Pla de lectura bíblia diària del 9 de novembre de 2018

0
2100

La nostra lectura bíblica diària d’avui és del llibre d’Ester 2: 1-18. Llegir i ser beneït.

Esther 2: 1-18:

1 Després d’aquestes coses, quan es va apagar la ira del rei Ahasuer, va recordar Vashti, el que ella havia fet i el que es decretà contra ella. 2 Aleshores els servidors del rei que li serviren de ministre van dir: Que hi hagués belles verges joves que busquessin el rei: 3 I que el rei designi oficials a totes les províncies del seu regne, perquè es reuneixin a totes les verges joves justes a Shushan. palau, a la casa de les dones a la custòdia del camarlenc del rei Hege, guarda de les dones; i que se’ls doni les seves coses per a la purificació: 4 I sigui que la donzella que li plau al rei sigui reina en lloc de Vashti. I la cosa va agradar al rei; i així ho va fer. 5 Al palau de Xushan, hi havia un jueu, que es deia Mordequai, fill de Jair, fill de Ximei, fill de Kish, un benjamit; 6 El que havia estat allunyat de Jerusalem amb la captivitat que havia estat emportat amb Jecònia, rei de Judà, a qui va portar Nabucodonosor, rei de Babilònia. 7 I va fer créixer a Hadassah, és a dir, a Esther, filla del seu oncle, perquè no tenia ni pare ni mare, i la criada era justa i bella; a qui Mordequeu, quan el seu pare i la seva mare van morir, va agafar per a la seva pròpia filla. 8 Va passar quan es va escoltar el manament del rei i el seu decret, i quan es van reunir moltes donzelles al palau de Xushan, a la custòdia de Hegai, que Ester va ser portada també a la casa del rei, a la custòdia de Hegai. , guarda de les dones. 9 I la donzella li va agradar, i va obtenir bondat d'ell; i ràpidament li va donar les coses per a la seva purificació, amb coses que li pertanyien i set donzelles, que havien de ser donades a ella, fora de casa del rei; i ell preferia ella i les seves donzelles al millor lloc de la casa. de les dones. 10 Ester no havia mostrat al seu poble ni a la seva família: perquè Mordequeu li havia encarregat que no ho mostrés. 11 I Mordequeu caminava cada dia davant la cort de la casa de les dones, per saber com feia Esther i què devia fer d'ella. 12 Ara, quan va passar cada torn de dona per anar al rei Ashasur, havien passat dotze mesos, segons la forma de les dones (perquè així es van acabar els dies de les seves purificacions, per engendrar-se sis mesos amb oli de mirra i sis mesos amb dolors olors i altres coses per a la purificació de les dones;) 13 Llavors va venir cada donzella al rei; Tot el que desitgés, se li va donar a anar amb la casa de les dones a casa del rei. El vespre es va dirigir, i l'endemà va tornar a la segona casa de les dones, a la custòdia de Shaashgaz, el camarlenc del rei, que guardava les concubines; no va entrar més al rei, tret del rei encantat de ella, i que es deia de nom. 15 Quan el torn d'Ester, la filla de Abihail, oncle de Mordequeo, que l'havia pres per a la seva filla, va venir al rei, no va demanar res més que el cambril del rei Hegai, el guardià de les dones, designat. I Esther va obtenir el favor davant de tots aquells que la miraven. 16 Així que Ester va ser portada al rei Ahasuer a la seva casa reial el desè mes, que és el mes de Tebeth, el setè any del seu regnat. 17 I el rei estimava a Ester per damunt de totes les dones, i va obtenir gràcia i favor a la seva vista més que totes les verges; de manera que va posar la corona reial al cap i la va fer reina en lloc de Vashti.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí