Lectura bíblica diària per avui 1 de novembre de 2018

1
9993
  1. La nostra lectura bíblica diària d’avui és del llibre de 2 cròniques 25: 1-28. Llegir i ser beneït.

2 Cròniques 25: 1-28:

1 Amàsia tenia vint-i-cinc anys quan va començar a regnar, i va regnar vint-i-nou anys a Jerusalem. I el nom de la seva mare era Jehoaddan de Jerusalem. 2 I va fer allò que estava just davant dels senyors, però no amb un cor perfecte. 3 Quan el regne se li va establir, va assassinar els seus servents que havien assassinat al rei el seu pare. 4 Però no va matar els seus fills, sinó que va fer tal com està escrit a la llei al llibre de Moisès, on el Senyor va ordenar, dient: Els pares no moriran pels fills, ni els fills moriran pels pares, sinó tots l'home morirà pel seu propi pecat. 5 A més, Amàcies va reunir Judà, i els va fer de capitans de milers i de caps, segons les cases dels seus pares, a tot Judà i Benjamí, i els va comptar a partir dels vint anys i més, i els va trobar tres-cents mil. homes elegits, capaços de sortir a la guerra, que podrien manejar llança i escut. 6 També va contractar cent mil homes poderosos fora d'Israel per cent talents de plata. 7 Però li va venir un home de Déu, dient-li: «rei, que no deixeu l'exèrcit d'Israel amb vosaltres; perquè el Senyor no està amb Israel, amb l'ama, amb tots els fills de Efraïm. 8 Però si hi anireu, feu-ho, sigueu forts per a la batalla: Déu us farà caure davant l’enemic: perquè Déu té poder per ajudar i per enderrocar-vos. 9 I Amàsia va dir a l'home de Déu: Però, què farem pel cent talents que he donat a l'exèrcit d'Israel? I l'home de Déu va respondre: El Senyor és capaç de donar-te molt més que això. 10 Llavors Amàxia els va separar, per anar a l'exèrcit que li venia fora d'Efraïm, per tornar a tornar a casa; per això, la seva ira es va sentir molt gran contra Judà, i van tornar a casa amb gran ira. 11 Amàxia es va reforçar, va fer sortir el seu poble i va anar a la vall de sal i va assolar deu mil fills de Seir. 12 I altres deu mil deixats vius, els fills de Judà es van emportar en captivitat i els van portar a la part superior de la roca i els van llençar des de la part superior de la roca, que tots van ser trencats. 13 Però els soldats de l'exèrcit que va enviar Amàxia, perquè no anessin amb ell a la batalla, van caure a les ciutats de Judà, des de Samària fins a Bet-Horon, i en van treure tres milers, i van prendre força. 14 Després que Amàxia va venir de la matança dels edomites, va portar els déus dels fills de Seir, i els va posar a ser els seus déus, es va inclinar davant d'ells i va cremar l'encens fins a ells. 15 Per això la ira del Senyor es va encendre contra Amàxia, i li va enviar un profeta que li va dir: Per què heu buscat els déus del poble, que no podien entregar el seu propi poble de la vostra mà? 16 Quan va parlar amb ell, el rei li va dir: "Esteu fets dels consells del rei?" prohibir; Per què has de ser ofegat? Llavors el profeta es va prohibir i va dir: Sé que Déu ha decidit destruir-vos, perquè ho heu fet, i no heu escoltat el meu consell. 17 Llavors Amàxia, rei de Judà, va aconsellar, i va enviar a Joas, fill de Jehoahaz, fill de Jehu, rei d'Israel, per dir-los: Vine, ens veiem a la cara. 18 Joas, rei d'Israel, va enviar a Amàsia, rei de Judà, per dir-li: El cardo que es trobava al Líban va enviar al cedre que es trobava al Líban, per dir-li: Dona a la teva filla al meu fill a la dona. al Líban i va trepitjar el card. 19 Vam dir: Heus, que heu colpejat els edomites; i el teu cor t'alça per presumir; romangueu ara a casa; Per què haureu de meditar a la vostra ferida, que hagueu de caure a vosaltres mateixos i a Judà? 20 Però Amàsia no escoltarà; perquè venia de Déu, perquè els pogués lliurar a la mà dels seus enemics, perquè buscaven els déus d'Edom. 21 Joas, rei d'Israel, va pujar; i es van veure uns als altres a la cara, tant ell com Amàsia, rei de Judà, a Bet-Shemesh, que pertany a Judà. 22 I Judà es va posar en pitjor davant d'Israel i van fugir tots els homes cap a la seva tenda. 23 Joas, el rei d'Israel, va agafar Amàxia, rei de Judà, fill de Joàs, fill de Jehoahaz, a Bet-Xemesh, i el va portar a Jerusalem i va frenar la paret de Jerusalem des de la porta d'Efraim fins a la porta de la cantonada. , quatre-cents cubits. 24 I va agafar tot l’or i l’argent, i tots els vasos que es trobaven a la casa de Déu amb Obed-edom, i els tresors de la casa del rei, els ostatges també, i van tornar a Samària. 25 Amàcies, fill de Joas, rei de Judà, va viure quinze anys després de la mort de Joas, fill de Jehoahaz, rei d'Israel. 26 La resta d’actes d’Amàsia, primer i últim, heus aquí, no estan escrits al llibre dels reis de Judà i d’Israel? 27 Després del temps que Amàxia es va apartar de seguir el Senyor, van fer una conspiració contra ell a Jerusalem; i va fugir a Lachish; però van enviar a Lachish després d'ell, i el van matar allà.


Nou llibre del pastor Ikechukwu. 
Disponible ara a Amazon

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

1 COMENTARI

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.