13 Potents punts de pregària per a un lliurament segur

1
16746

Èxode 1:19: 19

I les llevadores van dir al faraó: Perquè les dones hebrees no són com les dones egípcies; perquè són vives i se'ls lliura a les llevadores.

Rendireu amb seguretat en nom de Jesús amén. Avui, n’hem recopilat 13 punts de pregària poderosos per a un lliurament segur per a vostè. Aquesta oració és per reforçar la vostra fe i mantenir-se fort a mesura de portar l’embaràs. Us animo a resar aquestes oracions tots els dies del vostre embaràs, pregueu-les amb fe creient que el Déu del lliurament segur ja funciona per vosaltres.
També he compilat 20 versicles bíblics per lliurar amb seguretat el vostre bebè o els vostres bebès, mentre pregueu que aquestes oracions també us animin amb la paraula de Déu. La paraula de Déu no falla mentre ores amb la paraula durant els teus dies d’embaràs, tindràs un part molt segur. Enhorabona per la vostra entrega segura per endavant

13 Potents punts de pregària per a un lliurament segur

1). Oh Senyor, la vostra misericòrdia preval sobre tots els judicis, elimina el dolor i l’amargor del meu embaràs i entrega en nom de Jesús.

2). Oh Senyor, feu que el meu cos sigui com el cos de les dones hebrees. Doneu-me un lliurament ràpid i suor en nom de Jesús.

3). Pare, convertiu la sala de treball en una sala de favor per a mi en nom de Jesús.

4). Vaig enllaçar totes les notícies negatives abans, durant i després del meu embaràs i naixement del fill en nom de Jesús.

5). Ho profetico a mi mateix que, abans de viure el treball, em lliuraré amb seguretat en el nom de Jesús.

6). Oh Senyor, feu que el dia i l'hora del part del meu bebè siguin un misteri a tots els enemics del meu embaràs en nom de Jesús.

7). Oh Senyor, sé que pots fer de tot. Per tant, declaro que el meu lliurament serà sense sessió ceasària en nom de Jesús.

8) .Senyor, avui dedico al meu nadó. Que el meu nadó sigui el vostre, fins i tot del meu ventre en nom de Jesús.

9). Oh Senyor, la teva paraula diu "no hi tirarà jove". Per tant, declaro que no perdré el meu bebè en nom de Jesús.

10). Declaro que totes les complicacions que es produeixen en la causa del lliurament no seran a mi en nom de Jesús.

11). Parlo una paraula de fe al meu nadó a l’úter d’avui que tindràs alegria i alegria i molts es regalaran en el vostre naixement amb el nom de Jesús.

12). Avui declaro que no lliuraré al meu nadó cap defecte en el nom de Jesús.

13). Pare, declaro que el dia del meu part, els meus nadons i jo vindrem vius i sans a la glòria i elogi del vostre nom. En nom de Jesús.

Gràcies Jesús.

20 versos bíblics en lliurament segur

A continuació, es mostren alguns bonics versos de la Bíblia sobre un part segur, mediteu-ne cadascun d’ells i utilitzeu-los com a guia en les vostres oracions durant tot l’embaràs. Aquests versicles bíblics et reforçaran espiritualment i faran que tinguis un lliurament impecable i segur en el nom de Jesús. Estudi i sigui beneït.

1). Salm 23: 1-4:
1 El Senyor és el meu pastor; No vull. 2 Em fa ficar-me a les pastures verdes: em condueix al costat de les aigües quotes. 3 Ell resta la meva ànima: em dirigeix ​​pels camins de la justícia per amor al seu nom. 4 Sí, tot i que camino per la vall de l'ombra de la mort, no tindré por de cap mal: perquè estàs amb mi; la teva vara i el teu personal em reconforten.

2). Isaïes 26:3:
3 El mantindràs en pau perfecta, la ment de la qual es manté: perquè confia en tu.

3). 1 Samuel 1:27:
27 Per aquest nen vaig pregar; i el Senyor m'ha donat la meva petició que li vaig demanar:

4). Èxode 23:26:
26 No hi haurà res a la seva terra estéril ni estèril: el nombre de dies que compliré

5). Salm 139: 13-18:
13 Perquè heu tingut les regnes, em vau cobrir al ventre de la meva mare. 14 Us lloaré; perquè tinc por i meravellosament feta; meravelloses són les vostres obres; i que la meva ànima sap bé. 15 La meva substància no estava amagada de tu, quan em van fer en secret i estava curiosa a les parts més baixes de la terra. 16 Els vostres ulls van veure la meva substància, encara que no estaven perfectes; i al vostre llibre hi havia escrits tots els meus membres, que de manera continuada estaven passats, quan encara no n’hi havia. 17 Què preciós també són per a mi, Déu meu! que gran és la suma d’ells! 18 Si els hauria de comptar, són més en nombre que la sorra: quan desperto, encara estic amb vosaltres.

6). Jeremies 1:5:
5 Abans de formar-me al ventre, et coneixia; i abans de sortir del ventre us vaig santificar, i us vaig ordenar un profeta per a les nacions.

7). Salm 112: 7:
7 No tindrà por de les maletes: el seu cor es queda confiat en el Senyor.

8). Jaume 1: 17-18:
17 Tots els bons regals i tots els regals perfectes són de dalt i baixen del Pare de les llums, amb qui no hi ha variació, ni ombra de gir. 18 Ell ens va engendrar amb la paraula de veritat, que hauríem de ser una mena de primers fruits de les seves criatures.

9). Jeremies 29:11:
11 Perquè sé el pensament que penso cap a vosaltres, diu el Senyor, pensaments de pau i no de mal, per donar-vos un final esperat.

10). Lamentacions 3:22:
22 De les misericòrdies del Senyor no se'ns consumeix, perquè les seves compassions no ho fan.

11). 2 Corintis 12:9:
9 I em va dir: La meva gràcia és suficient per a vosaltres; la meva força es perfecciona en feblesa. Per tant, amb més alegria, més aviat glorifique en les meves malalties, perquè el poder de Crist em reposi sobre mi.

12). Isaïes 40: 29-31:
29 Dóna poder als desmai; augmenta la força per a aquells que no en tenen. 30 Fins i tot els joves es desmaiaran i es cansaran, i els homes cauran del tot. 31 Però els que esperen al Senyor renovaran la seva força; es muntaran amb ales com a àguiles; correran i no es cansaran; i caminaran, i no es desmaiaran

13). 1 Timoteu 2: 15:
15 No obstant, se la salvarà en néixer, si continuen amb fe i caritat i santedat amb sobrietat.

14). Salm 127: 3:
3 Heus, els fills són patrimoni del Senyor; el fruit de l’úter és la seva recompensa.

15). Isaïes 44:2:
2 Així diu el Senyor que us ha creat i us ha format des de l’úter, que us ajudarà; No temeu, Jacob, el meu servent; i tu, Jesurun, que he escollit.

16). Proverbis 31:25:
25 La força i l'honor són els seus vestits; i es regocijarà amb el temps que ve.

17). Habakkuk 3: 18-19:
18 Però jo m'alegraré en el Senyor, alegraré el Déu de la meva salvació. 19 El Senyor Déu és la meva força, i em farà els peus com els peus posteriors, i em farà caminar sobre els meus llocs alts. Al cantant principal amb els meus instruments de corda.

18). Filipines 4: 6-7:
6 Compte amb res; però, en qualsevol cosa mitjançant l'oració i la sol·licitud amb gràcies, les vostres peticions es donen a conèixer a Déu. 7 I la pau de Déu, que és tota la comprensió, us mantindrà els vostres cors i ments mitjançant Crist Jesús.

19). Joan 14:27:
27 Pau, us deixo amb vosaltres, la meva pau que us dono: no com el món els dóna, us dono. No deixeu que el vostre cor estigui molestat, ni deixeu que tingui por.

20: Romans 8:18:
18 Perquè crec que els patiments actuals no són dignes de ser comparats amb la glòria que es revelarà en nosaltres.

anuncis

1 COMENTARI

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí