Lectura bíblica diària 17 d’octubre de 2018

0
2519

La nostra lectura diària de la Bíblia del dia pren el llibre del salm 137: 1-9 i del salm 138: 1-8. La lectura bíblica d’avui se centra en l’oració d’ajuda i protecció. El salm 137 :, és una oració per Jerusalem (simbòlica per a l’església), perquè Déu la recordi i lluiti contra els seus enemics que la volen captiva. Hem de pregar per l’església de Crist, hem de pregar contra la invasió demoníaca de les portes de l’infern contra l’església, hem de resistir els enemics de l’església en les oracions.

Salm 138: també és una pregària per ajudar, Déu ens ha donat el seu esperit sant per ajudar-nos, hem de pregar-li en el nom de Jesús per ajudar diví des de dalt. Déu és un Déu que ajuda els pobres i baixos. Ell intervé quan clamem per ajudar i, de ben segur, perfeccionarà tot el que ens ocupa avui i per sempre, Amen.

Lectura bíblica diària de KJV per avui

Salm 137: 1-9:

1 Al costat dels rius de Babilònia, allà ens vam asseure, sí, vam plorar quan vam recordar Sió. 2 Hem penjat les arpes sobre els salzes al bell mig. 3 Ja que allà, els que ens van portar captius, van requerir de nosaltres una cançó; i els que ens van desaprofitar ens van exigir una mica de mort, dient-nos: Canta'ns una de les cançons de Sion. 4 Com cantarem la cançó del Senyor en una terra estranya? 5 Si m'oblido de tu, Jerusalem, deixi que la meva mà dreta oblidi la seva astúcia. 6 Si no em recordo de tu, deixeu-me la llengua lligada al sostre de la meva boca; si jo prefereixo no Jerusalem sobre el meu goig principal. 7 Recordeu, Senyor, els fills d’Edom el dia de Jerusalem; qui va dir: amaniu-la, persegueix-la fins i tot fins al seu fonament. 8 O filla de Babilònia, que ets destruïda; feliç serà ell, que et recompensa com ens has servit. 9 Feliç serà, que agafa i dessota els vostres fills contra les pedres.

Salm 138: 1-8:

1 Us lloaré amb tot el meu cor; davant els déus us cantaré lloances. 2 Em veneraré cap al vostre temple sant i lloaré el vostre nom per la vostra bondat i per la vostra veritat, perquè heu magnificat la vostra paraula per sobre de tot el vostre nom. 3 El dia que vaig plorar em vas contestar i em vas reforçar amb la força de l'ànima. 4 Tots els reis de la terra us lloaran, Senyor, quan escolten les paraules de la vostra boca. 5 Sí, cantaran a la manera del Senyor, perquè és gran la glòria del Senyor. 6 Tot i que el Senyor és alt, però té respecte als més baixos, però l'orgull que sap de lluny. 7 Tot i que camino enmig dels problemes, em revivireu; estirareu la vostra mà contra la ira dels meus enemics, i la vostra mà dreta em salvarà. 8 El Senyor perfeccionarà allò que em concerneix: la vostra misericòrdia, Senyor, perdurarà per sempre; no abandoneu les obres de les vostres mans.

Oracions diàries:

Lliura’m Oh Senyor, mentre et ploro avui, demostra’m la teva pietat i bondat amorosa. Alça't, senyor, a la meva defensa, que els meus enemics no facin riure de la caiguda. En tu, Senyor, he confiat, estalvieu-me avui i prengui tota la Glòria en el nom de Jesús.

Confessió diària:

Declaro que no em faltarà mai ajuda avui en nom de Jesús
La vergonya no serà la meva part avui en nom de Jesús
Superaré aquests reptes de la meva vida en nom de Jesús.
Tots els que esperen veure'm desgraciats seran humiliats públicament en nom de Jesús.
Declaro que estic protegit sobrenaturalment en nom de Jesús.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí