40 Oració de lliurament del retard matrimonial

3
25080

Habakkuk 2: 3:
3 Perquè la visió és encara per un temps assenyalat, però al final parlarà, i no mentirà; encara que es quedi, espera-la; perquè segur que vindrà, no deixarà de quedar.

No és la voluntat de Déu que cap dels seus fills esperi en va els seus miracles. No tots els retards són de Déu. Entenem que sempre hi ha un període d’espera per als vostres miracles desitjats, però hem de conèixer la diferència entre esperar al Senyor i resistir-nos pel diable. Al llibre de Daniel, la pregària de Daniel es va retardar 21 dies, fins i tot quan es van enviar les respostes el primer dia, el diable i els seus dimonis van resistir les respostes durant 21 dies, però gràcies a Déu per la victòria sobrenatural de Daniel. Vegeu Daniel 10: 13-21. Avui ens centrem en els retards matrimonials i n’he compilat 40 oració de lliurament per retard matrimonial. Aquestes oracions de lliurament són per a solters i solters elegibles que creuen desesperadament a Déu per a un avanç matrimonial. El nostre Déu és un Déu de possibilitats, no importa el temps que espereu, el Déu que va instituir el matrimoni des del principi us visitarà avui.

Com a creient, heu de saber que, independentment de la situació que us trobeu, mai no podreu estar en desavantatge. Podeu resar-vos fora de qualsevol situació i circumstància. El problema amb molts cristians és que no resen. Sempre busquen contractistes d’oració que resin per ells. Quan no reses mai no podràs escapar de la resistència demoníaca. Per exemple, si creieu a Déu pel vostre propi matrimoni, haureu de dur a terme aquesta oració d’alliberament del retard matrimonial. Ho heu de resar amb fervor i agressivitat. Heu de desenvolupar una fe tossuda a l’altar de la pregària. Es necessita una fe tossuda per superar els obstinats obstacles. Veig que Déu porta els vostres miracles conjugals avui en nom de Jesús.

40 Oració de lliurament del retard matrimonial

1. Pare, us ho agraeixo perquè han arribat els meus miracles.

2. El pare deixi que la vostra pietat prevalgui sobre tots els judicis de la meva vida en nom de Jesús.

3. Senyor, obre els ulls per veure el motiu d’aquest retard en el meu matrimoni en nom de Jesús

4. Ajudeu-me Senyor, a superar aquest retard civil en el nom de Jesús

5. Que es destrueixi tota imaginació de l’enemic contra la meva vida civil, en nom de Jesús.

6. Amb la sang de Jesús, destrueixo tots els encanteris que lluiten contra el meu destí civil al nom de Jesús.

7. Cancel·la tota desconcert del diable que lluita contra el meu destí civil, en nom de Jesús.

8. Que es paralitzi en el nom de Jesús tota força magnètica dolenta que atreu a mi la gent equivocada.

9. Trenco cada pacte de fracàs civil i matrimoni tardà, en nom de Jesús.

10. Cancel·la totes les noces espirituals realitzades conscientment o inconscientment en nom meu, en nom de Jesús.

11. Trec la mà de la maldat domèstica de la meva vida civil, en nom de Jesús.

12. Que totes les incantesions, incisions, hexes i altres activitats espiritualment nocives que treballin contra mi siguin destruïdes completament en nom de Jesús.
13. Mano que totes les forces del mal que manipulin, retardin o dificultin la destrucció del meu matrimoni en nom de Jesús.

14. Es treuen totes les marques anti-matrimoni del mal, en nom de Jesús.

15. Senyor, renova la meva joventut i prepara'm el meu avanç matrimonial en el nom de Jesús

16. Pare, deixeu que el vostre foc destrueixi tota arma satànica dissenyada contra el meu avenç matrimonial en el nom de Jesús.

17. Senyor, exposa contra mi tots els artefactes dolents del diable mitjançant qualsevol font i en qualsevol moment en nom de Jesús.

18. Pare, purificant-me la sang, purga'm de tots els pecats que puguin obstaculitzar el meu avenç matrimonial en el nom de Jesús.

19. Reclamo tot el terreny que he perdut davant l’enemic, en nom de Jesús.

20. Aplico el poder en el nom i la sang de Jesús a la meva situació civil en el nom de Jesús

21. Aplico la sang de Jesús per eliminar totes les conseqüències de les operacions dolentes i de l’opressió, en nom de Jesús.

22. Es trenca l'efecte vinculant de qualsevol cosa dels encanteris satànics que em posin de qualsevol font, en nom de Jesús.

23. Que tots els enemics de Jesucrist que operen contra la meva vida siguin exposats, en el nom de Jesús.

24. Em lliuro de qualsevol manipulació satànica contra la meva vida en el nom de Jesús.

25. Declaro nul el dret de l'enemic a afectar el meu pla de casar-se, en nom de Jesús.

26. Trenco tots els retards i els retrocessos matrimonials heretats en el nom de Jesús.

27. Lligo i saquejo els béns de tots els homes forts adherits al meu matrimoni, en nom de Jesús.

28. Deixeu que els àngels del Déu viu llancin la pedra bloquejant el meu avenç matrimonial, en el nom de Jesús.

29. Trec el meu nom del pacte de bruixes i bruixots, al nom de Jesús.

30. Que sorgeixi Déu i que s’escampen tots els enemics darrere dels meus retards matrimonials, en nom de Jesús.

31. Que el foc de Déu fon les pedres que impedeixen les meves benediccions matrimonials, en el poderós nom de Jesús.

32. Que es dispersi el núvol que bloqueja la llum del sol de la meva glòria i el meu avanç, en el nom de Jesús.

33. Que tots els esperits dolents que causen problemes en la meva vida civil es lliguin en el nom de Jesús.

34. L’embaràs de les coses bones dins meu no serà avortat per cap poder contrari, en nom de Jesús.

35. Senyor, declaro que em casaré gloriosament aquest any en nom de Jesús.

36. Rebutjo tot esperit de retard en tots els àmbits de la meva vida, en nom de Jesús.

37. Avui rep al meu Déu ordenat cònjuge, en nom de Jesús.

38. Estic contra tot esperit de desànim, por, preocupació i frustració en el nom de Jesús.

39. Senyor, sacsegeu el cel i la terra i feu el meu avenç matrimonial per passar al nom de Jesús.

40. Gràcies Jesús pel meu avanç matrimonial.

 

COMENTARIS 3

 1. Benvolgut pastor Chinedum,
  Déu m’ha portat al vostre lloc avui, i l’elogio i l’agraeixo per això i per vosaltres. Ara mateix estic a la bretxa, per al meu estimat, bell, sensible, generós i meravellós home, Joe. Tots dos som més de 60 anys. Déu ens va reunir fa quatre anys, després que tots dos havíem estat solters durant diversos anys i, bàsicament, havíem renunciat a tornar a tenir una relació d’èxit. Aproximadament un any abans de conèixer-nos, Déu em va dir que estava molt orgullós de mi per totes les lliçons que he après a la meva vida (en aquell moment tenia 26 anys de sobri) i em va dir que tenia moltes més lliçons a aprendre. i curació, però això només es podia fer en "relació" i em va preguntar si estava disposat a fer-ho. La meva resposta va ser "sí, faré tot el que demani".
  Joe i jo ens vam conèixer aproximadament un any després, a la feina. Ens vam fer amics. Estava interessat en mi, però el vaig mantenir allargat durant sis mesos fins que una tarda vam sortir a buscar una hamburguesa, cosa que vam fer de tant en tant. Aquell vespre, Déu va deixar caure la balança dels meus ulls i vaig veure aquest home amb tota la seva bellesa per primera vegada.
  Vam començar a sortir, i ens vam comprometre el juliol del 2019. Vaig créixer en una família molt disfuncional amb una mare molt excesiva que MAI no estava equivocada i dirigia la família, i en especial el meu pare. Abans del nostre compromís, vaig començar a ser la meva MARE !! Ho odiava, però no sabia com aturar-me. Estava horrorós. Joe no sabia com manejar-ho i va començar una amistat amb una altra dona. Ens vam trencar el dia que em vaig assabentar. Estava completament devastat, i ell també. Havia venerat els antics comportaments perquè no sabia què fer.
  El seu pare era ministre pentecostal i va créixer a l’església i és creient, però s’havia endurit el cor. Crec que a causa de les tremendes ferides que ha experimentat a la seva vida.
  Quan vam separar-nos, el mes d’octubre passat, vaig començar una temporada d’oració i recerca i demanant a Déu que treballés a la meva vida i que em mostrés els meus defectes de caràcter i m’ajudés a superar-los.
  Déu va enviar persones i literatura a la meva vida que m’han canviat miraculosament !!! He estat capaç de trencar els vincles del pecat de la meva família d'origen i Déu m'ha ajudat a canviar no només el meu comportament, sinó a renovar la meva ment (que havia pregat fa uns quants anys).
  Joe i jo ens vam reunir al gener d’aquest any. Va ser meravellós i ple de gràcia. Va estar molt deprimit, i no el seu jo feliç i amb els ulls llampants durant els primers mesos, però a poc a poc va anar treballant i va tornar l’home del qual em vaig enamorar i adorar.
  Em va dir que volia prendre les coses a poc a poc, i vaig estar d’acord.
  Fa uns tres mesos, vaig començar a parlar de vendre la meva casa, en la qual feia temps que pensava, i ell ho sabia. Em va dir que volia que visquéssim al costat d'un llac, per poder gaudir de la seva jubilació, finalment. Per tant, hem estat buscant ocasionalment propietats en línia. No vaig empènyer això en absolut. No vaig empènyer res en la nostra nova relació. Teníem una cosa nova i va ser meravellós. Hem estat capaços de parlar i compartir el cor amb els altres. M'he convertit en una persona "segura".
  Sé de les seves relacions passades. El seu primer matrimoni, molt jove, va produir un fill molt ràpidament. La seva dona tenia només 19 anys i, després de néixer el bebè, va decidir que estava més interessada en fer festa i dormir. Joe es dedicava a treballar i proveir de la seva família. I la seva traïció el va devastar. Des de llavors no ha tingut una relació "adequada". Totes les relacions estaven plagades d’infidelitat i mentides, i fins i tot estava amb una dona que l’abusava físicament.
  Ahir va venir a casa meva després que feia uns 4 dies que no ens vèiem. Sabia que alguna cosa li corresponia. Quan li vaig preguntar, em va dir que no era jo en absolut, em va dir "sóc jo, estic trencat i no sé com solucionar-ho". Li vaig dir que tots estem trencats i només Déu ens pot tornar a unir. Va estar d’acord i vam pregar junts.
  Em va dir que, una vegada més, quan hem començat a parlar de compromís, té por. Va dir que si estigués "a punt" per establir-se seria amb mi, però no creu que estigui preparat, de fet, va dir que no sap el que vol. Aleshores, em va dir que tem que si em compromet a deixar-lo, voldré a algú altre perquè em va dir que tenia problemes erèctils durant uns 18 mesos. Em va dir que el va ferir tan greu en aquella primera relació que té por d’obrir-se i tornar a confiar.
  Vam passar una estona íntima emocionalment preciosa on vam parlar honestament i obertament. Em va dir que no entén per què l’adoro i l’estimo tant. I sé que té por que desaparegui. VOL casar-se amb mi, però té molta por. Per tant, l’he hagut de deixar lliure. Sé que això només és temporal.
  Li vaig dir que l’estimo incondicionalment i que no ha de fer res per guanyar-se aquest amor, i que res del que mai pogués fer no faria que no l’estimés i que l’estimaria sempre. Em va dir que havia de tenir cura del que dic. Quan vaig preguntar-li per què, em va dir "perquè potser us hi poso un dia". Li vaig dir que espero que ho faci.
  Abans de marxar, em va mirar amb una mirada a la cara i als ulls que no havia vist mai. Va ser l’aspecte més bonic que he vist mai. Va ser amor. Li vaig demanar que em tornés a mirar quan era a la porta i quan es va girar, era la mateixa mirada. Em va fondre el cor. Em va dir que m’estima.
  Així, doncs, estic a la bretxa, pregant per la seva llibertat de l’esperit de la por i de la confusió. Sé que sé que sé que Déu treballa ara mateix en el seu cor, ment i esperit.
  Em trenca el cor veure aquest home tan bonic que Déu m’ha donat per ajudar-me a convertir-me en la dona per la qual he estat creat, ferint tant i vivint amb les ferides del passat que l’allunyen d’un matrimoni bell i centrat en Déu. dels nostres cors.
  Gràcies per llegir-ho i pregueu per ell tal com Déu us dirigeixi, i perquè perseveri i pregueu pel seu lliurament, curació i restauració.
  Gràcies i beneeix-te.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.