20 pregàries efectives diàries per curar els ulls

14
56525

Aquest 20 diàriament efectiu oració per la curació els ulls restauraran la vostra ceguesa parcial quan els pregueu amb fe. El nostre Déu es diu Jehovà rapha el Déu que cura. Teniu problemes amb l’esperit de ceguesa, teniu por de perdre la vista total? No tingueu por i sigueu forts. El Déu que em serveixes és un Déu que respon a les oracions.

Preguem amb molta fe aquesta oració, creient que el teu Déu intervindrà. Recordeu la història de barbes cecs a la Bíblia, va plorar per pietat creient que Jesús el guarirà i va tenir la vista. Mentre plores de pietat resant aquesta oració eficaç diària per guarir els ulls El Déu del cel intervindrà i els teus ulls es restauraran a l’instant. Rebeu el vostre miracle avui en Jesús nom Amén.

20 pregàries efectives diàries per curar els ulls

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

1). Oh Senyor, deixeu que la vostra llum curativa brilli als meus ulls en aquest moment i faci que la meva vista quedi més clara en el nom de Jesús.


2). Oh Senyor, heu restaurat la vista dels cecs bartemeus i els dos cecs, el meu pare ha restaurat aquest dia la meva vista en nom de Jesús.

3). Tingueu pietat de mi, Senyor! Concediu avui que els meus ulls brillen. Elimineu qualsevol forma d'escala que cobreixi els meus ulls en nom de Jesús.

4). Oh Senyor, de la mateixa manera que us heu ordenat que la llum surti de les tenebres, manaré que totes les tenebres que cobreixen els meus ulls desapareguin en el nom de Jesús.

5). Oh Déu de la misericòrdia, no em deixis tastar a les fosques tots els dies de la meva vida. Cureu-me els ulls amb el nom de Jesús.

6). Decret que la meva nit s’ha canviat de matí i que la foscor que em cobreix la vista es destrueix en nom de Jesús.

7). Jesús, fill de David i fill del Déu viu, tingueu pietat de mi i guareu la meva vista a l'instant en nom de Jesús.

8). Oh Senyor, sé que ho pots fer tot. Toqueu els meus ulls i guareu-lo miraculosament en nom de Jesús.

9). Oh Senyor, rebutjo aquesta ceguesa, declaro que veuré la bondat del senyor a la terra dels habitants en nom de Jesús.

10). Oh Senyor, no em jutgeu per la mesura de la meva fe sobre el meu problema ocular. Que la pluja de misericòrdia caigui sobre mi avui en nom de Jesús.

11). Oh Senyor, tinc fe absoluta en tu. Cura els meus ulls en nom de Jesús.

12). Oh Senyor, tu ets el creador de totes les coses, sanar-me senyor i restaurar la meva visió permanent en nom de Jesús.

13). Oh Senyor, intervé en la meva mirada fallida avui en nom de Jesús.

14). Oh Senyor, obriu els ulls físics de manera que veig de nou les coses meravelloses que heu creat clarament en nom de Jesús.

15). Oh Senyor, alço els ulls. Toca-ho i guareix-me avui en nom de Jesús.

16). Oh Senyor, tu ets el Déu que crida les coses que no són com si fossin, recrea els meus ulls i fa que es vegi clarament en el nom de Jesús

17). Oh Senyor, mana aquesta foscor que va superant a poc a poc el meu cos per desaparèixer i deixar que la llum vingui en nom de Jesús.

18). Rebo avui la vista a la glòria de Déu i tots els que em veuen s’uneixen a mi per donar gràcies a Déu en nom de Jesús.

19). Oh Senyor, deixa que els meus ulls funcionin perfectament amb altres parts del cos en nom de Jesús.

20). Pare, gràcies per curar-me, declaro que ara puc veure, gràcies Jesús, gràcies Jesús

12 Escriptures per curar els ulls.

Aquí teniu 12 escriptures per curar els ulls, estudiar-les, meditar-les i pregar amb elles.

1). Salm 146: 8:
8 El Senyor obre els ulls dels cecs; el Senyor aixeca els inclinats; el Senyor estima els justos;

2). Isaïes 35:5:
5 S'obriran els ulls dels cecs i les orelles dels sords no s'aturaran.

3). Isaïes 29:18:
18 I aquell dia els sords escoltaran les paraules del llibre, i els ulls dels cecs veuran fora de la foscor i de la foscor.

4). Isaïes 42:18:
18 Sentiu, sords; i mireu, cecs, que pugueu veure.

5). Isaïes 42:7:
7 Obrir els ulls cecs, treure els presos de la presó, i els que s’asseuen a les tenebres fora de la presó.

6). Lluc 7:22:
22 Llavors Jesús, els va respondre, els va dir: "Aneu al camí i digueu a Joan què heu vist i escoltat; com que els cecs veuen, els coixos caminen, els leprosos es netegen, els sords escolten, els morts s’alcen, als pobres es predica l’evangeli.

7). Lluc 4:18:
18 L'Esperit del Senyor està damunt meu, perquè m'ha ungit per predicar l'evangeli als pobres; Ell m'ha enviat per guarir els cors trencats, predicar l'alliberament als captives i recuperar-los de la vista als cecs, per posar en llibertat els que estan ferits,

8). Joan 9:39:
39 I Jesús digué: Per judici he estat en aquest món, els qui no veuen podrien veure; i que els que veuen es podrien tornar cecs.

9). Joan 9:32:
32 Des que va començar el món, no es va saber que cap home obrís els ulls d'un que va néixer cec.

10). Joan 10:21:
21 Uns altres van dir: No són paraules del que té un dimoni. Un diable pot obrir els ulls dels cecs?

11). Joan 11:27:
27 Ella li va dir: Sí, Senyor, crec que tu ets el Crist, el Fill de Déu, que ha de venir al món.

12). Fets 26: 18:
18 Obre els ulls i els converteix de la foscor a la llum i del poder de Satanàs a Déu, perquè rebin el perdó dels pecats i l’herència entre ells que són santificats per la fe que hi ha en mi.

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

COMENTARIS 14

 1. Benvolgut grup de pregàries

  Estic escoltant la vostra oració de la disgustió dels marits. No estic de cap manera que puc enviar una sol·licitud de pregària per correu electrònic.

  Déu els beneeixi

 2. M'encanten les oracions per curar els ulls, les pregaré per la meva filla petita que s'ha dit que és miope. Crec que només és un mal funcionament, ja que abans podia veure bé, així que pregueu que es pugui curar. Crec que pot, però no estic segur que la meva fe sigui prou forta per a nosaltres, però faré tot el possible. Preguem també per nosaltres. Gràcies. Déu els beneeixi

  • No és en la nostra força que allò que demanem, creiem i confiem per als nostres fills. Confieu en el Senyor, el nostre Déu, i no confieu en la vostra comprensió. El nostre Pare celestial Déu només vol el que és bo per a nosaltres. Fins i tot la fe tan petita com una llavor de mostassa Déu pot fer TOTES les coses. Totes les oportunitats de pregar per la vostra filla, fins i tot quan dorm, entrin a la seva habitació i pregueu per la sang si Jesús sobre la seva salut, en particular els ulls. Jehovà Rapha,
   Ell és el nostre gran curandero i restaura. Amb les ratlles de Jesús, es cura. Gràcies al Senyor per tot el que ha fet i tot el que planeja fer. Al nom de Jesús Mighty amén 🙏🏾

 3. Em sento amb una senyora gran, es diu Judy, tenia glaucoma i va haver de ser operada i, des de la cirurgia, no la va poder veure. Així que crec que Déu li restablirà la vista dels ulls i demano a tothom que es posi d’acord amb mi perquè Déu li tregui la balança dels ulls i li restableixi la vista millor que abans!

 4. Hola pastor Ikechukwu Chinedum, tinc els ulls secs molt dolents, porto ulleres i veig flotadors i he vist el teu vídeo al lloc de google sobre ulls que sóc dels EUA i em dic Joyce Bates ...

 5. Hola pastor, si us plau, em van diagnosticar glaucoma avançat i els meus ulls ja han desaparegut, els metges van dir que no es pot fer res, però sé que el meu creador és capaç de totes les coses, si us plau, ajudeu-me en les oracions, em dic Sylvester odion

 6. Hola gracias señor primeramente , necesito oracion para mis ojos primero em diagnosticaron ojo seco ahora tengo uvetis pero no hay nada que mi Dios mi creador no pueda hacer , se me ponen muy rojos muy a doloridos y casi no puedo obrirlos de dolor, gracias por sus oracions i se que dios hara milagro en mi Amen 🙏.

 7. el meu nome é Paulo Sebastião estava sent desenganat per metges até que vendo luzes no meu olho direito médicos incapazes encheram meu olho de laser e minha retina se fragilizou e passei por um calvário de medicos dizendo que iam arrancar meus olhos e vi a escuridão é muito triste cheguei a pensar em tirar minha vida mas minha filha dizia para mim Papai vc vai ficar curado e hoje depois de 4 cirurgias no olho direito e laser no olho left a minha visão é um tormento diário e isso me faz me sentir abandonado per Jesus e pelo Pai que sempre orei e rezei peço que orem para que eu volte a enxergar perfeito e melhor que antes e totes as escamas de trevas que vieram nos meus olhos sejam retiradas e eu louve ao senhor nos meus olhos sãos e perfeitos.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.