Els 10 millors versos de la bíblia sobre la curació de la malaltia.

0
5478

La Bíblia està plena de belles històries sobre el poder curatiu de Déu. Els deu versos bíblics més importants sobre la curació de la malaltia consisteixen en guiar-vos a algunes de les escriptures curatives més efectives que canviaran la vostra vida per sempre.
Jesucrist és el mateix ahir, avui i per sempre, si ahir va guarir, encara avui ens pot curar versos bíblics provocarà la fe per a la curació instantània de la vostra vida. Independentment del nivell de malaltia del vostre cos, la paraula de Déu us sanaria.

Tingueu en compte que, en cap cas, no són un substitut per a solucions mèdiques, no estem en contra de tractaments mèdics i les escriptures tampoc no són contra elles. Consulteu les consultes mèdiques, prengueu les receptes del vostre metge, però depeniu de Déu per a la vostra restauració i restauració. Doneu fe amb la seva paraula.

Els 10 millors versos de la bíblia sobre la curació de la malaltia

1). Èxode 15:26:
26 I digué: Si escolteu diligentment la veu del Senyor, el vostre Déu, i fareu allò que és just davant dels seus ulls i voldríeu escoltar els seus manaments i compliré tots els seus estatuts, no posaré cap d'aquestes malalties. sobre tu, que he portat sobre els egipcis, perquè jo sóc el Senyor que et cura.

2). Salm 147: 2:
2 El Senyor construirà Jerusalem: reuneix els ultramats d'Israel.

3). Jeremies 3:22:
22 Torneu vosaltres, nens retrobadors, i guarearé els vostres retrocessos. Vet aquí, venim a tu; perquè ets el Senyor, el nostre Déu.

4). Jeremies 17:14:
14 Cura'm, Senyor, i seré curat; salva'm i seré salvat, perquè ets el meu elogi.

5). Fets 10: 38:
38 Com Déu va ungir Jesús de Natzaret amb l’Esperit Sant i amb poder: qui va fer el bé i guarir tots els que foren oprimits del diable; perquè Déu estava amb ell.

6). Mateu 11: 28-29:
28 Veniu a mi, tots els que treballeu i sou carregats, i jo us donaré descans. 29 Prengueu el meu jou sobre vosaltres i aprengueu de mi; perquè sóc humil i humil de cor; i trobareu descans per a les vostres ànimes.
7). 1 Pere 2: 24:
24 Qui sí mateix va deixar els nostres pecats en el seu propi cos a l’arbre, perquè nosaltres, morts pels pecats, haguéssim de viure amb la rectitud: les bandes de les quals varem ser guarits.
8). Isaïes 53:5:
5 Però va resultar ferit per les nostres transgressions, va ser contundit per les nostres iniquitats: el càstig de la nostra pau va ser sobre ell; i amb les seves ratlles serem curats.

9). Salm 103: 2-3:
2 Beneeix el Senyor, oh ànima meva, i no oblidis tots els seus beneficis: 3 Qui perdona totes les teves iniquitats; qui cura totes les vostres malalties;

10). Proverbis 3: 5-8:
5 Confia en el Senyor amb tot el teu cor; i no us inclieu a la vostra comprensió. 6 Reconeix-lo en tots els teus camins, i dirigirà els teus camins. 7 No siguis sàvia als teus propis ulls: tem el Senyor i aparta-te del mal. 8 Serà saludable el melic i la medul·la fins als teus ossos.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí