Pla de lectura bíblia diària del 12 de novembre de 2018

0
10171

La nostra lectura diària de la Bíblia actual és del llibre d’Esther 5: 1-14 i Esther 6: 1-14. Llegir i ser beneït.

Esther 5: 1-14:

El tercer dia, Esther es va vestir amb la seva vestimenta reial, i es va situar a la cort interior de la casa del rei, contra la casa del rei; i el rei es va asseure al seu tron ​​real a la casa real. contra la porta de la casa. 1 I va ser així quan el rei va veure a la reina Ester a la cort, que va obtenir favor a la seva vista; i el rei va estendre a Ester el ceptre daurat que tenia a la mà. Així que Esther es va apropar i va tocar la part superior del ceptre. 2 Llavors el rei li va dir: Què vols fer-ho, la reina Esther? i quina és la vostra sol·licitud? fins i tot et donarà a la meitat del regne. 3 L'Esther va respondre: Si li sembla bé al rei, que el rei i Haman vinguin aquest dia al banquet que jo li he preparat. 4 Llavors el rei va dir: Feu pressa a Haman perquè pugui fer el que va dir Ester. Així doncs, el rei i Haman van venir al banquet que Esther havia preparat. 5 I el rei va dir a Ester al banquet de vi: Quina és la teva petició? i se't concedirà: i quina és la teva petició? fins i tot a la meitat del regne, es farà. 6 Llavors, va respondre a Esther i va dir: La meva petició és la meva petició; 7 Si he trobat favor a la vista del rei, i si el rei agraeix que concedís la meva petició i que realitzés la meva petició, deixeu que el rei i Haman vinguin al banquet que els prepararé, i ho faré a l'endemà com ha dit el rei. 8 A continuació, Haman va sortir aquest dia alegre i amb un cor alegre; però quan va veure Mordecai a la porta del rei, que no es va aixecar ni es va allunyar per ell, es va mostrar ple d'indignació contra Mordecai. 9 Tot i això, Haman es va abstenir: i va tornar a casa, va enviar els seus amics i la seva esposa Zeresh. 10 I Haman els va explicar la glòria de la seva riquesa i la multitud dels seus fills i tot allò que el rei l'havia promogut, i com l'havia avançat per damunt dels prínceps i servents del rei. 11 Haman va dir a més: Sí, la reina Esther no va deixar que ningú entrés amb el rei al banquet que ella havia preparat, sinó a mi mateixa; i demà ho convido també amb el rei. 12 Tot i això, no em serveix de res, sempre que veig el jueu Mardoqueu assegut a la porta del rei. 13 Llavors, li digué a Zeresh la seva dona i tots els seus amics: Que es faci una forca de cinquanta centímetres d’alçada, i demà li parlarà al rei que Mordequeu pugui ser penjat al damunt; aleshores, vés amb el rei amb alegria al banquet. I la cosa va agradar a Haman; i va fer que es fes la forca.


Nou llibre del pastor Ikechukwu. 
Disponible ara a Amazon

Esther 6: 1-14:

1 Aquella nit el rei no va poder dormir, i va manar portar el llibre de registres de les cròniques; i es van llegir davant el rei. 2 I es va trobar escrit que Mordequeo havia explicat a Bigthana i Teresh, dos dels camarots del rei, els vigilants de la porta, que buscaven posar la mà sobre el rei Ashaser. 3 I el rei digué: Per què se li ha fet honor i dignitat a Mardoqueu? Llavors van dir els servidors del rei que li servien: “No hi ha res per a ell. 4 I el rei va dir: Qui és a la cort? Ara Haman va entrar a la cort exterior de la casa del rei per parlar amb el rei per penjar Mordequeu a la forca que li havia preparat. 5 I els servidors del rei li van dir: Heus aquí, Haman es troba a la cort. El rei digué: "Entra. 6 Entrà Haman. I el rei li digué: Què se li farà de l'home a qui el rei li fa gràcia d'honorar?" Ara Haman pensava en el seu cor: A qui es delectaria el rei més que fer honor que jo? 7 I Haman va respondre al rei: Per l’home a qui el rei fa delecte d’honorar, 8 Que es porti la roba reial que el rei fa servir, i el cavall que el rei fa sobre ell i la corona reial que es posa al cap. : 9 I que aquesta vestimenta i cavall es lliurin a la mà d’un dels prínceps més nobles del rei, perquè facin l’home amb el rei que es delecta d’honorar i el portin a cavall pel carrer de la ciutat i proclamin davant seu, així es farà a l’home a qui el rei fa delit d’honorar. 10 Després el rei va dir a Haman: Apressa’t i agafa l’abillament i el cavall, com has dit, i fes-ho encara amb el jueu Mocheque, que s’asseu a la porta del rei: no deixis res de tot el que has dit. 11 Després va agafar Haman la roba i el cavall, va posar a Mordequeu i el va portar a cavall pel carrer de la ciutat i va proclamar davant ell: Així es farà a l’home a qui el rei li fa gràcia d’honorar. 12 I Mordequeu va tornar a venir a la porta del rei. Però Haman es va precipitar a casa seva de dol, i amb el cap tapat. 13 Haman va dir a Zeresh a la seva dona i a tots els seus amics tot el que li havia ocorregut. Aleshores, li van dir als seus savis i a la seva muller Zeresh: Si Mordequeu és de la llavor dels jueus, davant dels quals has començat a caure, no prevaldràs contra ell, però segur que caureu davant seu. 14 Mentre encara estaven parlant amb ell, van venir els camarots del rei i es van apressar a portar Haman al banquet que Estera havia preparat.

 

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.