20 Prayer Warfare Prayer contra el fracàs i la decepció

4
11587

aquest 20 punts de pregària en guerra contra el fracàs i la decepció són per a aquells que sempre troben el fracàs en el punt d’èxit. Hi ha qui l’anomena síndrome de l’èxit. Aquesta no és la voluntat de Déu per als seus fills. Aquestes són les obres de les males forces satàniques que lluiten contra els destins dels fills dels déus. Com a fill de Déu, heu d’afrontar des d’arrel els problemes espirituals. Heu d'aprendre a resar oracions violentes, si voleu veure-vos alliberats dels poders de la foscor.

Aquesta oració de la guerra apunta contra el fracàs i la decepció que us permetrà enviar míssils espirituals a tots els enemics del vostre destí. Et permetrà lluitar contra qualsevol enemic que estigui en camí cap a l'èxit a la vida. Mentre ho preguis, tots els que han dit que no ho faràs a la vida han de ser vergonyosos i destruïts en nom de Jesús. Ells Déu del cel sortiran i jutjaran els teus enemics avui i per sempre. Pregueu aquestes oracions amb fe i observeu que el Senyor lluiti les vostres batalles. Èxode 14:14.

20 Prayer Warfare Prayer contra el fracàs i la decepció

1. El vostre pare, amb la vostra misericòrdia eterna, elimina tots els pecats de la meva vida que puguin estar en el camí de les meves oracions en nom de Jesús.

2. Pare, allibera els teus àngels en guerra per eliminar totes les malvades pedres que bloquegen les meves benediccions en nom de Jesús.

3. Lligo tot esperit que manipula els meus ajudants del destí contra mi, en el nom de Jesús.

4. Pare, em renyo de tots els esperits de fracàs i decepció de la meva vida, en nom de Jesús.

5. Que Déu sorgeixi i que tots els enemics del meu avenç siguin escampats, destruïts i enterrats per sempre en el nom de Jesús.

6. Que el foc de Déu fon les pedres que impedeixen les meves benediccions, en el poderós nom de Jesús.

7. Oh Déu, deixi tots els núvols malvats, bloquejant el meu progrés ara mateix !, en nom de Jesús.

8. Tots els secrets de l’enemic al camp de la meva vida que encara estan a les fosques, que se’ls exposin ara, en nom de Jesús.

9. Pare meu, Pare meu, aixeca't i inquieta a tots aquells que em preocupen, en nom de Jesús.

10. Senyor, rebutjo totes les males càrregues pesades de la meva vida, en el nom de Jesús.

11. Totes les claus de la meva bondat que encara són en possessió de l’enemic, declaro allí l’alliberament instantani !!! En el nom de Jesús.

12. Obriu els meus ulls, Senyor, i deixeu que l’esperit de confusió estigui lluny de mi en nom de Jesús ..

13. Oh Senyor, declaro avui que el meu treball no serà mai en va en el nom de Jesús.

14. L'embaràs de les coses bones dins meu no serà avortat per cap poder contrari, en nom de Jesús.

15. Senyor, convertiu-me en carbons de foc intocables.

16. Senyor, que els miracles comencin a succeir-se a la meva vida cada setmana al nom de Jesús.

17. Senyor, elimina la codici dels meus ulls.

18. Senyor, omple la copa de la meva vida fins al final.

19. Que cada poder que trepitgi la meva bondat rebi ara la fletxa de foc de Déu, en nom de Jesús.

20. Rebutjo tot esperit de promesa i fallo en el nom de Jesús.

Gràcies Jesús per contestar-me.

anuncis

COMENTARIS 4

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí