40 Oracions de lliurament de Strongman

0
4936

Salm 118: 1-29:
1 O gràcies al Senyor; perquè és bo: perquè la seva misericòrdia perdura per sempre. 2 Diguem ara Israel, que la seva misericòrdia perdura per sempre. 3 Diguem ara la casa d’Aaron, que la seva misericòrdia perdura per sempre. 4 Que ara digueu que temeu el Senyor, que la seva misericòrdia perduri per sempre. 5 Vaig cridar el Senyor en angustia: el Senyor em va respondre i em va col·locar en un lloc gran. 6 El Senyor és del meu costat; No tindré por: què em pot fer l’home? 7 El Senyor pren la meva part amb els que m’ajuden; per tant, veuré el meu desig sobre aquells que m’odien. 8 És millor confiar en el Senyor que confiar en l’home. 9 És millor confiar en el Senyor que confiar en els prínceps. 10 Totes les nacions em van empipar; però en el nom del Senyor les destruiré. 11 Em van compasionar; Sí, em van compasionar: però en nom del Senyor els destruiré. 12 Em van empipar com les abelles; estan apagats com el foc de les espines, perquè en el nom del Senyor els destruiré. 13 M'has empescat amb dolor per caure, però el Senyor m'ha ajudat. 14 El Senyor és la meva força i cant, i s'ha convertit en la meva salvació. 15 La veu de la alegria i la salvació es troba a les tabernacles dels justos: la mà dreta del Senyor ho fa valent. 16 La mà dreta del Senyor és exaltada; la mà dreta del Senyor fa valentia. 17 No moriré, sinó que viuré i declararé les obres del Senyor. 18 El Senyor m'ha castigat dolor, però no m'ha lliurat a la mort. 19 Obriu-me les portes de la justícia: entraré a elles i lloaré el Senyor: 20 Aquesta porta del Senyor, en la qual entrarà el just. 21 Us lloaré: perquè m’heu escoltat, i heu estat la meva salvació. 22 La pedra que rebutjaven els constructors es converteix en la pedra principal de la cantonada. 23 Així ho fa el Senyor; és meravellós als nostres ulls. 24 Aquest és el dia que el Senyor ha fet; ens alegrarem i ens alegrarem. 25 Estalvieu ara, us prego, Senyor: us prego, Senyor, envieu ara la prosperitat. 26 Beneït el que vingui en el nom del Senyor: us hem beneït de la casa del Senyor. 27 Déu és el Senyor, que ens ha mostrat llum: lliga el sacrifici amb cordes fins a les banyes de l’altar. 28 Tu ets el meu Déu, i et lloaré; tu ets el meu Déu, t'exaltaré. 29 Feu gràcies al Senyor. perquè és bo, perquè la seva misericòrdia perdura per sempre.

Tots els homes forts de la vostra vida s'ubicaran avui en nom de Jesús amén. Servim una oració responent a Déu, sempre que el cridem, sempre ens respondrà ràpidament. Avui veurem 40 homes forts oracions de salvament, però abans d’entrar a les oracions d’alliberament adequades, entenem-ho.

Qui és un home fort? Un home fort és un agent demoníac o un dimoni ancestral que resisteix el progrés d'una família. Sabeu-ho, el dimoni i els seus dimonis són el nostre autèntic enemic, i també ha enviat els seus dimonis a les famílies perquè causin estralls. Els homes forts són responsables dels patrons familiars malvats a les famílies. Per exemple, veieu els problemes de la estabilitat en algunes famílies, d’una generació a l’altra, Abraham a la bíblia tenia problemes pel que fa al fill, passaven anys abans que tingués un fill, Gènesi 12: 15-17, Isaac també tenia problemes. amb la criança infantil, li van trigar anys a començar a tenir fills, Gènesi 25: 19-34, també veiem el mateix en Jacob i les seves dones Leah i Rachel, Rachel també va tenir problemes amb la estèrvia Gènesi 30: 1. Aquest tipus de patrons del mal provenen dels homes forts, en algunes famílies la seva pobresa, en altres el matrimoni retardat, en alguns de la seva mort prematura, ningú viu fins a una certa edat. Però la bondat és aquesta, mentre realitzem aquestes oracions de lliurament forts avui, tots els homes forts de la vostra vida seran derrotats en nom de Jesús. El Déu que respon per foc es mostrarà fort a la vostra vida en nom de Jesús. Preguem avui aquestes oracions amb fe i esperem una intervenció divina instantània en la teva vida i família en nom de Jesús.

40 Oracions de lliurament de Strongman

1. Retiro el control de la meva vida de les mans i dominació de tots els homes forts, en nom de Jesús.

2. Retiro el meu futur de la influència i control de tots els homes forts en el nom de Jesús.

3. Em lliuro de qualsevol servitud satànica inconscient ara !, en nom de Jesús.

4. Que tot poder demoníac que controli la meva vida i destí sigui destruït, en nom de Jesús.

5. Que l’alegria dels meus enemics sobre la meva vida es converteixi en dol, en el nom de Jesús.

6. Deixa que l’organització dels exèrcits de l’infern contra la meva vida i el meu destí es descompongui en nom de Jesús.

7. Que totes les bruixes i bruixots que desitgin la meva mort, comencin a rebre ara les pedres del foc, en nom de Jesús.

8. Vaig tallar qualsevol problema amb un enllaç als meus pares, en nom de Jesús.

9. Trenco cada jou demoníac de la servitud, en el nom de Jesús.

10. Deixa anar tota naturalesa de fracàs a la meva vida i deixa que la naturalesa de l’èxit vingui a mi, en nom de Jesús.

11. Desconcerto el home fort delegat per satan durant la meva vida, en nom de Jesús.

12. Que l’alegria dels malvats per la meva vida es converteixi en dolors perpetus, en nom de Jesús.

13. Em lliuro de la servitud dels esperits ancestrals, en el nom de Jesús.

14. Arbre familiar malvat a la meva vida, desarrelat, en el poderós nom del nostre Senyor Jesús.

15. Que cada vincle de malaltia heretada al llarg de la meva vida es trenqui en la meva vida, en el nom de Jesús.

16. Declaro que tot poder que alguna vegada m’hagi fet mal per l’enemic, allibero el judici diví al campament de l’enemic tal i com està escrit al Salm 35.
17. Que tots els meus opressors caiguin pels seus propis consells, en nom de Jesús.

18. Que totes les meves benediccions de la mà dels meus enemics siguin alliberades, en nom de Jesús.

19. Que es cancel·lin totes les afirmacions negatives que es parlen sobre la meva vida, en nom de Jesús.

20. Tots els problemes relacionats amb el meu nom, seran revocats, en nom de Jesús.

21. Senyor, revela’m tots els secrets de la meva vida que necessito conèixer en nom de Jesús.

22. Que tots els satèl·lits del mal control i els satèl·lits espirituals configurats contra mi rebin el tro de Déu i siguin cremats a les cendres, en nom de Jesús.
23. Mano que cada veu estranya i dolenta que cridi el meu nom sigui silenciada, en nom de Jesús.

24. Senyor, purgeu-me de cada verí espiritual i físic que he pres a través del menjar, en nom de Jesús.

25. Senyor, deixeu que la sang de Jesús renti totes les marques de bruixes, bruixots i malvats de la meva vida, en nom de Jesús.

26. Estic contra tot destructor de la meva vida, la destrucció hi haurà, al nom de Jesús.

27. Estic enfront del desconeixement en els afers de la meva vida, en nom de Jesús.

28. Em poso en contra de l’esperit d’enveja i l’esperit de la lluita a la meva vida, en el nom de Jesús.

29. Estic en contra de l’esperit que no funciona en amor en la meva vida, en nom de Jesús.

30. Convoco el foc, el tro, els llamps i els tempestes de Déu sobre els malvats observadors del progrés de la meva vida, en nom de Jesús.

31. Que tots els òrgans del meu cos que no funcionen bé rebin un toc diví i comencin a funcionar bé, en nom de Jesús.

32. Tots els problemes relacionats amb el meu nom quedaran anul·lats, en nom de Jesús.

33. Que el vel que amaga el meu fort malvat es trinqui, deixeu-los exposats i acabin en nom de Jesús.

34. Els meus avenços es manifesten amb força en el nom de Jesús.

35. Que s’obrin totes les vies bloquejades cap a l’èxit, en nom de Jesús.

36. Que sigui favorit a la meva vida des de totes les direccions d’avui, en el nom de Jesús.

37. Trenco cada jou de l’estancament de la meva vida, en el nom de Jesús.

38. Que la unció per a avenços sobrenaturals em vingui al nom de Jesús.

39. Senyor, rebo aquest dia les claus per desbloquejar totes les portes de les meves benediccions, en nom de Jesús.

40. Que el poder de discernir les associacions del mal em caigui ara en el nom de Jesús.

Pare, gràcies, per haver escoltat les meves oracions en nom de Jesús.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí