom de Jesús

15. Decreto que el fracàs no em pot detenir en nom de Jesús

16. Decreto que sóc imparable a la vida en nom de Jesús

17. Decreto que sóc implacable en el nom de Jesús

18. Decreto que sóc inqüestionable en nom de Jesús

19. Decret que cap home pot estar contra mi amb èxit tots els dies de la meva vida en nom de Jesús.

20. Decret que dominaré i regiré enmig dels meus enemics en nom de Jesús.

21. Declaro que tal i com era en temps de Josep, tots els meus assassins de destí vindran i s’inclinaran a mi en el nom de Jesús

22. Estic contrària a totes les forces de resistència al meu avenç en el nom de Jesús

23. Estic en contra de tots els homes satànics de la meva fundació en nom de Jesús

24. Decreto la detenció de tots els hàbits desaprofitats que lluiten contra el meu destí en nom de Jesús

25. Em mullo mullat amb la sang de Jesús

26. Per la sang de Jesús, em rento! F net de totes les connexions ancestrals en nom de Jesús

27. Amb la sang de Jesús, supero totes les forces de resistència contra el meu destí en nom de Jesús

28. Em fortifico amb el fantasma sant en nom de Jesús

29. Fortifico la meva llar amb el fantasma sant en nom de Jesús

30. Decret que el meu futur és brillant en nom de Jesús.

Gràcies Jesús.

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

COMENTARIS 3

  1. Home de Déu, si us plau, em recolzareu en les oracions. Si us plau, pregueu per mi contra els assassins del destí, problemes fonamentals, destructors de somnis, homes i dones forts de la meva família. Déu us beneeixi com ho feu vosaltres.

  2. El 2021 vaig tenir un somni molt inquietant que em va despertar entristit i renyant-ho en nom de Jesús. Després vaig demanar a Déu que m'ajudés a fer una oració de guerra contra aquests somnis foscos, ja que sóc creient però no sé com resar contra ells amb foc i passió.

    Després vaig entrar a la meva escriptura de YouTube sobre el somni que tenia un somni profà.

    Vaig trobar diversos vídeos sobre el pastor Chinedum i vaig trobar el vídeo exacte que predicava el meu despert despert a les 9 del matí sobre aquest somni.

    Ara són les 14:18 i he estat completament immers en les paraules, ensenyaments i revelacions de com mantenir-me en la guerra de pregària contra els intents dels meus enemics. Ara el meu esperit torna a estar en pau, sabent que no estic sol en aquesta lluita, ja que el meu Senyor i el meu salvador controlen sempre que ho lliuro tot a ell i sóc valent i deliberat en el meu camí d’alliberament.

    M'alegro molt de trobar-vos pastor Chinedum. Sigues beneït i segueix sent el vas de Déu.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.