31 punts de pregària per a la protecció contra enemics

2
59484

Salm 7: 9: 9

Oh, que la maldat dels malvats s’acabi; però estableix el just: perquè el just Déu triu els cors i les regnes.

El món en què vivim avui està ple enemics, el déu d’aquest món ha posseït el cor dels homes per idear contínuament el mal l’un contra l’altre. Però la bondat és aquesta, si ets cristià, Déu té un pla de protecció per a tu. Aquesta 31 oració apunta per protecció contra els enemics us ajudaran a exercir els vostres drets de protecció en Crist Jesús.

Tot creient està protegit, però hem de declarar la nostra fe en la fe perquè el dimoni sàpiga que coneixem els nostres drets espirituals. Aquesta oració s'ha de resar sobre vosaltres mateixos i els vostres membres de la família amb la freqüència que us condueix. No obstant això, és important tenir en compte que l’enemic real és el diable, per la qual cosa hem d’acostar-nos a aquestes oracions espiritualment i no d’una altra manera. Déu us respondrà avui.

31 punts de pregària per a la protecció contra enemics

1). Declaro que estic assegut a la mà dreta de Crist, molt per sobre de tots els principis i poders, per tant no em pot perjudicar en el nom de Jesús.

2). Pare, que els qui busquen la meva caiguda caiguin pel meu bé en nom de Jesús

3). Tothom que excavi una fossa per mi caurà en el nom de Jesús

4) Que l’àngel de la destrucció escampi tota colla malvada i espiri contra mi en nom de Jesús.

5). Condemno tota llengua malvada que s’ha alçat contra mi en judici en nom de Jesús.

6). Cap arma enemiga que em posi contra mi l’enemic no prosperarà en nom de Jesús.

7). Tots els agents satànics que combaten el meu destí cauen i moren en nom de Jesús.

8). Oh Déu de la venjança, sorgiu i jutgeu els que m'atacen sense causa.

9) Oh Déu, el jutge just, alceu-me i defensa'm de falsos acusadors.

10) Oh, Déu meu defensor, defensa’m d’aquells massa forts perquè jo pugui fer front.

11). Pare, vés per davant dels meus enemics i frustra els plans contra mi en Jesús.

12). Deixeu que el desig dels meus enemics en relació amb mi estigui aquí en nom de Jesús en 7 ocasions.

13). Com els meus enemics vénen en una direcció, deixeu-los fugir en 7 direccions en nom de Jesús.

14). Declaro que sóc victoriós en nom de Jesús.

15). Declaro que la protecció de Déu sobre la meva família està segura. Com que la Bíblia diu que ningú no pot pagar el meu rescat, jo i tots els membres de la meva família no ens poden tocar segrestadors i rituals en nom de Jesús.

16). Pare, de la mateixa manera que els àngels en carros de foc envoltaven Elisa, decret que jo i la meva llar estan envoltats d’àngels de foc en nom de Jesús.

17). Oh Senyor, mantingueu-me a mi i a casa meva de les mans dels homes malvats i raonables en nom de Jesús.

18). Oh Senyor, protegeix-me a mi i a la meva llar de les calamitats que afecten moltes persones en aquest món en nom de Jesús.

19) En canvi, declaro que de la mateixa manera que els nostres pares del pacte de la Bíblia van viure molt de temps, que els membres de la meva família, inclòs jo, moriran joves en nom de Jesús.

20). Oh Senyor, protegeix-me i la meva casa em manté dels ritualistes i els dimonis que xuclen sang al nom de Jesús.

21). Pare, allibero els àngels per colpejar amb ceguesa qualsevol persona que busqui fer mal a mi o als meus familiars en nom de Jesús.

22). Oh Senyor! Protegiu la meva llar dels atracadors, violadors i ocultistes armats en nom de Jesús.

23). Us profetzo que tots els encantadors, nicromansers, falsos profetes, bruixes o bruixots, i els poders de les tenebres que passen per preguntar-me sobre mi i la meva casa es quedaran molt decebuts en el nom de Jesús.

24). Oh Senyor, depèn de tu per protegir i combatre les meves batalles en nom de Jesús.

25). Oh Senyor, protegeix-me dels qui busquen la meva vida en nom de Jesús

26). Pare en qualsevol pacte satànic on s’esmenta el meu nom, respon-los pel foc al nom de Jesús.

27). Oh Senyor, decreto la protecció sobrenatural per a mi i la meva família a l’hora de sortir i venir en nom de Jesús.

28). Oh Senyor, protegeix-me i la meva llar com la poma dels teus ulls i amaga’m sota l’ombra de les teves ales en nom de Jesús.

29). Oh Senyor, amb el poder del vostre nom, desvio tot mal que ve en la meva direcció avui en nom de Jesús.

30). Oh Senyor, els que confieu en vosaltres no perden les batalles, mai no perdré en les batalles de la vida en nom de Jesús.

31). El meu pare, el meu pare !!! Guieu el meu pas avui i per sempre perquè no caigui en les trampes de l’enemic en nom de Jesús.

Gràcies Jesús !!!

10 versos bíblics sobre protecció contra enemics

A continuació, es mostren 10 versicles bíblics sobre la protecció dels enemics; aquests milloraran encara més la vostra vida de pregària mentre preguis al costat de la paraula de Déu.

1). Deuteronom 31:6:
6 Sigueu forts i de bon coratge, no us espanteu, ni tingueu por d’ells; pel Senyor, el vostre Déu, és ell qui vaja amb vosaltres; no et fallarà ni t'abandonarà.

2). Isaïes 41:10:
10 No tinguis por; perquè estic amb vosaltres; no us desconcertis; perquè jo sóc el teu Déu: et reforçaré; Sí, us ajudaré; sí, et defensaré amb la mà dreta de la meva rectitud.

3). Proverbis 2:11:
11 La discreció us preservarà, l'enteniment us mantindrà:

4). Salm 12: 5:
5 Per l’opressió dels pobres, pel sospir dels necessitats, ara em plantejaré, diu el Senyor; Ho guardaré a la seguretat d’aquell que empetiti.

5). Salm 20: 1:
1 El Senyor us escoltarà en el dia dels problemes; el nom del Déu de Jacob et defensarà;

6). 2 Corintis 4: 8-9:
8 Estem preocupats per tots els costats, però no angoixats; estem perplexos, però no estem en desesperació; 9 Perseguits, però no abandonats; enderrocat, però no destruït;

7). Joan 10: 28-30:
28 I els dono la vida eterna; i mai no perdran, ni ningú no els traurà de les meves mans. 29 El meu Pare, que em va donar, és més gran que tots; i ningú no és capaç de treure-les de la mà del meu pare. 30 Jo i el meu pare som un.

8). Salm 23: 1-6
1 El Senyor és el meu pastor; No vull. 2 Em fa ficar-me a les pastures verdes: em condueix al costat de les aigües quotes. 3 Ell resta la meva ànima: em dirigeix ​​pels camins de la justícia per amor al seu nom. 4 Sí, tot i que camino per la vall de l'ombra de la mort, no tindré por de cap mal: perquè estàs amb mi; la teva vara i el teu personal em reconforten. 5 Prepareu una taula davant meu davant dels meus enemics: ungeu el meu cap amb oli; la meva copa s’acaba. 6 Segurament, la bondat i la misericòrdia em seguiran tots els dies de la meva vida; jo habitaré a la casa del Senyor per sempre.

9) .Palma 121: 1-8
1 Alçaré els meus ulls cap als turons, d'on ve la meva ajuda. 2 La meva ajuda prové del Senyor, que va fer el cel i la terra. 3 No patirà que es mogui el peu: el que us manté no caurà. 4 Heus aquí, qui manté Israel, no s'adormirà ni dormirà. 5 El Senyor és el vostre guardià: el Senyor és l'ombra de la vostra mà dreta. 6 El sol no us tombarà de dia ni la lluna de nit. 7 El Senyor us guardarà de tot el mal; preservarà la vostra ànima. 8 El Senyor preservarà la vostra sortida i la seva entrada des d'ara, i fins i tot per sempre.

10) .Palma 91: 1-16
1 El que habita al lloc secret del Alt Alt romandrà sota l'ombra del Totpoderós. 2 Diré del Senyor: Ell és el meu refugi i la meva fortalesa: Déu meu; en ell confiaré. 3 Segur que us lliurarà de la trampa del gall, i de la plaga sorollosa. 4 Us taparà amb les seves plomes, i sota les seves ales confiareu; la seva veritat serà el vostre escut i escorça. 5 No haureu de tenir por pel terror de nit; ni per la fletxa que flueix de dia; 6 Tampoc per la pestilència que camina en la foscor; ni per la destrucció que es perd en la nit. 7 Mil cauran al vostre costat, i deu mil a la vostra dreta; però no us acostarà. 8 Només veureu els vostres ulls i veureu la recompensa dels malvats. 9 Perquè has fet que el Senyor, que és el meu refugi, fins i tot el més alt, sigui el teu habitatge; 10 No hi haurà cap mal, ni cap plaga no arribarà a la vostra casa. 11 Perquè lliurarà als seus àngels de tu per guardar-te en tots els teus camins. 12 Us portaran a les seves mans, de manera que no us piqueu el peu contra una pedra. 13 Trepitjareu el lleó i l'afidador; el lleó jove i el drac trepitjareu sota els peus. 14 Perquè ell ha posat el seu amor en mi, per tant el lliuraré; jo el posaré en alta, perquè ha conegut el meu nom. 15 Ell em cridarà i li respondré: estaré amb ell en problemes; El lliuraré i l’honraré. 16 Amb la llarga vida el satisfaré i li mostraré la meva salvació.

 

 

COMENTARIS 2

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.