43 oracions potents apunten contra l’estancament

1
33112

1 Corintis 16: 9: 9

Perquè se m'obre una porta gran i eficaç, i hi ha molts adversaris.

L'estancament és real, i es produeix en la fossa de l'infern. Aquest poderós punt de pregària contra l’estancament guiarà a tots els creients que vulguin veure el progrés de la vida han de dur una guerra espiritual. El dimoni vol frustrar la teva feina, negoci, carrera i destí, sap que no pot aturar el teu progrés, però intentarà que no t’avanci.
Heu de sorgir i pregar aquests 43 punts de pregària poderosos contra l’estancament, aquesta guia de pregària us orientarà a la causa del progrés de la vida i del destí. Pregueu-los amb fe i pregueu-los contínuament per veure aquella mà de Déu en la vostra vida.

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

43 oracions potents apunten contra l’estancament


1). Oh Senyor, tal i com vau parlar a la terra i va produir tot tipus de plantes, fruits i llavors, avui parlo a les obres de les meves mans: "feu fruits i llavors" en el nom de Jesús.

2). Oh Senyor, elimina'm de qualsevol obra que posi en perill la meva salut, fes-me una obra que porti alegria i repòs a la meva ànima en nom de Jesús.

3). Oh Senyor, elimina el dolor i l’amargor de la meva obra en nom de Jesús.

4). Oh Senyor, beneeix l'obra de les meves mans després de l'ordre d'Abraham, Isaac i Jacob en nom de Jesús.

5) .Senyor, feu que excel·leu en el meu treball, com Jacob, donant-me idees creatives per resoldre problemes complexos al meu lloc de treball al nom de Jesús.
6). Oh Senyor, que l’excel·lència reflecteixi en el meu treball en endavant en nom de Jesús.

7). Oh Senyor, promoveu-me i la meva obra abans dels que importen en nom de Jesús.

8). Us profetzo que la pluja de carbons calents, foc i pedra d'olza i un vent ardent serà la part dels que vulguin bloquejar el meu progrés en el treball de Jesús.

9) .Senyor, hi hagi restauració de tot el que he perdut en nom de Jesús.

10). Oh Senyor, al vostre favor, feu que seieu les persones en un lloc alt en nom de Jesús.

11). Oh Senyor, envieu-me avui els meus ajudants del destí, aquells que fareu servir per catapultar-me des d’on sóc fins on somio estar en nom de Jesús.

12) .Oh Senyor! Utilitzo les meves ofrenes, delmes i inversions del regne com a punt de contacte per a aquesta pregària que, en nom de Jesucrist, deixi que les meves ofertes, delmes i altres inversions del regne arribin al record de Déu, de manera que rebi la benedicció divina.

13) .O Senyor, confio en vosaltres, establiu-me a l’àrea de la meva obra en nom de Jesús.

14). Oh Senyor, pel vostre favor interminable en què els altres fracassen en el seu negoci, deixeu-me tenir èxit en el nom de Jesús.

15). Oh Senyor, no deixeu que els meus burlers prevalguin contra mi, instal·leu-me a la zona del meu treball i preneu tota la glòria en nom de Jesús.

16). Oh Senyor, quan continuo amb aquestes oracions, deixeu que la bondat i la misericòrdia em segueixin continuament en el meu lloc de treball en nom de Jesús.

17). Senyor, elimina la pobresa i l’endarreriment de la meva vida en nom de Jesús.

18). Porto el meu treball avui a una terra verda i fèrtil en nom de Jesús.

19). Oh Senyor, declaro avui que el meu treball passarà d'un nivell de benefici a un altre, mai no tornaré a conèixer endarreriment i descendència en nom de Jesús.

20). Oh Senyor, no deixeu que els meus enemics em tornin a la pobresa i l'ocupació en nom de Jesús.

21). Oh Senyor, traieu el meu treball d’un lloc petit a un lloc gran de manera que el meu treball s’expandirà molt ràpidament en nom de Jesús

22). Oh Senyor, allibereu el meu treball de les aigües amb problemes en nom de Jesús.

23). Declaro que veuré les meravelloses obres de Déu en el meu lloc de treball en nom de Jesús.

24). Oh Senyor, allibereu-me de les mans brutals dels mestres de tasques en el treball, per la vostra gràcia elevada fins arribar a ser un líder per exemple en el nom de Jesús.

25). Oh Senyor, declaro que la influència de la mala economia d’aquesta nació no afectarà negativament el meu treball en nom de Jesús.

26). Oh Senyor, elimineu-me d’una terra baixa d’afanys i de patiments a un terreny elevat d’independència financera en nom de Jesús.

27). Oh Senyor, per la vostra gran bondat i poderós poder, elimina la meva obra de la terra seca a un terreny fèrtil en nom de Jesús.

28). Oh Senyor, tinc pietat de la meva obra avui en nom de Jesús.

29). Silencí permanentment tota llengua malvada que parla contra mi i la meva obra en nom de Jesús.

30). Declaro que totes les trampes o instal·lacions instal·lades per a mi en el meu lloc de treball es produiran contra els caps dels conspiradors en nom de Jesús.

31). Oh Senyor, visiteu la meva obra avui. Enriquiu-me molt per elevar el vostre regne en nom de Jesús.

32). Oh Senyor, porta’m del nivell de llàstima al nivell d’enveja a la meva obra en nom de Jesús.

33). Oh Senyor, que la teva glòria sigui sobre mi i estableixi la meva obra en nom de Jesús.

34). Oh Senyor, doneu-me feina per fer cada dia, potser no perdré mai rellevància en el meu lloc de treball en nom de Jesús

35). Oh Senyor, prospera als meus clients de manera que mai em faltarà el mecenatge en el treball de Jesús.

36). Oh Senyor, fa que la meva habilitat obri les portes per a mi, connecteu el meu treball amb homes i dones molt col·locats en nom de Jesús.

37). Oh Senyor, rebutjo el treball infructuós en nom de Jesús.

38). Oh Senyor, renuncio a totes les paraules que he fet amb la boca que afecten la meva obra en nom de Jesús.

39). Oh Senyor, deixeu que el meu treball em porti a la llibertat financera en nom de Jesús.

40) Oh Senyor, aixeca’t i recupera el meu salari d’aquells que volen que treballi en va en nom de Jesús.

41). Declaro sobre el meu treball que no construiré per habitar un altre, no plantaré i menjaré cap altre, gaudirem del fruit del meu treball en nom de Jesús.

42). Totes les malediccions de la meva vida a causa de les trampes d'altres són rentades per la sang del xai en nom de Jesús.

43). Oh Senyor, restaura la meva obra de la terra dels enemics en nom de Jesús.

Gràcies Jesús

8 versos bíblics sobre l’estancament

A continuació, es mostren 8 versicles bíblics sobre l’estancament, llegir, meditar sobre ells i resar amb ells.

1). Joel 2: 25-27:
25 I us restituiré els anys que hagi menjat la llagosta, el cuc de canya, l'eruga i el cuc de palmera, el meu gran exèrcit que he enviat entre vosaltres. 26 Menjareu en abundància i satisfareu-vos, i lloareu el nom del Senyor, el vostre Déu, que us ha semblat meravellosament; i el meu poble no s'avergonyirà mai. 27 I sabreu que sóc al mig d’Israel i que sóc el Senyor, el vostre Déu, i ningú més; i el meu poble no s’avergonyirà mai.

2). Deuteronom 1: 6-8:
6 El Senyor, el nostre Déu, ens va parlar a Horeb, dient: Heu viscut prou temps en aquesta muntanya. plana, als turons i a la vall, i al sud i al costat del mar, a la terra dels cananeus i al Líban, al gran riu, el riu Eufrates. 7 Vet aquí, he posat la terra davant vosaltres: entra i poseu la terra que el Senyor va jurar als vostres pares, Abraham, Isaac i Jacob, per donar-los a ells i a la seva llavor després d'ells.

3) .Jocs 1: 4:
4 Però que la paciència tingui el seu treball perfecte, perquè siguis perfecte i sencer, sense desitjar res.

4). 2 Timoteu 3: 1-17:
1 Sabem també que els darrers dies hauran arribat temps perillosos. 2 Perquè els homes seran amants de si mateixos, coberts, maltractadors, orgullosos, blasfemadors, desobedients als pares, impensats, impol·lus, 3 Sense afecte natural, falleres, falsos acusadors, incontinents, ferotges, menyspreadors dels bons, 4 traïdors amants dels plaers, més amables i alts que els amants de Déu; 5 Tenir una forma de pietat, però negar-ne el poder: de tal gir. 6 Perquè són aquest tipus els que s’endinsen a les cases i condueixen a les dones tontes captives carregades de pecats, allunyades de luxes diverses, 7 Aprenen mai i no aconsegueixen arribar mai al coneixement de la veritat. 8 Ara bé, com Jannes i Jambres van resistir Moisès, també ho resisteixen a la veritat: els homes de la ment corrupta rebaten la fe. 9 Però no continuaran més, perquè la seva bogeria serà manifesta per a tots els homes, com també va ser la seva. 10 Però coneixeu plenament la meva doctrina, la manera de viure, el propòsit, la fe, la perseverança, la caritat, la paciència, les 11 persecucions, les afliccions, que van venir a mi a Antioquia, a Iconium, a Lystra; quines persecucions vaig suportar: però de totes elles el Senyor em va lliurar. 12 Sí, i tot el que viurà diví en Crist Jesús patirà persecució. 13 Però els homes i els seductors malvats hauran de caure pitjor i pitjor, enganyant i enganyant. 14 Però continueu amb les coses que heu après i us han assegurat, sabent de qui les heu après; 15 I que des de petit coneixíeu les sagrades escriptures, que us poden fer prudents per a la salvació mitjançant la fe que hi ha en Crist Jesús. 16 Totes les escriptures es donen per inspiració de Déu, i és rendible per a la doctrina, per reprovació, per a la correcció, per a la instrucció en la rectitud: 17 Perquè l’home de Déu sigui perfecte, proporcionat a totes les bones obres.

5). Hebreus 10: 25:
25 No oblidem el muntatge de nosaltres mateixos, tal com és la forma d'alguns; però exhortant-se els uns als altres, i molt més, ja que veieu que s’acosta el dia.

6). Mateu 13: 1-58:
1 El mateix dia, Jesús va sortir de la casa i es va asseure al costat del mar. 2 I s'hi van reunir grans multituds, de manera que va entrar en un vaixell i es va asseure; i tota la multitud es va mantenir a la vora. 3 I els parlava moltes coses en paràboles, dient: Heus aquí, un sembrador va sortir a sembrar; 4 I quan va sembrar, algunes llavors van caure al costat, i les aus van venir i les van devorar: 5 Algunes van caure sobre llocs pedregosos, on no tenien molta terra; i van sorgir de seguida, perquè no tenien profunditat de terra : 6 I quan va sortir el sol, van ser arrasats; i com que no tenien arrel, es van desaprofitar. 7 I alguns van caure entre les espines; i les espines van brollar i les van ofegar. 8 Però altres van caure a terra bona i van donar fruit, unes cent vegades, unes seixanta vegades, unes trenta-tres vegades. 9 Qui té orelles per escoltar, que escolti. 10 Els deixebles van venir i li van dir: Per què els parleu en paràboles? 11 Ell va respondre i els va dir: Perquè se’ls ha donat a conèixer els misteris del regne del cel, però no se’ls dóna. 12 Perquè algú ho tingui, se li donarà i tindrà més abundància; però algú que no ho tingui, se li farà apartar el que té. 13 Per tant, els parlo en paràboles: perquè veuen no veuen; i al sentir no escolten, ni ho entenen. 14 I en ells es compleix la profecia d'Esaia, que diu: Sentint escoltarà, i no entendràs; i veuràs veure, i no percebràs: 15 Perquè el cor d'aquest poble es destrossa i les seves orelles són escasses de l'oïda i els seus ulls s'han tancat; Que no poguessin veure en cap moment els seus ulls i escoltarien amb les orelles, i entenguessin amb el cor, i es convertissin, i els sanaria. 16 Però benedegats els vostres ulls, perquè veuen; i les vostres orelles, perquè escolten. 17 Perquè, realment, us dic que molts profetes i homes justos han volgut veure les coses que veieu i no les heu vist; i escoltar les coses que escolteu i no les heu escoltat. 18 Per tant, escolteu la paràbola del sembrador. 19 Quan algú escolta la paraula del regne i no ho entén, ve el malvat i atrapa allò sembrat al seu cor. Aquest és el que va rebre llavors al costat del camí. 20 Però el que ha rebut la llavor en llocs pedregosos, el que escolta la paraula i l’anònim amb alegria la rep; 21 Tot i això, no s'arrela en ell mateix, sinó que perdura durant un temps; perquè quan la tribulació o la persecució es produeixen a causa de la paraula, és ofès per ell i per ell. 22 El que ha rebut llavor entre les espines és aquell que escolta la paraula; i la cura d’aquest món i l’engany de les riqueses ofeguen la paraula i es converteixen en infructuoses. 23 Però el que ha rebut la llavor a la terra bona és el que escolta la paraula i la comprèn; que també dóna fruit, i en produeix, una centena, unes seixanta, una trentena. 24 Una altra paràbola els va dir, dient: El regne del cel s’assembla a un home que va sembrar una bona llavor al seu camp: 25 Però mentre els homes dormien, el seu enemic va venir i sembrava restes entre el blat i es va dirigir. 26 Però, quan la fulla es va engreixar i va donar fruit, va aparèixer també el neguit. 27 Els servidors de la casa van venir a dir-li: Senyor, no heu sembrat bona llavor al vostre camp? ¿d’on és que ja es troba? 28 Els va dir: Un enemic ha fet això. Els servents li van dir: Voleu, doncs, que els anem a reunir? 29 Però ell va dir: No; De manera que mentre no arreplegueu les negues, arrelareu també el blat. 30 Que creixin tots dos fins a la collita; i en el moment de la collita diré als segadors: reuneix-ne primer les restes i lliga-les en paquets per cremar-les; però aplega el blat al meu graner. 31 Una altra paràbola els va dir, dient: El regne del cel és com un gra de mostassa que un home va agafar i va sembrar al seu camp: 32 que és el menys de totes les llavors; però quan es cultiva , és el més gran entre les herbes, i es converteix en un arbre, de manera que els ocells de l’aire vénen i s’allotgen a les seves branques. 33 Una altra paràbola els va parlar; El regne del cel és com un llevat, que va prendre una dona, i es va amagar en tres mesures de menjar, fins que es va llevar el conjunt. 34 Totes aquestes coses parlen Jesús a la multitud en paràboles; i sense que els parli una paràbola, no els va dir: 35 Perquè es pugui complir el que va dir el profeta dient: obriré la boca en paràboles; Pronuncio coses que s'han mantingut en secret des de la fundació del món. 36 Llavors, Jesús va enviar la gent i se'n va anar a la casa. Els seus deixebles es van acostar a ell: Diguem-nos la paràbola del neguit del camp. 37 Ell va respondre i els va dir: El qui sembra la bona llavor és el Fill de l’home; 38 El camp és el món; la bona llavor són fills del regne; però els neguits són fills del malvat; 39 L’enemic que els va sembrar és el diable; la collita és la fi del món; i els segadors són els àngels. 40 Així doncs, les llargues s’agermanen i es cremen al foc; així serà al final d’aquest món. 41 El Fill de l’home enviarà els seus àngels, i recopilaran del seu regne totes les coses que ofenen, i aquelles que facin iniquitat; 42 Els llençarà a un forn de foc: hi haurà ganes i esmicolades de dents. 43 Llavors, els justos brillaran com el sol al regne del seu Pare. Qui té orelles per escoltar, que escolti. 44 Un cop més, el regne del cel és com el tresor amagat en un camp; allò que, quan un home ha trobat, amaga, i per alegria d'ell, va i ven tot el que té i compra aquest camp. 45 Un cop més, el regne del cel és com un comerciant, que busca belles perles: 46 Qui, en trobar una perla de gran preu, va anar a vendre tot el que tenia i la va comprar. 47 Un cop més, el regne del cel és com una xarxa que va ser llançada al mar i es va reunir de tota mena. 48 Que, quan estava ple, van atraure a la costa i es van asseure i van reunir el bé en els vaixells, però llença el dolent. 49 Així serà al final del món: els àngels sortiran i separaran el malvat entre els justos 50 i els jugaran al forn de foc: hi haurà ganes i esmicolats de dents. 51 Jesús els va dir: Heu entès tot això? Li diuen: Sí, Senyor. 52 Llavors els digué: Per tant, tot escriba que s'informa al regne del cel és com un home propietari, que fa sortir del seu tresor coses noves i antigues. 53 I va passar que Jesús, després d'haver acabat aquestes paràboles, se'n va anar d'allà. 54 Quan va arribar al seu propi país, els va ensenyar en la seva sinagoga, tant que es van sorprendre, i va dir: D'on surt aquest seny aquesta gent i aquestes feines poderoses? 55 No és aquest el fill del fuster? no es diu la seva mare Maria? i els seus germans, Jaume i Joses, i Simó i Judes? 56 I les seves germanes, no estan totes amb nosaltres? D'on va aquest home tot això? 57 I es van ofendre en ell. Però Jesús els va dir: Un profeta no és sense honor, excepte al seu país i a la seva casa.

7). Apocalipsi 2: 1-2:
1 A l’àngel de l’església d’Efes escriu; Això diu aquell que té les set estrelles a la seva mà dreta, que camina enmig de les set canelobres daurades; 2 Conec les teves obres, la teva feina, i la teva paciència, i com no pots suportar-les que són malament; i les has provat, que diuen que són apòstols, i que no ho són, i els has trobat mentiders.

8). 2 Timoteu 1: 6:
6 Per això us recordo que heu agafat el do de Déu, que hi ha en vosaltres, posant-me les mans.

 

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

1 COMENTARI

  1. Estic molt agraït i m'alegro molt d'escoltar aquest missatge, m'encanta predicar l'evangeli del Senyor Jesucrist perquè va dir que us estic predicant, llavors hauríeu de sortir i compartir tot el meu evangeli.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.