30 Punts de pregària per ajudar des de dalt

4
17888

Salmó 121: 1-8

1 Alçaré els meus ulls cap als turons, d'on ve la meva ajuda. 2 La meva ajuda prové del Senyor, que va fer el cel i la terra. 3 No patirà que es mogui el peu: el que us manté no caurà. 4 Heus aquí, qui manté Israel, no s'adormirà ni dormirà. 5 El Senyor és el vostre guardià: el Senyor és l'ombra de la vostra mà dreta. 6 El sol no us tombarà de dia ni la lluna de nit. 7 El Senyor us guardarà de tot el mal; preservarà la vostra ànima. 8 El Senyor preservarà la vostra sortida i la seva entrada des d'ara, i fins i tot per sempre.

Ajuda divina és real i és el patrimoni de tots els creients en Crist. Hem recopilat 30 punts de pregària per ajudar-vos des de dalt per permetre-vos fer una crida al Déu que ajuda. Et trobes en alguna situació desesperada? Creus que aquest cas no es pot solucionar? Estimat amic meu, no hi ha res que sigui impossible amb Déu. Hem d’aprendre a cridar-lo en temps de necessitat. Quan el cridem amb fe, veurem la nostra poderosa mà entre nosaltres.

30 Punts de pregària per ajudar des de dalt

1). Amb l’ajuda de Déu, reivindico totes les meves benediccions espirituals en Crist Jesús en nom de Jesús.

2). Oh Déu d'Abraham, Isaac i Jacob, ajudeu-me a propòsit de la meva vida en nom de Jesús.

3). Oh Senyor! Amb el vostre Sant Esperit que hi ha en mi, envieu-me ajuda sobre aquestes situacions (mencionar-les) a la meva vida en nom de Jesús.

4). Oh Senyor, deixa que la persona que m'ajudarà a situar-me avui en nom de Jesús.

5). Oh Senyor, sou la meva ajuda sempre present en temps de necessitat, coneixeu-me, senyor, en el punt de les meves necessitats en nom de Jesús.

6). El pare m'ajuda dels qui són massa forts per a mi en nom de Jesús.

7). Oh Senyor, sigui la meva ajuda actual i lluiti les meves batalles avui en nom de Jesús.

8). Oh Senyor, ajudeu-me i allibereu-me del braç dels poderosos d'aquest món en nom de Jesús.

9). Oh Senyor, dissuadeu a tots aquells que diuen de mi que no em serveix d'ajuda en nom de Jesús.

10). Oh Senyor, envieu-me ajuda des del santuari i reforceu-me fora de Sió en nom de Jesús.

11). Oh Senyor, no tinc ningú aquí a la terra que m'ajudi. Ajudeu-me perquè el problema és a prop. Lliurar-me perquè els meus enemics no em facin plorar pel nom de Jesús.

12). Oh Senyor, no tardeu en ajudar-me, envieu-me l’ajuda amb celeritat i silenci als que em burlen del nom de Jesús.

13). Oh Senyor! No amagueu la cara de mi en aquest període de prova. Ser misericordiós amb el meu Déu, sorgir i defensar-me en nom de Jesús.

14). Oh Senyor, demostra’m la teva amabilitat amorosa, alça ajudants per a mi en aquest període de la meva vida en nom de Jesús.

15). Oh Senyor, una esperança diferida em fa mal al cor, allí el Senyor m’envia l’ajuda abans que sigui massa tard en nom de Jesús.

16). Oh Senyor! Agafa’t l’escut i la pipa i posa’t de cara per ajudar-me al nom de Jesús.

17). Oh Senyor, ajudeu-me i utilitzeu-me per ajudar els altres en nom de Jesús.

18). Oh Senyor, lluita contra els que avui lluiten contra els meus ajudants del destí en nom de Jesús.

19). Oh Senyor, a causa de la glòria del vostre nom, ajudeu-me en aquest tema (mencionar-ho) en nom de Jesús.

20). Oh Senyor, des d’avui, declaro que no em faltarà mai ajuda en el nom de Jesús.

21). Oh Senyor, des d’avui, declaro que la vostra misericòrdia per mi dominarà tots els judicis dolents en nom de Jesús.

22). Oh Senyor, el vostre nom és una torre forta i els justos hi ajuden; declaro que a partir d’avui no em faltarà ajuda en el nom de Jesús.

23). Oh Senyor, ajuda'm a mantenir-me fort enmig d'aquests assaigs i temptacions en el nom de Jesús.

24). Oh, senyor, us vull demanar ajuda avui, sé que mai se'm farà vergonya en nom de Jesús.

25). Com que he rebut ajuda des de dalt, els que em condemnen es quedaran aturats i veuran com el meu Déu guarnirà la meva vida en nom de Jesús.

26). Oh Senyor, és evident que no hi ha ningú que us ajudi. Per tant, estic les mans cap a vosaltres per obtenir ajuda (esmenteu la zona que necessiteu ajuda) a dalt del nom de Jesús.

27). Oh Senyor, mentre heu enviat l'àngel Miquel perquè ajudés a Daniel en temps de necessitat, envieu els vostres àngels perquè m'enviessin en nom de Jesús.

28). Oh Senyor, tinc tranquil·litat, perquè sou el meu ajudant en el nom de Jesús.

29). Pare, declaro que l’home no es jactarà com a font d’ajuda a la meva vida, tu ets el meu únic ajudant en el nom de Jesús.

30). Oh Senyor, ajudeu-me a viure una vida piadosa mentre us serveixo.

Gràcies Jesús.

 

10 versicles bíblics sobre l’ajuda de Déu

Aquí teniu 10 versicles bíblics sobre l’ajuda de Déu. Aquests versos bíblics us ajudaran en les vostres oracions. Llegiu-les, estudieu-les i mediteu-ne per obtenir resultats màxims.

1). Salm 46: 1:
1 Déu és el nostre refugi i la nostra força, una ajuda molt present en problemes.

2). Salm 68: 6
6 Déu posa el solitari en les famílies; en fa sortir els que estan lligats amb cadenes; però els rebels moren en un sec.

3). Proverbis 3: 5-6:
5 Confia en el Senyor amb tot el teu cor; i no us inclieu a la vostra comprensió. 6 Reconeix-lo en tots els teus camins, i dirigirà els teus camins. 7 No siguis prudent als teus propis ulls: tem el Senyor i aparta el mal.

4). Mateu 7: 7
7 Pregunta, i et serà donat; busqueu, i trobareu; cop, i us serà obert:

5). Hebreus 4: 15-16:
15 Perquè no tenim un gran sacerdot que no ens pot tocar el sentiment de les nostres malalties; però va ser en tots els punts temptat com nosaltres, però sense pecat. 16 Acostem-nos doncs amb valentia al tron ​​de la gràcia, per obtenir misericòrdia i trobar la gràcia per ajudar en temps de necessitat.

6). Hebreus 13: 5-6
5 Que la vostra conversa sigui sense cobertura; i contenteu-vos amb les coses que teniu; perquè ha dit, no et deixaré mai ni us abandonaré. 6 Perquè puguem dir amb audàcia: El Senyor és el meu ajudant, i no tindré por del que em farà l’home.

7). Deuteronomi 33:26.
26 No hi ha cap semblant al Déu de Jeshurun, que es desfà al cel amb la vostra ajuda i amb la seva excel·lència al cel.

8). 1 Cròniques 4:10
10 I Jabez va cridar el Déu d'Israel, dient: "Oh, que em beneïu, i allargarà la meva costa, i que la vostra mà estigués amb mi i que em guardéssiu del mal, perquè no em dol." I Déu li va concedir el que va demanar.

9). 2 Cròniques 14:11
11 I Asa va cridar al Senyor, el seu Déu, i va dir: Senyor, no hi ha res que us ajudeu, ni amb molts, ni amb aquells que no tenen poder: ajudeu-nos, Senyor, Déu nostre; perquè descansem en tu, i en el teu nom anem contra aquesta multitud. Senyor, tu ets el nostre Déu; que l’home no triomfe contra tu.

10). Salm 10: 14
14 Ho heu vist; ja que veieu malifetes i desgràcies per requerir-ho amb la vostra mà: el pobre es compromet amb vosaltres; tu ets l’ajudant dels orfes.

 

anuncis

COMENTARIS 4

 1. Gràcies per aquests poderosos punts de pregària. El meu promès i jo ens casem en menys de dos mesos. He de deixar el lloc on resideixo abans del 25/19 de novembre. Hi ha una casa per a la qual creiem Déu, l’adreça és 3185 Leisure Crescent. Si us plau, estigueu d’acord amb nosaltres en oració, ja que hem de veure els propietaris d’aquest dissabte 2 i 19 de novembre i no tenim tots els recursos econòmics per presentar. Necessitem el poder sobrenatural de Déu per intercedir en nom nostre en nom de Jesús.

 2. Déu et beneeix l’home de Déu.

  Tinc un repte amb els assumptes interiors de SA, em van prohibir aquest 17 de gener de 2020 durant un any fins al 17 de gener de 2021, perquè vaig passar tres dies més.
  No hi vaig passar de manera intencionada, suposant que sabia de la prohibició quan vaig reservar el meu bitllet, hauria reduït la meva data.
  els he enviat un missatge, pregant, el meu nuvis viu allà i els seus papers no estan complets.
  així que l'opció millor és visitar-la.
  Amb aquesta prohibició, no tornarà a ser possible.
  però per gràcia de Déu, tot és possible.
  Vull que vinguis a la meva oració, que responguin al meu correu amb una resposta positiva. Amén

  moltes gràcies

 3. Gràcies per aquesta poderosa oració, que Déu us continuï enfortint ... Tinc una oferta per treballar i estudiar al Canadà, però ni tan sols tinc passaport internacional, ni tan sols tinc diners per aconseguir el passaport internacional un està disposat a donar els diners a causa de la situació econòmica d’aquest país. Si us plau, vull que us acompanyeu en la pregària per aconseguir-ho. Perquè només Déu pot ajudar en aquesta situació ...

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí