Pla de lectura bíblia diària del 11 de novembre de 2018

0
2390

La nostra lectura bíblica diària d’avui és del llibre d’Esther 4: 1-17. Llegir i ser beneït.

Esther 4: 1-17:

1 Quan Mordecai va percebre tot el que es feia, Mordequeà es va rentar la roba, es va posar amb cendra un sac de sac, va sortir al mig de la ciutat i va plorar amb un crit fort i amarg; 2 Va arribar fins a la porta del rei, perquè ningú no podria entrar a la porta del rei amb una roba de sac. 3 I a totes les províncies, a qualsevol lloc que venia el manament del rei i el seu decret, hi havia un gran dol entre els jueus, el dejuni, el plor i el plor; i molts es van posar en roba de sac i cendres. 4 Va venir les criades d'Ester i els seus cambrilers i li ho van dir. Aleshores la reina es va penjar amb excés; i va enviar vestimenta per vestir Mordecai, i per treure-li la roba de sac; però no la va rebre. 5 Llavors va cridar a Ester per a Hatach, un dels camarots del rei, a qui havia designat per atendre-la, i li va donar un manament a Mordequeo, per saber què era, i per què era. 6 Hatach va sortir a Mordecai al carrer de la ciutat, que hi havia davant la porta del rei. 7 Mordequeu li va parlar de tot el que li havia passat i de la suma dels diners que Haman havia promès pagar als tresors del rei per als jueus, per destruir-los. 8 També li va donar la còpia de la redacció del decret que es va donar a Shushan per destruir-los, mostrar-la a Ester, declarar-la i encarregar-la que anés al rei per fer-la. que li sol·liciti i que li faci petició davant la seva gent. 9 Va venir Hatac i li va dir a Ester les paraules de Mardoqueu. 10 De nou, Ester va parlar a Hatach i li va donar el manament a Mordequeu; 11 Tots els servidors del rei, i la gent de les províncies del rei, saben que tothom, home o dona, vindrà al rei a la cort interior, a qui no se li crida, hi ha una llei que li permeti la mort, tret de la que el rei retindrà el ceptre daurat, perquè pugui viure; però no he estat cridat a venir al rei aquests trenta dies. 12 Li van dir a Mordecai les paraules d'Ester. 13 Mardoqueu va manar respondre a Estè: No penseu amb vosaltres que fugireu a la casa del rei, més que tots els jueus. 14 Si, en aquest moment, mantingueu la vostra pau, hi haurà una ampliació i liberació dels jueus des d'un altre lloc; però vosaltres i la casa del vostre pare sereu destruïts; i qui sap si heu vingut al regne per a un temps com aquest? 15 A continuació, Ester els va obligar a retornar Mordecai aquesta resposta: 16 Veu, reuniu tots els jueus presents a Xushan, i feu dejuni per mi, i ni mengeu ni beureu tres dies, nit o dia: jo i les meves donzelles també dejunarem. ; i així entraré al rei, que no és segons la llei; i si pateixo, moriré. 17 Mordequeu va fer el seu camí, i va fer tot el que li havia ordenat Ester.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí