6 punts de pregària per la santedat

0
9909

2 Corintis 7:1

1 Tenint, doncs, aquestes promeses, benvolgudes, ens netejem de tota brutícia de la carn i de l’esperit, perfeccionant la santedat davant la por de Déu.

Personalment he recopilat aquests 6 punts de pregària la santedat per ajudar els creients que busquen viure una santa. Són els desitjos més grans de Déu que tots els seus fills siguin sants. La bíblia ens fa entendre que sense santedat no podrem veure Déu. Però, què és la santedat? La santedat significa simplement estar separat de Déu. Estar separat aquí vol dir ser cridat a l’obra de Déu en Crist. Cada fill de Déu nascut de nou està cridat a la santedat. Estem cridats a treballar com Crist, a parlar com a Crist i a viure com a Crist.

Aquests 6 punts de pregària per a la santedat permetran a tots els creients cristians viure una vida santa (separada per Déu) mentre serveixen a Déu. És important tenir en compte que la santedat no és pecat, la santedat no és una perfecció carnosa, la santedat no es tracta d’execució exterior ni d’aparicions exteriors. La santedat consisteix en una transformació interior, que condueix finalment a metamorfosi exterior (canvis progressius).

6 punts de pregària per la santedat

1). Oh Senyor, amb el poder del vostre esperit sant, permeteu-me viure una vida santa per poder representar a Crist a la terra en nom de Jesús.

2). Oh Senyor, ajudeu-me a caminar amb vosaltres en santedat de manera que compliré el meu destí i el propòsit de la meva existència en nom de Jesús.

3). Oh Senyor de la justícia, en aquest món ple de violència, egoisme, assassinat i altres actes dolents, ensenyeu-me el camí de la santedat i graveu-me a viure com Crist amb paraules, pensaments i fets en nom de Jesús.

4). Oh Senyor, ensenya'm la teva paraula i facilita l'aplicació a la meva vida de manera que veig la bondat tots els dies de la meva vida en nom de Jesús.

5). Oh Senyor, dóna’m l’esperit d’humilitat perquè puc caminar amb tu en santedat nom de Jesús.

6). Oh Senyor, fa’m gravat perquè els vostres manaments tinguin les iniquitats molt lluny de mi en Jesús
nomenar.

15 versos bíblics sobre santedat i santificació

15 versos bíblics en santedat i santificació per al vostre estudi i meditació a la Bíblia. Llegiu-los, confesseu-los, mediteu-los, pregueu-los amb ells i visqueu-los finalment. Prego avui per vosaltres l’esperit de la santedat, que us guia en la vostra vida cristiana en nom de Jesús.

1). 2 Tessalònics 2:13:
13 Però estem obligats a donar gràcies sempre a Déu per vosaltres, germans estimats del Senyor, perquè Déu des del començament us ha escollit per a la salvació mitjançant la santificació de l’Esperit i la creença de la veritat:

2). 2 Timoteu 2: 21:
21 Si un home es purga d’aquests, serà un vaixell per honorar, santificar i reunir-se per a l’ús del mestre i preparat per a tota bona feina.

3). Romans 6:
1 Què direm llavors? Continuarem en el pecat per a que abundi la gràcia? 2 Déu no ho vulgui. Com hi vivirem, morts per pecar, per aquí? 3 No sabeu, que tants de nosaltres com vam ser batejats en Jesucrist vam ser batejats a la seva mort? 4 Per tant, ens batem amb ell pel bateig fins a la mort: com si Crist fos ressuscitat entre els morts per la glòria del Pare, així també hauríem de caminar per novetat de la vida. 5 Perquè si ens hem plantat junts a la semblança de la seva mort, també estarem a la semblança de la seva resurrecció: 6 Sabent això, que el nostre vell és crucificat amb ell, que el cos del pecat es destruiria, d’ara endavant. no hem de servir el pecat. 7 Perquè el que ha mort està alliberat del pecat. 8 Ara, si estem morts amb Crist, creiem que convivirem també amb ell: 9 Sabent que Crist no ha estat ressuscitat dels morts; la mort no té més domini sobre ell. 10 Perquè en morir, va morir al pecat una vegada; però, en viure ell, viu a Déu. 11 De la mateixa manera, creureu que vosaltres també heu estat morts per al pecat, però vius per Déu mitjançant Jesucrist, el nostre Senyor. 12 No pegeu, doncs, en el vostre cos mortal per obviar-lo per la voluntat del mateix. 13 No cediu els vostres membres com a instruments d'injustícia al pecat, sinó que us doneu a Déu, com a vius de la mort, i els vostres membres com a instruments de justícia a Déu. 14 Perquè el pecat no dominarà sobre vosaltres, perquè no sou sota la llei, sinó sota la gràcia. 15 I què? pecarem, perquè no estem sota la llei, sinó sota la gràcia? Déu no ho vulgui. 16 No sabeu, que a qui us obedeixen a ser obedients a vosaltres, els seus servidors sou als quals obeïu; ja sigui del pecat a la mort o de l’obediència a la justícia? 17 Però Déu us agraeix que sigueu servents del pecat, però heu obeït des del cor aquella forma de doctrina que us fou lliurada. 18 Després de ser alliberats del pecat, vau ser els servents de la justícia. 19 Parlo de la manera dels homes a causa de la infirmitat de la vostra carn; perquè, com heu cedit als vostres membres servidors a la impuresa i a la iniquitat a la iniquitat; així i tot, ara donen als teus membres servents a la rectitud a la santedat. 20 Perquè quan éreu servents del pecat, esteu lliures de la justícia. 21 Quin fruit teníeu en aquelles coses de les quals ara teniu vergonya? perquè el final d'aquestes coses és la mort. 22 Però ara, alliberats del pecat i convertits en servents a Déu, teniu el vostre fruit fins a la santedat i la vida eterna. 23 Perquè el salari del pecat és la mort; però el regal de Déu és la vida eterna mitjançant Jesucrist, el nostre Senyor.

3). Joan 15: 1-4:
1 Jo sóc la veritable vinya i el meu pare és el mariner. 2 El que es treu de cada branca que no dóna fruit; i tota la branca que dóna fruit, la purga, per tal que doni més fruita. 3 Ara esteu nets amb la paraula que us he dit. 4 Estigueu en mi i jo en vosaltres. Com que la branca no pot donar fruits de si mateixa, tret que roman en la vinya; ja no podeu més, tret que sigueu en mi.

4). 1 Tessalònics 4: 3-5:
3 Perquè aquesta és la voluntat de Déu, fins i tot la vostra santificació, que us abstingueu de la fornicació: 4 Que cadascun de vosaltres sàpiga posseir el seu vas en la santificació i l'honor; 5 No en el luxe de la concupiscència, com els gentils que no coneixen a Déu:

5) 2 Pere 1: 2-4:
2 La gràcia i la pau es multipliquen per vosaltres mitjançant el coneixement de Déu i de Jesús, nostre Senyor. 3 Segons el seu poder diví ens ha donat tot allò que ens pertoca a la vida i a la pietat, mitjançant el coneixement d’aquell que ens ha cridat a la glòria i virtut: 4 Per la qual cosa se’ns dóna per sobre de grans i precioses promeses: que per aquests sigueu partícips de la naturalesa divina, havent escapat de la corrupció que hi ha al món amb la luxúria.

6) Romans 15:16:
16 Que jo seria el ministre de Jesucrist per als gentils, ministrant l’evangeli de Déu, per tal que l’ofrena dels gentils fos acceptable, sent santificada per l’Esperit Sant.

7). Romans 6: 6:
6 Sabent això, que el nostre vell ha estat crucificat amb ell, que el cos del pecat es destruiria, i que, d’ara en endavant, no hauríem de servir el pecat.

8). Filipenses 2:13:13

Perquè Déu és el que obra en vosaltres tant el voler com el fer per la seva bona voluntat.

9). Filipenses 1:6:
6 Confiant en això mateix, que el que ha iniciat una bona obra en vosaltres ho realitzarà fins al dia de Jesucrist:

10). Joan17: 19:
19 I, per motiu, em santifico a mi mateix, perquè també es santifiquin mitjançant la veritat.

11). Joan 17:17:
17 Santifiqueu-los a través de la vostra veritat: la vostra paraula és veritat.

12). 2 Corintis 12:21:
21 I no sigui que, quan torni a venir, el meu Déu m’humiliarà entre vosaltres, i que faré perdre a molts que ja han pecat i no s’han penedit de la impuresa, la fornicació i la lascivia que han comès.

13). 2 Corintis 5:17:
17 Per tant, si algú està en Crist, és una nova criatura: les coses velles han mort; Heus aquí, totes les coses són noves.

14). 1 Tessalònics 5:23:
23 I el mateix Déu de la pau et santifica del tot; i prego a Déu perquè tot el vostre esperit, l’ànima i el cos es conservin sense culpa fins a l’arribada del nostre Senyor Jesucrist.

15). 1 Tessalònics 4:3:

3 Perquè aquesta és la voluntat de Déu, fins i tot la vostra santificació, que us abstingueu de la fornicació.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí