50 versos bíblics sobre sin kjv

0
20802

Versos bíblics sobre sense KJV El pecat és un destructor del destí, el pecat és la naturalesa del diable en la humanitat. L’única cura del pecat és tornar a néixer. La paraula de Déu s’omple versos bíblics sobre el pecat, què és, els seus efectes i conseqüències. Aquests versicles bíblics us lliuraran de la presa del pecat a mesura que els estudieu. Llegiu-les amb oració, mediteu-les i també pregau amb ells per obtenir resultats màxims.

50 versos a la Bíblia sobre el pecat Kjv

1). Romans 3: 23:
23 Perquè tots han pecat i han estat curts de la glòria de Déu;

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

2). Gènesi 4: 4-7:
4 I Abel, també va portar els primers fills del seu ramat i el seu greix. I el Senyor tenia respecte a Abel i a la seva ofrena: 5 Però a Caïn i a la seva ofrena no va tenir respecte. I Caïn estava molt arrugat i la seva cara va caure. 6 I el Senyor va dir a Caïn: Per què estàs irritat? i per què cau el vostre rostre? 7 Si ho feu bé, no sereu acceptats? i si no ho fas bé, el pecat es troba a la porta. I a tu seràs el seu desig, i governaràs sobre ell.


3). Gàlates 5: 19-21:
19 Ara es manifesten les obres de la carn, que són aquestes; Adulteri, fornicació, impuresa, deixadesa, 20 Idolatria, bruixeria, odi, variància, emulacions, ira, conflictes, sedicions, heretgies, 21 enveges, assassinats, embriaguesa, rebel·lió, com ara: del que us he dit abans, com jo en temps passats també us han dit que els que fan aquestes coses no hauran d'heretar el regne de Déu.

4). Salm 119: 25-29:
25 La meva ànima es clava a la pols; apressa'm segons la teva paraula. 26 He declarat les meves maneres, i m’has escoltat: ensenya’m els teus estatuts. 27 Feu-me comprendre el camí dels vostres preceptes; així us parlaré de les vostres obres meravelloses. 28 La meva ànima es fon per la pesadesa; reforça'm segons la teva paraula. 29 Elimineu-me de la manera de mentir; i concediu-me la vostra llei amb gràcia.
5). Isaïes 40: 28-31:
28 Que no ho sabeu? No heu sentit, que el Déu etern, el Senyor, el Creador dels extrems de la terra, no es desmaia, ni està cansat? no es busca la seva comprensió. 29 Dóna poder als desmai; augmenta la força per a aquells que no en tenen. 30 Fins i tot els joves es desmaiaran i es cansaran, i els joves cauran del tot. 31 Però els que esperen al Senyor renovaran la seva força; es muntaran amb ales com a àguiles; correran i no es cansaran; i caminaran, i no es desmaiaran

6). Colossians 3: 5-6:
5 Mortifica els teus membres que hi ha a la terra; la fornicació, la brutícia, l’afecte desordenat, la concupiscència dolenta i la cobdícia, que és idolatria: 6 Per la qual cosa la ira de Déu es produeix en els fills de la desobediència:

7). Mateu 23: 23-24:
23 Ai de vosaltres, escribes i fariseus, hipòcrites! perquè pagueu el delme de menta i anís i cummin i heu ometut les qüestions més pesades de la llei, el judici, la misericòrdia i la fe: hauríeu d’haver fet, i no deixar a l’altre desfet. 24 Viu guies cegues, que s’estenen en una pell i empassen un camell.

8). Mateu 25: 45-46:
45 Llavors els respondrà dient: De veritat, us dic que, sempre que no ho heu fet a cap dels més petits, jo no ho heu fet jo. 46 I aquests aniran a un càstig etern: els justos a la vida eterna.

9). Joan 4: 10-14:
10 Jesús va respondre i li va dir: Si coneixeu el regal de Déu, i qui és el que us diu, doneu-me a beure; li hauríeu preguntat i us hauria regalat aigua viva. 11 La dona li va dir: Senyor, no tens res amb què dibuixar, i el pou és profund: d'on ve aquella aigua viva? 12 Ets més gran que el nostre pare Jacob, que ens va donar el pou, i va beure d’ell mateix, dels seus fills i del seu bestiar? 13 Jesús respongué i li digué: Qui beu d'aquesta aigua tornarà a assedegar; 14 Però qui beu de l'aigua que jo li donaré no tindrà set mai; però l’aigua que li donaré serà en ell un pou d’aigua que brollarà a la vida eterna.
10). Jaume 4:17:
17 Per tant, el que sap fer el bé i no ho fa, és per ell el pecat.

11). Salm 19: 13:
13 Feu també el vostre servent dels pecats presumptius; que no dominin sobre mi: doncs seré recte i seré innocent davant la gran transgressió. 14 Que les paraules de la meva boca i la meditació del meu cor siguin acceptables a la vostra vista, Senyor, la meva força i el meu redemptor.

12). Proverbis 5: 1-22:
1 Fill meu, atén la meva saviesa i inclina la teva oïda per entendre-la: 2 Que pugueu considerar discreció i que els vostres llavis tinguin coneixement. 3 Pels llavis d'una dona estranya cauen com una bresca i la seva boca és més suau que l'oli: 4 Però el seu extrem és amarg com el gènere, tan agut com una espasa de dos dents. 5 Els seus peus baixen a la mort; els seus passos s’agafen a l’infern. 6 Si heu de reflexionar sobre el camí de la vida, les seves maneres són mòbils, que no podreu conèixer. 7 Enteu, ara, fills, i no aparteu-vos de les paraules de la meva boca. 8 Allunya el teu camí lluny d'ella i no vinguis a la porta de casa: 9 Feu que honreu als altres i els vostres anys a la cruel: 10 Els més desconeguts s'omplen de la vostra riquesa; i la vostra feina es troba a la casa d'un foraster; 11 I us ploreu per l’últim, quan la vostra carn i el vostre cos es consumeixin, 12 I digueu: Com he odiat la instrucció, i el meu cor menyspreà la repressió; 13 I no he obeït la veu dels meus professors, ni he inclinat la meva oïda cap als que m'han instruït. 14 Estava gairebé en tot mal al mig de la congregació i l'assemblea. 15 Beu les aigües de la vostra cisterna i les aigües corrents del vostre pou. 16 Que les vostres fonts es dispersin a l'estranger i els rius d'aigües als carrers. 17 Que siguin només els teus i no siguin estranys amb tu. 18 Que la teva font sigui beneïda, i alegra't amb la dona de la teva joventut. 19 Que sigui com el gall amable i agradable; que els seus pits et satisfin en tot moment; i sigueu sempre ravis amb el seu amor. 20 I per què, el meu fill, se't veurà embolicat amb una dona estranya i abraçarà el cos d'un foraster? 21 Perquè els camins de l'home estan davant dels ulls del Senyor, i reflexiona tots els seus propòsits. 22 Les seves pròpies iniquitats prendran el malvat ell mateix, i es mantindran amb els cordons dels seus pecats.

13). Jutges 8: 31-35:
31 I la seva concubina, que es trobava a Siquem, li va donar a llum també un fill, que va anomenar Abimelec. 32 I Gedeó, fill de Joàs, va morir en una vellesa i va ser enterrat al sepulcre del seu pare Joas, a Ofra dels Abi-ezrites. 33 Quan Gedeó va morir, els fills d'Israel es van tornar i es van posar a la merda després de Baalim, que van convertir a Baal-Berit en el seu déu. 34 I els fills d'Israel no recordaven el Senyor, el seu Déu, que els havia alliberat de les mans de tots els seus enemics de tots els costats. 35 Tampoc no van mostrar bondat a la casa de Jerubalal, és a dir, Gedeó, segons tota la bondat que havia mostrat a Israel.

14). Isaïes 64:6:
6 Però tots som com a cosa impura, i totes les nostres rectituds són com trapes brutes; i tots fem esvair com a fulla; i les nostres iniquitats, com el vent, ens han tret.

15). Proverbis 28:13:
13 El que cobreixi els seus pecats no prosperarà; però qui els confessi i els abandoni tindrà pietat.

16). 1 Joan 1: 7-9:
7 Però si caminem a la llum, com ell és a la llum, tenim una relació amb l’altre, i la sang de Jesucrist, el seu Fill, ens neteja de tot pecat. 8 Si diem que no tenim pecat, ens enganyem a nosaltres mateixos i la veritat no és en nosaltres. 9 Si confessem els nostres pecats, ell és fidel i just per perdonar-nos els nostres pecats i per netejar-nos de tota injustícia.

17). Hebreus 1: 3:
3 Qui, essent la brillantor de la seva glòria, i la imatge expressa de la seva persona, i defensant totes les coses amb la paraula del seu poder, quan havia purificat els nostres pecats, es va asseure a la mà dreta de la majestat;

18). Ezequiel 36: 23:
23 I santificaré el meu gran nom, que va ser profanat entre els pagans, que heu profanat enmig d'ells; i els pagans sabran que jo sóc el Senyor, diu el Senyor Déu, quan seran santificats en vosaltres davant dels seus ulls.

19). Marc 11:25:
25 I quan estigueu resant, perdoneu, si hagueu contra algú; també el vostre Pare, que és al cel, us perdonarà les faltes.

20). Hebreus 4: 15:
15 Perquè no tenim un gran sacerdot que no es pot tocar amb el sentiment de les nostres malalties; però en tots els punts era temptat com el que som, però sense pecat.

21). Lluc 5:32:
32 No vaig venir a cridar als justos, sinó als pecadors al penediment.

22). Salm 103: 12:
12 Pel que fa a l'est és de l'oest, fins ara ha eliminat les nostres transgressions.

23). Mateu 18: 21-22:
21 Llavors, Pere es va acostar a Pere, va dir-li: Senyor, què pot pegar el meu germà contra jo? fins a set vegades? 22 Jesús li digué: No us ho dic, fins a set vegades; però, fins a setanta vegades set.

24). Salm 84: 10:
10 Per un dia a les vostres corts és millor que mil. Més aviat havia de ser un porter de la casa del meu Déu que no pas per habitar en les tendes de la maldat.

25). Romans 7: 7:
7 Què direm llavors? La llei és pecat? Déu no ho vulgui. No, jo no havia conegut el pecat, sinó la llei, perquè no havia sabut la luxúria, tret que la llei hagués dit: No voldreu.

26). Proverbis 10:29:
29 El camí del Senyor és la força dels justos, però la destrucció serà dels treballadors de les iniquitats.

27). Levític 5: 5:
5 I serà, quan serà culpable d'una d'aquestes coses, que confessarà que ha pecat en això:

28). Salm 79: 9:
9 Ajuda'ns, Déu de la nostra salvació, per la glòria del teu nom, i lliura'ns i purifica els nostres pecats pel bé del teu nom.

29). Romans 6: 22:
22 Però ara, alliberats del pecat i convertits en servents a Déu, teniu el vostre fruit fins a la santedat i la vida eterna.

30). Levític 5: 17:
17 I si una ànima peca, i comet alguna de les coses que està prohibit fer pels manaments del Senyor; Tot i que no ho intenta, però és culpable i incomplirà la seva iniquitat.

31). Romans 5: 21:
21 Que, com el pecat hagi regnat fins a la mort, encara així, la gràcia regnarà per mitjà de la justícia per a la vida eterna per part de Jesucrist nostre Senyor.

32). Ezequiel 18: 21:
21 Però, si el malvat es desviarà de tots els seus pecats que ha comès, i mantindrà tots els meus estatuts i fa allò que sigui lícit i correcte, segur que viurà, no morirà.

33). Daniel 2: 22:
22 Ell revela les coses profundes i secretes: sap el que hi ha a les tenebres i la llum habita amb ell.

34). Tite 2:14:
14 Qui es va donar per nosaltres, perquè ens pogués redimir de tota iniquitat i que purifiqués a si mateix un poble peculiar, celós de bones obres.

35). Salm 34: 16:
16 El rostre del Senyor és contra aquells que fan el mal, per tallar el record d’ells de la terra.

36). Salm 32: 3:
3 Quan vaig callar, els meus ossos es van envellir durant tot el dia durant els meus rugits.

37). Salm 32: 1:
1 Feliç el perdonat, la pecat de la qual està cobert.

38). 1 Corintis 15:34:
34 Desperteu-vos a la justícia i no pequeu; perquè alguns no coneixen Déu: ho parlo amb la vergonya.

39). Mateu 5:29:
29 I si el teu ull dret t'ofén, treu-lo i fes-ho fora de tu, ja que és profitós per a tu que un dels teus membres perdi, i no que tot el seu cos sigui llançat a l'infern.

40). Hebreus 9: 14:
14 Quant més la sang de Crist, que a través de l’Esperit etern es va oferir sense tacte a Déu, netejarà la vostra consciència d’obres mortes per servir el Déu viu?
41). Efesians 1:7:
7 En qui tenim redempció per la seva sang, el perdó dels pecats, segons la riquesa de la seva gràcia;

42). Jaume 5: 14-15:
14 Hi ha algun malalt entre vosaltres? que faci una crida pels ancians de l’església; i que preguin sobre ell, ungint-lo amb oli en el nom del Senyor: 15 I la pregària de fe salvarà els malalts, i el Senyor l’aixecarà; i si ha comès pecats, seran perdonats.

43). Jaume 3:16:
16 Per on és l'envit i la disputa, hi ha confusió i tota mena de feina.

44). 1Joan 4:10:
10 Aquí s’estima l’amor, no que nosaltres estiméssim Déu, sinó que ell ens estimava i que enviés el Fill perquè fos la propensió als nostres pecats.

45). Proverbis 14:12:
12 Hi ha un camí que sembla correcte per a un home, però el final és el camí de la mort.

46). Romans 2: 12:
12 Perquè tots els que han pecat sense llei, també moriran sense llei; i tots els que han pecat en la llei seran jutjats per la llei;

47). Proverbis 14:34:
34 La justícia exalta una nació, però el pecat és un reproc a qualsevol poble.

48). Proverbis 10:7:
7 Es beneeix la memòria del just; però el nom dels malvats podreu.

49). Ezequiel 18: 30b:
30 Per tant, et jutjaré, casa d'Israel, cadascú segons els seus camins, diu el Senyor Déu. Penediu-vos i desvieu-vos de totes les vostres transgressions; així que la iniquitat no serà la teva ruïna.

30). 1 Corintis 15: 3-4:
3 Perquè primer us he lliurat tot el que he rebut, com Crist va morir pels nostres pecats segons les Escriptures; 4 I que va ser enterrat i que va ressuscitar el tercer dia segons les escriptures:

 

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA
Article anterior21 Oracions Punts d’orientació divina
Article següent50 versos bíblics sobre la justícia kjv
Em dic pastor Ikechukwu Chinedum, sóc un home de Déu, apassionat pel moviment de Déu en aquests últims dies. Crec que Déu ha donat poder a cada creient amb un estrany ordre de gràcia per manifestar el poder de l'Esperit Sant. Crec que cap cristià ha de ser oprimit pel dimoni, tenim el poder de viure i caminar en domini a través de les pregàries i la Paraula. Per obtenir més informació o assessorament, podeu contactar amb mi a everydayprayerguide@gmail.com o xatejar-me per WhatsApp i Telegram al +2347032533703. També m'encantarà convidar-vos a unir-vos al nostre poderós grup de pregària de 24 hores a Telegram. Feu clic a aquest enllaç per unir-vos ara, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Que deu et beneeixi.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.