Pla de lectura bíblia diària del 10 de novembre de 2018

0
2371

La nostra lectura diària de la Bíblia avui és del llibre d’Ester 2: 19-23 i Esther 3: 1-15. Llegir i ser beneït.

Esther 2: 19-23:

19 I quan les verges es van reunir per segona vegada, Mordequeà es va asseure a la porta del rei. 20 Esther encara no havia mostrat la seva família ni la seva gent; com Mordecai l'havia encarregat, perquè Esther va fer el manament de Mordequeo, com quan va ser criada amb ell. 21 En aquells dies, mentre Mordecai estava assegut a la porta del rei, dos dels camarots del rei, Bigthan i Teresh, dels que mantenien la porta, es van enojar i van buscar posar la mà al rei Ashaser. 22 I això ho va saber Mordequai, que ho va dir a la reina Ester; i Esther va certificar el rei en nom de Mordequeo. 23 I quan es va fer una investigació de la qüestió, es va assabentar; Per tant, tots dos van quedar penjats en un arbre; i el llibre de les cròniques va ser escrit abans que el rei.

Esther 3: 1-15:

 

1 Després d’aquestes coses, el rei Ahasuer va promoure Haman, fill d’Hammedat, l’Agagita, i va avançar-lo, i va posar el seu seient per sobre de tots els prínceps que estaven amb ell. 2 Tots els servidors del rei, que es trobaven a la porta del rei, es van inclinar i van venerar a Haman, perquè el rei ho havia ordenat. Però Mordequeo no es va inclinar ni li va fer reverència. 3 Llavors els servidors del rei, que es trobaven a la porta del rei, li van dir a Mordequeu: Per què transgrediu el manament del rei? 4 Quan va parlar cada dia amb ell, i no els va escoltar, li van dir a Haman que veiéssin si hi havia qüestions de Mordecai: perquè els havia dit que era jueu. 5 Quan Haman va veure que Mardoquei no s'inclinava ni es reverença, Haman estava ple d'ira. 6 I pensà menyspreat de posar les mans només a Mardoqueu; perquè l'havien mostrat al poble de Mordecai: per això Haman pretenia destruir a tots els jueus que hi havia a tot el regne d'Ahasuero, fins i tot a la gent de Mordeeca. 7 El primer mes, és a dir, el mes Nisan, en el dotzè any del rei Ashaser, van llençar Pur, és a dir, el lot, abans d’Hamà d’un dia a dia, i de mes en mes, al dotzè mes, que és, el mes Adar. 8 I Haman va dir al rei Ashasus: Hi ha un poble dispers i dispersat entre la gent a totes les províncies del vostre regne; i les seves lleis són diferents de totes les persones; Tampoc no mantenen les lleis del rei, per tant no els pertoca guanyar-les. 9 Si us plau al rei, deixeu-ho escrit perquè es destrueixin; i pagaré deu mil talents de plata a mans dels qui tenen el càrrec del negoci, per portar-lo al tresor del rei. 10 El rei va agafar el seu anell de la mà i el va donar a Haman, fill de Hammedatha, Agagita, enemic dels jueus. 11 I el rei va dir a Haman: El poble també se li ha donat la plata per fer-los com li sembli bé. 12 Llavors es van cridar els escribes del rei el tretze dia del primer mes, i hi havia escrit segons tot el que Haman havia manat als tinents del rei i als governadors que eren de totes les províncies i als governants de cada poble de cada província segons la seva redacció i a tots els pobles després de la seva llengua; en nom del rei Ahasuer va ser escrit i segellat amb l'anell del rei. 13 I les cartes van ser enviades per missatges a totes les províncies del rei, per destruir, matar i perjudicar a tots els jueus, tant joves com grans, nens i dones, en un dia, fins i tot el tretzè dia de la dotze mes, que és el mes Adar, i fer-ne el malbaratament per a una presa. 14 Es va publicar a totes les persones la còpia de la redacció per tal que es donés un manament a totes les províncies per tal que estiguessin a punt contra aquell dia. 15 Els càrrecs es van anar apressant, per encàrrec del rei, i el decret es va donar al palau de Shushan.

 

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí