20 versos bíblics sobre l'avortament de KJV

0
19671

Versos bíblics sobre l'avortament KJV. Què diu la bíblia sobre l'avortament, és bo matar un fill per néixer? Aquests versicles bíblics obriran els ulls a la voluntat de Déu sobre temes d’avortament. Tota vida és preciosa per a Déu, i cada vida té un propòsit de Déu. Mentre estudieu aquests versos bíblics, prego que el vostre cor s’ompli amb l’amor de Déu i les seves creacions.

 20 versos bíblics sobre l'avortament de KJV

1) Èxode 21: 22-25:
22 Si els homes s’esforcen i fan mal a una dona amb el fill, de manera que el seu fruit s’aparti d’ella i no se’n segueixi cap malifeta: serà segurament castigat, segons el marit de la dona. i pagarà segons determinin els jutges. 23 I si es produeix alguna malifeta, donaràs vida per a la vida, 24 Ull per ull, dent per dent, mà per mà, peu per a peu, 25 Cremades per cremar, ferida per ferida, banda per raja.


Nou llibre del pastor Ikechukwu. 
Disponible ara a Amazon

2). Jeremies 1:5:
5 Abans de formar-me al ventre, et coneixia; i abans de sortir del ventre us vaig santificar, i us vaig ordenar un profeta per a les nacions.

3). Salm 139: 13-16:
13 Perquè heu tingut les regnes, em vau cobrir al ventre de la meva mare. 14 Us lloaré; perquè tinc por i meravellosament feta; meravelloses són les vostres obres; i que la meva ànima sap bé. 15 La meva substància no estava amagada de tu, quan em van fer en secret i estava curiosa a les parts més baixes de la terra. 16 Els vostres ulls van veure la meva substància, encara que no estaven perfectes; i al vostre llibre hi havia escrits tots els meus membres, que de manera continuada estaven passats, quan encara no n’hi havia.

4). Èxode 20:13:
13 No mataràs.

5). Gènesi 1:27:
27 De manera que Déu va crear l’home a la seva imatge, a imatge de Déu el va crear; masculí i femení els va crear.
6). Ososa 13:16:
16 Samaria quedarà desolada; perquè s’ha rebel·lat contra el seu Déu: cauran per l’espasa: els seus fills seran punxats, i les seves dones amb un fill seran aixecades.

7). Isaïes 49:1:
1 Escolta, isles, per mi; i escolteu, gent de lluny, El Senyor m'ha cridat de l'úter; de les entranyes de la meva mare ha fet esment del meu nom.

8). Gènesi 2:7:
7 I el Senyor Déu va formar l’home de la pols de la terra, i va inspirar a les seves nassos l’alè de la vida; i l’home es va convertir en ànima viva.

9). Lluc 1: 43-44:
43 I per on és això que vingui la mare del meu Senyor? 44 Perquè, tan bon punt la veu de la vostra salutació va sonar a les meves orelles, el nen va saltar al meu ventre d’alegria.

10). Nombres 12:12:
12 Que ella no sigui com una morta, de la qual la carn està mig consumida quan surt del ventre de la seva mare.

11). Feina 10: 8-12:
8 Les meves mans m'han confeccionat i dissenyat al voltant; No obstant això, em destruireu. 9 Recordeu, us prego, que m’heu fet com l’argila; i em portareu a la pols de nou? 10 No m'heu llençat com a llet i m'ha quallat com el formatge? 11 M'heu vestit de pell i carn, i heu tancat amb ossos i tendons. 12 Tu m’has concedit vida i favor, i la teva visita ha conservat el meu esperit.

12). Feina 31:15:
15 No ho va fer el que em feia al ventre? i no ens vam fer moda al ventre?
13). Deuteronom 30:19:
19 Truco al cel i a la terra per gravar aquest dia contra vosaltres, que us he posat davant de vosaltres la vida i la mort, la benedicció i la maledicció; per tant, trieu la vida, perquè tant vosaltres com la vostra llavor puguin viure:

14). Amós 1:13:
13 Així diu el Senyor; Per tres transgressions dels fills d’Ammon i per quatre, no desviaré el càstig; perquè han arrencat les dones amb el fill de Galaad, podrien ampliar la seva frontera:

15). Feina 3:3:
3 Perigueu el dia en què he nascut, i la nit en què es deia: Hi ha un nen home concebut.

16). Salm 22: 9-10:
9 Però tu ets el que em va treure de l’úter: m’has fet esperar quan estava sobre els pits de la meva mare. 10 Jo he estat llançat sobre el ventre: tu ets el meu Déu del ventre de la meva mare.

17). Gènesi 9:6:
6 Qui derrami sang de l’home, per l’home s’hi vessarà la sang; perquè a la imatge de Déu l’ha fet l’home.

18). Feina 3:16:
16 O com a naixement ocult i intempestiu que no havia estat; com a nadons que mai van veure llum.

19). Salm 127: 3:
3 Heus, els fills són patrimoni del Senyor; el fruit de l’úter és la seva recompensa.

20). Deuteronom 5:17:
17 No mataràs.

 

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.