30 versos bíblics sobre la força

0
3001

Tots necessitem força per continuar. Com a creient, necessiteu la força de Déu per fer-la viure. He recopilat 30 versicles bíblics sobre força Aquests versicles bíblics us permetran créixer en la força de l’Esperit Sant. Sense Déu, no podem fer res, necessitem la sola força a mesura que recorrem la carrera de la vida, necessitem la força de Déu per superar les temptacions de la vida, quan el senyor és la vostra força, cap diable no pot prevaler contra tu. Us animo a llegir, estudiar i meditar aquests versos bíblics sobre la força, recitar-los a vosaltres mateixos fins que esdevinguin part de la vostra vida. No us cansareu mai en el nom de Jesús.

30 versos bíblics sobre la força

1. Isaïes 41:10:
10 No tinguis por; perquè estic amb vosaltres; no us desconcertis; perquè jo sóc el teu Déu: et reforçaré; Sí, us ajudaré; sí, et defensaré amb la mà dreta de la meva rectitud.

2. Isaïes 40:31:
31 Però aquells que esperen al Senyor renovaran la seva força; es muntaran amb ales com a àguiles; correran i no es cansaran; i caminaran, i no es desmaiaran

3. Salm 73:26:
26 La meva carn i el meu cor fallen; però Déu és la força del meu cor i la meva part per sempre.

4. Filipenses 4:13:
13 Puc fer totes les coses mitjançant Crist que em reforça.

5. Isaïes 40:29:
29 Dóna poder als desmai; augmenta la força per a aquells que no en tenen.

6. 2 Corintis 12: 10:
10 Per tant, em plau en les malalties, en els retrets, en les necessitats, en les persecucions, en les molèsties per amor a Crist: perquè quan sóc feble, jo sóc forta.

7. 2 Timoteu 1: 7:
7 Desitjar ser professors de dret; entenent ni el que diuen ni el que afirmen.

8. 2 Tessalònics 3: 3:
3 Però el Senyor és fidel, que us alliberarà i us guardarà del mal.

9. 1 Cròniques 16:11:
11 Busqueu el Senyor i la seva força, busqueu-li la cara contínuament.

10. Salm 18: 1-2:
1 T'estimaré, Senyor, la meva força. 2 El Senyor és la meva roca, la meva fortalesa i el meu lliurador; Déu meu, la meva força, en qui confiaré; el meu dolç, i la banya de la meva salvació, i la meva alta torre.

11. 1 Corintis 16: 13:
13 Vigileu, manteniu-vos ràpid en la fe, deixeu-vos com els homes, sigueu forts.

12. Salm 59:16:
16 Però cantaré del vostre poder; Sí, cantaré a la veu de la vostra misericòrdia al matí, perquè he estat la meva defensa i refugi el dia de la meva problemàtica.

13. Jeremies 32:17:
17 Ah, Senyor Déu! Heus aquí que heu fet el cel i la terra amb el vostre gran poder i estès el braç, i no hi ha res massa dur per a vosaltres.

14. Habacuc 3:19:
19 El Senyor Déu és la meva força, i em farà els peus com els peus posteriors, i em farà caminar sobre els meus llocs alts. Al cantant principal amb els meus instruments de corda.

15. Efesians 6: 10:
10 Finalment, germans meus, tinguis fort en el Senyor i en poder del seu poder.

16. Hebreus 4: 12:
12 Perquè la paraula de Déu és ràpida, poderosa i més nítida que qualsevol espasa a dues bandes, que es perfila fins a la divisió de l'ànima i l'esperit, i de les articulacions i la medul·la, i és un discernidor dels pensaments i els propòsits del cor.

17. 1 Cròniques 29:11:
11 El teu, Senyor, és la grandesa, el poder, la glòria, la victòria i la majestat; perquè tot el que hi ha al cel i a la terra és teu; teu és el regne, Senyor, i tu ets exaltat com a cap per sobre de tot.

18. Marc 12:30:
30 I estimaràs el Senyor, el teu Déu, amb tot el teu cor, amb tota la teva ànima i amb tota la teva ment i amb tota la teva força. Aquest és el primer manament.

19. Efesians 3: 20-21:
20 Ara a qui és capaç de fer-ne molt abundantment per sobre de tot allò que demanem o pensem, segons el poder que funciona en nosaltres, 21 Per a que sigui glòria a l'Església per Crist Jesús en totes les èpoques, món sense fi. Amén.

20. Zacària 4: 6:
6 Llavors, em va respondre i em va dir: "Aquesta és la paraula del Senyor a Zerubabel, dient:" No per força, ni per poder, sinó pel meu esperit, diu el Senyor dels exèrcits.

21. Salm 28:7:
7 El Senyor és la meva força i el meu escut; el meu cor confiava en ell, i estic ajudat; per tant, el meu cor es alegra molt; i amb la meva cançó el lloaré.

22. 1 Corintis 1: 18:
18 Perquè la predicació de la creu és a aquells que perden la bogeria; però per a nosaltres, els que hem salvat, és el poder de Déu.

23. Salm 44:3:
3 Perquè no tenien la terra en possessió amb la seva pròpia espasa, ni el seu propi braç els va salvar; sinó la vostra mà dreta i el vostre braç i la llum del vostre rostre, perquè els teníeu un favor.

24. Romans 1: 20:
20 Per les coses invisibles d'ell des de la creació del món es veuen clarament, entenent-se per les coses que es fan, fins i tot el seu poder etern i la Deu; perquè quedin sense excusa:

25. Salm 18:31:
31 Perquè qui és Déu que salva el Senyor? o Qui és una roca salvar el nostre Déu?

26. Colossians 2: 9-10:
9 Perquè en ell es troba tota la plenitud de la Divinitat corporal. 10 I sou complet en ell, que és el cap de tot el principat i poder:

27. Treball 37:23:
23 Tocant al Totpoderós, no el podem descobrir: és excel·lent en el poder, en el judici i en molta justícia: no afectarà.

28. 1 Cròniques 29:12:
12 La riquesa i l'honor provenen de vosaltres i regneu sobre tots; i a la vostra mà hi ha poder i poder; i a la vostra mà cal fer gran i donar força a tots.

29. Eclesiàstiques 4:12:
12 I si un preval sobre ell, dos li resistiran; i un cordó triple no es trenca ràpidament.

30. Salm 29:11:
11 El Senyor donarà força al seu poble; el Senyor beneirà amb tranquil·litat el seu poble.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí