25 punts de pregària poderosa per al fruit de l’úter

28
21551

1 Samuel 2:21:21

I el Senyor va visitar Hannah, perquè va concebre, i va néixer tres fills i dues filles. I el fill Samuel va créixer davant el Senyor.

La voluntat dels déus és que totes les seves criatures fructifiquin, des del començament va ordenar a la humanitat que fructifiqui i que reabrigés la terra. Tota forma d'infructuositat ja sigui en la humanitat o en animals o plantes no és de Déu. Per tant, fill de Déu, hem recopilat 25 punts de pregària poderosos fruit del ventre, per a tu. Aquests punts d’oració us guiaran a l’oració contra totes les formes d’infructuositat del vostre úter. Anaran plorant de fe al Déu del Fecunditat i la multiplicació per intervenir en la vostra situació.

25 punts de pregària poderosa per al fruit de l’úter

1). Oh Senyor, al començament, la vostra declaració a la humanitat havia de ser fructífera, multiplicar, i tornar a omplir la terra, tinc present la vostra paraula aquest dia i declaro la meva fructitud en nom de Jesús.

2). Els nostres pares, Abraham, Isaac i Jacob, van tenir fills, i per això declaro que tindré el meu nom en Jesús.

3). Oh Senyor! Avui declaro que fructificaré i multiplicaré en nom de Jesús.

4). Gènere 15: 5 - Oh Déu que va visitar Sara amb Isaac i Hannah amb Samuel, el pare em visita avui en nom de Jesús.
5) .O Senyor, sota la nova aliança, Jesús va pagar el premi per la meva fructitud, per la qual cosa rebo avui els meus fills en nom de Jesús.

6). Jo crec que allò que l’home veu impossible com és possible per Déu en la meva vida. Estaré embarassada i lliuraré al meu propi nadó aquest any en nom de Jesús.

7). Oh Senyor, mano totes les malalties relacionades amb la fertilitat del cos o de la sang de la meva dona, ja siguin fibromes, malalties de la inflamació pèlvica (PID), quist ovàric, bloqueig de trompes de Fal·lopi, qualsevol altra ETS crònica o ITS siguin els vostres noms. desapareix del cos de la meva dona en nom de Jesús
8) .Senyor, elimina el que avui és la causa principal de la meva estètica. Fes-me mare aquest mes en nom de Jesús.

9). El meu pare i el meu Déu, recordeu-me fins i tot quan recordeu Rachel i obrí el ventre, recordeu-me avui, escolteu-me avui i obriu el meu úter avui en nom de Jesús.

10). Oh Senyor, beneïu-me avui amb la benedicció dels pits i de l’úter en nom de Jesús.

11). Us profetzo que no hi haurà cap altra malviure a la meva vida en nom de Jesús.

12). Oh Senyor, obre els ulls a la solució de la meva fructitud en el nom de Jesús, Amen

13). Oh Senyor, amb la vostra poderosa mà, canvio el meu nom de mare de serenitat a mare de molts fills en nom de Jesús.

14). Oh Senyor, avui declaro al meu ventre: "Ventre, escolta la paraula del Senyor, obre't i porta els meus fills" al nom de Jesús.

15). Pare, concediu-me el testimoni de fills miraculosos en nom de Jesús

16). Oh Senyor, cura el meu marit de qualsevol malaltia relacionada amb la fertilitat en nom de Jesús.

17). Oh Senyor, des de l'actualitat s'ha tancat a la creu tota la meva dolor derivada de la esterilitat. Ara és el torn de portar als meus nadons en nom de Jesús.

18). Tot el retret de la estabilitat a la meva vida s’acabarà aquest mes en nom de Jesús.

19). Declaro que tots els que em burlen avui, aviat vindran a celebrar amb mi en nom de Jesús.

20). Oh Senyor, no em jutgeu per la mesura de la meva fe en les meves oracions. Que la pluja de misericòrdia caigui sobre mi avui i obri el meu ventre en nom de Jesús.

21). Oh Senyor, feu que el meu ventre es converteixi en fèrtil en nom de Jesús.

22). Oh Senyor, establiu-me en el meu matrimoni, feu-me una mare alegre dels meus fills biològics amb el seu nom.

23). Senyor, la teva paraula proclama que no tanques l’úter! Qualsevol cosa que m’hagi tancat l’úter, el declaro obert ara !!! En nom de Jesucrist

24). Oh Senyor, salva'm de la vergonya, dóna'm avui els meus fills en nom de Jesús.

25). Em vaig alliberar de qualsevol marit o esperit demoníac que lluita contra el meu fill que porta el nom de Jesús.

Gràcies Jesús.

També he recopilat uns vint versos bíblics sobre la fructitud del ventre, per ajudar-vos a resar eficaçment. Jesucrist és el mateix ahir, avui i per sempre, si ho va fer per un, avui ho farà per vosaltres en nom de Jesús.

20 versos bíblics sobre el fruit de l’úter

1). Salm 127: 3:
3 Heus, els fills són patrimoni del Senyor; el fruit de l’úter és la seva recompensa.

2). Salm 113: 4:
Ell fa una dona estèrica per mantenir la casa i per ser una mare de nens alegre. Elogi el Senyor.

3). Gènesi 25:21:
21 I Isaac va incidir al Senyor per la seva dona, perquè era estéril; i el Senyor la preocupava, i la seva muller Rebeca va concebre.

4). Salm 20: 1-4:
1 El Senyor us escoltarà en el dia dels problemes; el nom del Déu de Jacob et defensarà; 2 Envia't ajuda del santuari i enforteix-te fora de Sió; 3 Recordeu totes les vostres ofrenes i accepteu el vostre sacrifici cremat; Selah. 4 Concedeix-te segons el teu propi cor i compleix tots els teus consells.

5). Romans 5: 3-5:
3 I no només, sinó que glorifiquem també en tribulacions: saber que la tribulació treballa paciència; 4 I paciència, experiència; i experiència, esperança: 5 I l’esperança no fa vergonya; perquè l’Esperit Sant que ens ha donat l’amor a Déu és vessat als nostres cors.

6). Lluc 1:42:
42 Ella va parlar amb veu alta, i va dir: "Feliç ets entre les dones, i el beneït és el fruit del vostre ventre.

7). Salm 128: 3:
3 La teva dona serà com a vinya fructífera als costats de casa teva: als teus fills els agraden les plantes d’olivera al voltant de la teva taula.

8). Hebreus 11: 11-12:
11 Amb la fe, la mateixa Sara també va rebre força per concebre la llavor, i va ser alliberada per a un fill quan passava l'edat, perquè el va jutjar fidel que havia promès. Per això, fins i tot hi va haver una, i tan bona com la morta, tantes com les estrelles del cel en infinitat i la sorra que hi ha a la vora del mar.

9). Lluc 1:13:
13 Però l'àngel li digué: "No tingueu por, Zacarías; perquè la vostra pregària se sent; i la teva dona Elisabeth et portarà un fill i diràs el seu nom Joan.

10). Filipines 4: 6-7:
6 Compte amb res; però, en qualsevol cosa mitjançant l'oració i la sol·licitud amb gràcies, les vostres peticions es donen a conèixer a Déu. 7 I la pau de Déu, que és tota la comprensió, us mantindrà els vostres cors i ments mitjançant Crist Jesús.

11). Salm 130: 5:
5 Espero al Senyor, la meva ànima espera, i amb la seva paraula espero.

12). Josué 1:9:
9 No t'he manat? Sigues fort i amb valent valor; No tinguis por, ni et consternes; perquè el Senyor, el teu Déu, està amb tu, allà on sigueu.

13). Salm 55: 22:
22 Reparteixi la càrrega sobre el Senyor, i ell et sostindrà: mai no patiran als justos que es moguin.

14). Jeremies 29:11:
11 Perquè sé el pensament que penso cap a vosaltres, diu el Senyor, pensaments de pau i no de mal, per donar-vos un final esperat.

15). Proverbis 3:5:
5 Confiança en el Senyor amb tot el cor. i no t'adones cap a la vostra pròpia comprensió.

16). 1 Pere 5: 6-7:
6 Humildeu-vos, doncs, amb la poderosa mà de Déu, perquè us exalci en el temps oportú. perquè el cuida.

17). Jaume 1: 2-7:
2 Els meus germans, compta amb tota l'alegria quan cau en diverses temptacions; 3 Sabent això, que la prova de la vostra fe treballa paciència. 4 Però que la paciència tingui el seu treball perfecte, perquè siguis perfecte i sencer, sense desitjar res. 5 Si algú de vosaltres no té saviesa, que demani a Déu, que doni a tots els homes liberalment, i no ho aclara; i se li donarà. 6 Però que demani amb fe, res tremolós. Perquè el que ondula és com una onada del mar conduïda amb el vent i arrebossada. 7 Perquè aquell home no pensi que rebrà alguna cosa del Senyor.

18). Gènesi 21:2:
2 Perquè Sara va concebre, i va nàixer a Abraham un fill a la seva vellesa, en el moment fixat de Déu amb ell.

19). Gènesi 18:10:
10 I digué: Tornaré a vosaltres segons el temps de la vida; i heus, Sarah, la vostra dona tindrà un fill. I Sarah ho va sentir a la porta de la tenda, que hi havia al darrere.

20). 1 Samuel 2:21:
21 I el Senyor va visitar Hannah, perquè va concebre, i va néixer tres fills i dues filles. I el fill Samuel va créixer davant el Senyor.

 

anuncis

COMENTARIS 28

 1. Gràcies a Déu per aquest punt de prega Crec i confio en el teu nom, serà bo per a mi aquest any portaré els meus propis nadons després de 19 anys amb un fill sense nom en Jesús, prego Amen 🙏

  • Salutació ànima en el nom de Jesucrist, el nostre preciós salvador. Crec que el Senyor està ocupat de santificar i beneir el meu úter per a l’any que ve, aquesta vegada celebraré els meus bessons en Nom de Jesús 🙏👏. Ho va fer per Sarah, Elizabeth i altres, de ben segur que també ho farà per mi

 2. Amén. Crec i sé que Déu m'ha escoltat i concebré aquest mes els meus bessons bessons i donaré a llum quan siguin com les dones hebrees. Elogi el Senyor.

 3. Crec que, per la misericòrdia del totpoderós Déu, portarà el meu nen bessoner i una noia abans d’aquesta vegada l’any vinent en nom de Jesús Amen.

  • Crec que declararé dels meus bessons el 2021. Ja no hi haurà avortament involuntari.
   S'ha eliminat tot bloqueig, s'ha resolt tota infertilitat del meu marit en el poderós nom de Jesús.
   M'alegraré de la bondat de Déu i declararé el meu miracle aquest any. Amén

 4. En nom de Jesús, porto els meus tres bessons aquest mes i pariré pacíficament. Pare, t’agraeixo que m’hagis canviat per mare de tres bessons! Amen🙏🙏

 5. En nom de Jesús, porto els meus tres bessons aquest mes i pariré pacíficament. Pare, t’agraeixo que hagis canviat el meu nom per mare de tres bessones! Amen🙏🙏

 6. I stand in agreement that before the end of this year I will carry my twin boys full term with no medical complication in the name of Jesus Christ. Amen

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí